CK Pohoda Česká republika Zájezd č. 2386

Lesní Lázně, Hotel Legner Zvánovice 4

Česká republika

Legner Hotel Zvánovice je umístěn uprostřed lesů Ladova kraje a Voděradských Bučin…

5Počet dnů:

10.06.2020Termíny od:

5 930 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Legner Hotel Zvánovice je umístěn uprostřed lesů Ladova kraje a Voděradských Bučin přibližně 30 km jihovýchodně od Prahy a necelých 12 km od Říčan.Rekreační resort hotelu nabízí svým hostům kromě ubytování a stravování v restauraci U mlýnského kamene (v letní sezóně venkovní terasa) také tenisový kurt, volejbalový kurt, pétanque, kroket, stolní tenis, šipky, stolní fotbal a udržovaný park se vzrostlými buky. V nabídce Lesních lázní (filozofií pobytů je uvolnění psychiky, očištění a posílení organismu) jsou relaxace v solné jeskyni, masáže (aromatické, lávové kameny, medové), koupele (rašelinové, bylinné, mořské, bahenní a hydratační), celotělové peelingy, dechová cvičení a Nordic Walking s prvky jógy. Parkování je možné přímo v areálu.

Program: Ubytování Legner hotel ZVÁNOVICE ****
Hlavní budova nabízí ubytování v pokojích Standard vybavených SWC nebo KWC, TVSAT a telefonem, apartmánech Executive a Family (stejné vybavení, větší rozloha), v dependanci Lesní apartmány jsou pokoje Standard a Superior vybaveny SWC, LCD TVSAT, telefonem, terasou, lednicí a kuchyňkou v možností vaření kávy, čaje a drobné úpravy jídel. Lesní apartmány mají parkovací místo přímo u vchodu a jsou nekuřácké.

Stravování
Snídaně bufet, večeře menu nebo výběrem z jídelního lístku.


V Lesních Lázních klademe velký důraz na kontakt s přírodou, která nám dává prostor klidu, využíváme její zdroje a suroviny, učíme se od ní. Tento hluboký zážitek se snažíme prostřednictvím široké škály aktivit nabídnout všem, kteří touží po hlubším propojení s přírodou, těm, kteří porozuměli, že příroda dokáže léčit a měnit naše životy k lepšímu.

V Lesních Lázních se protíná energií pulzující příroda Voděradských bučin s nejlepší nabídkou holistických procedur vycházejících z lékařských poznatků západního světa, ale i z poznatků léčebného systému Dálného východu - ayurvédy.

Lesní Lázně byly založeny jako rodinná firma již v roce 2003. Od samého počátku je nosnou myšlenkou celého konceptu Lesních Lázní prostor, kde se každá aktivita odehrává ve spojení s okolní jedinečnou přírodou. To, co lidé vždy intuitivně cítili je, že příroda dokáže harmonizovat a léčit. V současnosti je tato skutečnost již vědecky prokázána a popsána. Nové poznatky ukazují, že pobyt v lese a kontakt s přírodou zlepšuje kvalitu spánku, snižuje krevní tlak a má pozitivní účinky na psychiku. Pobyt a zdravá aktivita v přírodě jsou prevencí mnoha psychosomatických onemocnění. Proto jsou relaxační pobyty v Lesních Lázních propojeným konceptem antistresových a uvolňujících masáží, příjemných koupelí, ale zejména lesních terapií a dalších klimatoterapeutických programů.

Protože majitelé se dlouhodobě specializují také na přípravu konferenčních a teambuildingových akcí, byly v Lesních Lázních vybudovány i konferenční prostory pro 360 osob. Jednotlivé firmy dnes podporují zdraví svých zaměstnanců, proto se koncept Lesních Lázní prolíná do všech skupinových a firemních setkání – profesionální školení je možné uspořádat jak ve vnitřních prostorách, tak v lesním altánu a také pro skupiny lze využít lesní terapie nebo jiné specializované programy.

Nezbytnou součástí jakéhokoliv typu pobytu je pak kvalitní jídlo. Proto je velmi dbáno na vysokou kvalitu surovin – velká část pochází od malých místních dodavatelů nebo z farem.

Podmínky rezervace:

Rezervace je závazná až po zpětném potvrzení ze strany hotelu. Kapacita je omezena, tedy ověřujeme dostupnost.
Upozorňujeme, že cena se může změnit z důvodu obsazenosti hotelu a volných kapacit.
Rezervace je dána klientům pouze na 48h. Po uplynutí času rezervace se tato automaticky uvolní, a to včetně cenové nabídky.
Cena je vždy za standardní pokoj, není-li uvedeno v nabídce jinak.

Ubytování: ano

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Legner hotel ZVÁNOVICE legner-hotel-zvanovice-15799 legner-hotel-zvanovice-15800 legner-hotel-zvanovice-15801 legner-hotel-zvanovice-15803 legner-hotel-zvanovice-15807 legner-hotel-zvanovice-15808 legner-hotel-zvanovice-15814 legner-hotel-zvanovice-15815 legner-hotel-zvanovice-15816

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 4 x ubytování
  • Polopenzi (formou bufetu)

Cena nezahrnuje

  • Dopravu
  • Procedury
  • Cestovní pojištění

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí