CK Pohoda Německo Zájezd č. RE/D810-20

Vánoční Norimberk, Regensburg

Německo

Navštívíme jeden z nejkrásnějších adventních trhů u nás, a to na hradě Loket – výroba…

2Počet dnů:

12.12.2020Termíny od:

3 290 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

Navštívíme jeden z nejkrásnějších adventních trhů u nás, a to na hradě Loket – výroba slaměných ozdob a vonných františků, zdobení perníčků nebo pravá krušnohorská kuchyně. Díky krásnému místu vypadají vánoční trhy v Lokti opravdu pohádkově. Pokračujeme do bavorských měst Vánoc - to je lahodná vůně, slavnostní záře světel, vánoční hudba a kulinářské pochoutky. Zájezd nás zavede do historické části města Norimberk na vyhlášené a slavné adventní trhy a do středověkého Regensburgu (Řezno).

hrad Loket - Norimberk - Regensburg

A KRUŠNOHORSKÉ VÁNOCE NA HRADĚ LOKET

Ubytování: ano

Hotel*** - moderní, prostorné a vkusně zařízené pokoje mají Wi-Fi připojení, satelitní TV, trezor a koupelnu s fénem. Hosté ocení vynikající spojení veřejnou dopravou. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu.

hotel***

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 12.12. - 13.12. Odjezd A, B, L

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd v ranních hodinách (Praha v cca 8:00 hod.) k návštěvě vyhlášených Krušnohorských Vánoc na hradě LOKET , které svou romantickou atmosférou a krásnou polohou mohou konkurovat vánočním trhům v Českém Krumlově. Můžeme se těšit i na stará řemesla a zvyky z regionu Krušných hor a Poohří, výrobu slaměných ozdob a vonných františků, zdobení perníčků nebo pravou krušnohorskou kuchyni. Odpoledne příjezd do středověkého NORIMBERKU , vyhlášeného města Vánoc. Ubytování v hotelu na okraji Norimberku . Poté návštěva adventních trhů na Hlavním i Radničním náměstí , které právem patří k těm nejvyhledávanějším v Německu. Kouzelné stánky ve Starém městě a nad nimi majestátní Císařský hrad (Kaiserburg), norimberský vánoční anděl Christkindl, nejhezčí vánoční ozdoby, nejlepší perníčky, ohřátý vaječný punč se šlehačkou, Dvůr řemeslníků, to vše v kulise hrázděných domů s podmanivou atmosférou vánočně nasvíceného odpoledního a večerního města.
2. den:Procházka historickým Starým městem NORIMBERK s hradbami a pěší zónu s chrámy sv. Vavřince a Sebalda (korunovace Karla IV. římským císařem), Císařský hrad , Spital – zde byly uloženy římské korunovační klenoty, dům malíře Albrechta Dürera, kostel Panny Marie s orlojem, radnice. Odpoledne starobylý REGENSBURG ( Řezno ). Prohlídka města na břehu Dunaje, majestátní katedrála sv. Petra, oblouková brána Porta Praetoria, křivolaké uličky a všudypřítomné vánoční trhy vč. toho tradičního na náměstí Neupfarrplatz - který patří k těm nejhezčím, výroba svíček, keramických hrnců, foukání skla. V podvečerních hodinách odjezd do ČR, návrat do Prahy kolem 21.30 hod. a dále dle míst nástupů.
Německo - advent v Regensburgu Německo - adventní Norimberk Německo - noční Regensburg Německo - Norimberk, jedinečné trhy na Christkindlesmarkt Německo - vánoční Norimberk Německo - vánoční Regensburg Německo - Vánoční trh na Starém městě v Regensburgu Německo - vánoční trhy v Norimberku Norimberk - advent v Norimberku

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro ženu
  • : dospělá osoba - Doobsazení pro muže

Cena zahrnuje

  • 1x snídani formou bufetu,
  • 1x ubytování na okraji Norimberku - hotel*** - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 590 Kč,
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 70 Kč
  • vstupné, fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí