CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. 562225

HARKANY - POBYT S VÝLETY V CENĚ - HOTEL LIDIA*** - NOVINKA

Maďarsko

Lázně Harkany chrání pohoří Villány před větry a vytváří téměř středozemní klimatické…

5Počet dnů:

27.05.2020Termíny od:

7 190 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Lázně Harkany chrání pohoří Villány před větry a vytváří téměř středozemní klimatické podmínky. Léčivá voda vyvěrá o teplotě 62 stupňů Celsia a jako jediná na světě obsahuje síru v plynné podobě, která se 150x rychleji vstřebává a zrychluje tak látkovou výměnu uvnitř tkáně.
V pěkném parku lázní o rozloze 13 ha jsou k dispozici 2 termální bazény, 3 bazény na koupání, plavecký bazén, bazén pro děti. V hlavní budově lázní jsou bazény jacuzzi, vodní masáž, finské sauny. Teplota termální vody je cca 34-36 stupňů Celsia, teplota sladké vody cca 24-27 stupňů Celsia. Léčí se zde nemoci pohybového ústrojí, gynekologické a kožní nemoci.
Lázně jsou známé úspěšnou léčbou lupenky. Jsou nazývany ,,Rájem revmatiků" a uznávány jako jedny z nejvíce účinných lázní na světě. Vstup dětí do 14 let je povolen pouze za doprovodu dospělé osoby a se souhlasem lékaře.

HOTEL LIDIA*** leží v centru Harkán asi 200 metrů od lázeňského areálu. Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC a fénem, kuchyňskou linkou s vařičem a ledničkou, TV/SAT, wifi a balkon nebo terasou. Dále má hotel k dispozici restaruraci, výtah, místo na posezení a relaxaci, wellness - sauna, infračervená kabina, aroma kabina, parní sauna, vířivka a fitness.

Ubytování: hotel ***

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:odjezd z Č. Budějovic a Třeboně v ranních hodinách, přejezd přes Rakousko do maďarského města Kalocsa - prohlídka muzea papriky, arcibiskupského paláce a pokladnice. Odjezd do lázeňského města Harkány, ubytování a odpolední koupání v lázních.
2. den:zastávka u hradu Siklós a v tradiční vesnici Villány, kde bude možnost fakultativní ochutnávky vína a nákupu. Prohlídka města Moháč, místa osudové bitvy r. 1526, památník. Návrat na ubytování a koupání v termálních lázních.
3. den:celodenní koupání v termálních lázních.
4. den:dopoledne prohlídka města Pecs (UNESCO) - mešita paši Kasima Gázima, bazilika Sv. Patery, křesťanský hřbitov atd. Odpoledne návrat a koupání v termálních lázních.
5. den:koupání v termálních lázních do 12.00 hod. Odjezd a na cestě zpět zastávka ve městě Székesfehérvár - prohlídka korunovační katedrály sv. Štěpána. Poté odjezd do ČR. Návrat do Č. Budějovic v nočních hodinách.
Harkány

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • 4x ubytování s polopenzí formou bufetu
  • všechny výlety
  • služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • zapůjčení županu (za poplatek)
  • vstupy do objektů
  • pobytovou taxu cca 1,60 EUR / osoba nad 18 let / noc - platba na místě
  • vstupné do termálních lázní cca 2.900 HUF / osoba / den, cca. 2.400 HUF / senior 62+ / den.
  • lázně nabízejí i slevy na vstup po 14.00 hod. nebo jen na vstup do venkovních termálních bazénů: cca 2.200 HUF / osoba / den, cca. 1.600 HUF / senior 62+ / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí