CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 2238

Národní park Vysoké Taury

Rakousko
Zell am See
Vydejte se s námi skrze nedotčenou přírodu Rakouska. Prohlédneme si nejvyšší giganty…

2Počet dnů:

15.08.2020Termíny od:

2 590 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

Vydejte se s námi skrze nedotčenou přírodu Rakouska. Prohlédneme si nejvyšší giganty rakouských Alp i kouzelné jezero s takřka křišťálově čistou vodou.

Milovníci krásné přírody se mohou těšit na výlet do Národního parku Vysoké Taury, kde se Vám naskytnou stovky kilometrů značených cest, jak užších méně náročných, tak i vysokohorské túry. K vidění toho bude opravdu mnoho, tak vyrazte z ruchu velkoměsta krás, které nám příroda nabízí.

Program: 1.den: Odjezd z ČR v brzkých ranních hodinách. Kolem 8 hod ráno výjezd vysokohorskou panoramatickou silnicí Grossglockner Hochalpenstrasse, dojedeme pod nejvyšší vrcholy rakouských Alp, mezi nimiž zaujímá majestátní pozici také nejvyšší hora Rakouska – Grossglockner (3.798 m). Z výšiny císaře Františka Josefa můžete dojít až k největšímu ledovci Východních Alp – Pasterze. Kromě okouzlujících panoramat se tu setkáte také se zajímavou faunou a flórou. Milovníky zvířat jistě potěší setkání s rozkošnými svišti. Odpoledne přejezd do Zell am See, což je jedno z nejznámějších středisek zimních sportů, kde se nachází rovněž lázně, a jehož překrásnou kulisu tvoří jezero Zeller See. Historické jádro není nikterak velké, ale krásně upravené a má uchvacující atmosféru. Zdejší barevné domy zdobené malbami i zvenčí skutečně stojí za to. Procházka podél jezera je pro návštěvníky velmi příjemným zážitkem. V podvečer odjezd na ubytování.

2. den: Ráno odjezd ke Krimmelským vodopádům, Z parkoviště k dolnímu vodopádu dojdete přibližně za 20 minut a odtud pak stoupá stezka k jednotlivým vyhlídkám. Záleží na zdatnosti a rozhodnutí každého, jak vysoko vystoupá. Celkově trvá prohlídková trasa asi 4 hodiny. Tyto vodopády překonávají výškový rozdíl 400 metrů, což je řadí na páté místo na světě. Při cestě k vodopádům se zastavíme v lyžařském městečku Kitzbühel. Kolem 16:00 odjezd do ČR.

Ubytování: ano

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 1:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV – 1:45 HOTEL BENICA, ULICE KE STADIONU
TÁBOR – 2:30 ČERPACÍ STANICE OMW, ULICE SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 3:30 PARKOVIŠTĚ U HUSOVY TŘÍDY, PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

Jednotlivá nástupní místa jsou obsluhována jen v případě obsazení min 6 osobami. Pokud není nástupní místo obsazeno, bude rezervace přeodbavena na nejbližší nástupní místo.

CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ V ZÁVISLOSTI NA NAPLNĚNÍ KAPACIT DANÝCH AUTOBUSŮ. PŘESNÝ ČAS ODJEZDU BUDE URČEN V POKYNECH NA CESTU.

ČAS PŘÍJEZDU JE ORIENTAČNÍ. MŮŽE SE ZMĚNIT V NÁVAZNOSTI NA DOPRAVNÍ SITUACI A ČAS ODJEZDU Z DESTINACE. PŘÍJEZDY VE VÝŠE UVEDENÝCH ČASECH TEDY NENÍ MOŽNÉ GARANTOVAT.

Důležité upozornění:
Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Grossglockner 1 Grossglockner 12 Grossglockner1 Grossglockner2 Krimmelské vodopády TAURY Zell am See Zell am See 1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu
  • Ubytování se snídaní
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů - Krimmelské vodopády 3€
  • Pobytovou taxu 4€
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění

Zell am See

Zell am See (757 m n.m.) - klimatické lázně a jedno z nejznámějších středisek zimních a letních sportů, centrum turistiky a vodních aktivit. Na jedné straně je obklopeno jezerem Zeller See, které láká ke koupání či k provozování letních sportů, na druhé straně zaoblenými svahy Schmittenhöhe /1965 m n.m./, protkanými sítí lanovek a turistických cest. Třítisícové štíty Vysokých Taur poskytují vynikající podmínky vysokohorským turistům i horolezcům, romantika nedotčené přírody zláká hlavně příznivce pěší turistiky. Horská dráha Schmittenhöhebahn Vás dopraví za několik minut do výšky 2000 m n.m., doprostřed rozlehlé chráněné oblasti vhodné pro odpočinek i procházky. Bez nadsázky je pohled ze Schmittenhöhe nazýván nejkrásnější vyhlídkou v Rakousku. Trasy pro horská kola: cca 60 km nejrůznějších tras (lehké, středně těžké i těžké terény). Trasy pro cyklistická kola: Např. stezka vedoucí údolím Salzachtalu. Kola si lze vypůjčit v půjčovně kol na nádraží v Zell am See.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí