CK Pohoda Itálie Zájezd č. 1038

Benátský sen (VIP ZÁJEZD)

Itálie
Benátky
Zavřete oči a sněte svůj benátský sen. O čem? O plavbě po laguně, originální benátské…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Zavřete oči a sněte svůj benátský sen. O čem? O plavbě po laguně, originální benátské architektuře, o italské kuchyni a módě, o malebných ostrůvcích, a především o nezapomenutelných zážitcích.

Program: 1. den: Odjezd ve 22:00 hod.

2. den: Dopoledne zastávka v Designer Outlet v Noventa di Piave, kde můžete nakoupit zboží světových značek. Po cca 3 hodinách odjezd na ubytování do Lido di Jesolo. Individuální volno, které můžete využít k pobytu na pláži. Večeře

3. den: Po snídani odjezd do Punta Sabbioni. Plavba lodí do centra Benátek. Prohlídka města s průvodcem. Během dne můžete vidět například Dóžecí palác, což je jedna z nejvýznamnějších památek, vybudovaný ve stylu benátské gotiky. Palác byl rezidencí benátského dóžete, vládce Benátské republiky. Budova postavená ve 14. století spojuje prvky evropské gotiky a byzantských a východních vlivů, tedy oblastí, se kterými Benátky obchodovaly. Dále nás čeká bazilika Svatého Marka, hlavní kostel a jedna z nejvýznamnějších památek v Benátkách. Dnes je to asi nejlépe zachovaný příklad byzantské architektury. Navštívíte rovněž nejkrásnější benátský most Ponte Rialto, honosný dům Casa d´Oro a chybět nebude ani zastávka na mostě Ponte dell´Accademia odkud je nádherný výhled na Canal Grande. Ve večerních hodinách odjezd na ubytování. Večeře.

4. den: Po snídani odjezd do Punta Sabbioni, odkud nás čeká plavba po benátské laguně. Nejdříve se zastavíme na ostrově sklářů Murano, kde si kromě muzea skla a sklářských dílen budete moci prohlédnout kostel Santa Maria e San Donato s mozaikovou podlahou. Další zastávkou bude ostrov Torcello, kde uvidíte například kostel Santa Fosca nebo baziliku Santa Maria Assunta, před níž se nachází Attilv trůn, na němž sedával sám vůdce Hunů. Ze slavných osobností tu pobýval například americký spisovatel Ernest Hemingway. Jako poslední nás čeká ostrov Burano, který je proslulý architekturou a výrobou krajek. Zde budete mít osobní volno. Plavbu zakončíme společnou večeří na lodi s přípitkem a živou hudbou. Odjezd do ČR v 19:30.

5. den: Návrat do ČR v dopoledních hodinách.

Ubytování v hotelu Excelsior 4*

Hotel je situován v samém srdci střediska Lido di Jesolo, nedaleko známé ulice Bafile a náměstí Piazza Mazzini. Nachází se přímo u moře a disponuje venkovním bazénem s lehátky. Hotel nabízí možnost využití vlastního baru, kde je možnost platby platebními kartami a připojení k wifi zdarma.

Ubytování: ano

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 22:00 HOD PROTI HLAVNÍMU VLAKOVÉMU NÁDRAŽÍ, PARKOVIŠTĚ U SKLENĚNÝCH KOPULÍ
BENEŠOV – 22:45 HOTEL BENICA, ULICE KE STADIONU
TÁBOR – 23:30 ČERPACÍ STANICE OMW, ULICE SOBĚSLAVSKÁ
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 00:30 PARKOVIŠTĚ U HUSOVY TŘÍDY, PROTI VSTUPU NA VÝSTAVIŠTĚ

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 20 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

Benátky 1 BENÁTKY 11 Benátky 2 Benátky 3 Benátky 4 Benátky 5 BUR Burano1 MUR San Giorgio

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou dopravu – dvojsedadlo/osoba
  • Ubytování s polopenzí ve 4* hotelu
  • Plavbu do Benátek
  • Plavbu po benátských ostrovech s večeří
  • Návštěva muzea skla na ostrově Murano
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby certifikovaného průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj
  • Cestovní a úrazové pojištění

Benátky

Benátky, nazývané také Královnou Jadranu byly založeny v roce 810. Město se nachází 4 km od pevniny se kterou je spojeno lodními linkami a mostem pro vlaky a automobily. Hlavní lákadlo je Grand Canal do kterého se vlévá skoro padesát menších kanálů. Ty jsou obvykle široké 4-5 metrů a mohou se v nich pohybovat pouze gondoly. 400 mostů spojuje 118 ostrůvků. Ve městě je možné najít domy ze čtyř architektonických období: byzantského, románského, gotického a renesančního. Nejvýznamnější dominanta města vedle kanálů je náměstí svatého Marka.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí