CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. 1097

Londýn a okolí (LETECKY)

Velká Británie
Londýn
Londýn - věčně pulsující metropole nabízející tolik zajímavého, že ji prostě musíte…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Londýn - věčně pulsující metropole nabízející tolik zajímavého, že ji prostě musíte navštívit. Během našeho leteckého eurovíkendu budete mít dostatek času seznámit se se všemi významnými památkami, podíváte se do pravé čínské čtvrti a samozřejmostí je i ochutnávka čaje o páté nebo fish&chips. Po celou dobu s vám bude k dispozici průvodce, takže se nemusíte obávat, že se ve velkoměstě jakým je Londýn zatouláte do neznáma.

Program: 1.den: Odlet z Prahy do Londýna. Po příletu přesun tamní dopravou na ubytování. Po úschově zavazadel následuje první část prohlídky s průvodcem. Navštívíme čtvrť Westminster se slavným Big Benem, Downing Street, Čínskou čtvrť, Picadilly Circus, Leicester Square a den zakončíme v SOHO. Večer individuální volno a přesun na hotel.

2.den: Po snídani sraz s průvodcem a pokračujeme v prohlídce. Přejedeme příměstským vlakem nebo metrem do centra Londýna. Projdeme se po nábřeží Temže, zavítáme k Tower Bridge, Millenium Bridge, katedrálu Sv. Pavla a královskou čtvrť Greenwich. Pro zájemce se můžeme zastavit u London Eye, kde je možná návštěva vyhlídkového kola. Vstup si každý dle uvážení za pomoci průvodce zakoupí sám na pokladně. Cena je aktuálně cca 1100,-Kč. Večer následuje osobní volno a individuální návrat na hotel.

3.den: Po snídani se vydáme hromadnou dopravou na návštěvu Westminsterského opatství. Další zastávka bude Buckinghamský palác. Po prohlídce všech zákoutí královského sídla s možnou návštěvou galerie a muzea následuje osobní volno u Hyde Park. Kousek se nachází nákupní centrum, restaurace a kavárny. Večer individuální přesun na ubytovací zařízení.

4.den: Po snídani máte možnost osobního volna do doby odletu. Sraz bude vyhlášen ze strany průvodce na konkrétní čas u hotelu. Přesun na letiště a následně odlet do ČR.


UPOZORŇUJEME, ŽE ČASOVÝ HARMONOGRAM VČETNĚ ORGANIZACE FAKULTATIVNÍHO VÝLETU SE MŮŽE ZMĚNIT, A TO V NÁVAZNOSTI NA OKOLNOSTI BRÁNÍCÍ DODRŽENÍ PŮVODNĚ UVEŘEJNĚNÉHO OBSAHU ZÁJEZDU (počasí, doprava atd.). O změně itineráře je klienti informován do týdne před plánovaným odletem, a to emailem.

Plánovaný odlet může být posunut na kteroukoli denní dobu vzhledem k naplnění kapacity zájezdu (ranní slot místo odpoledního atd.).

Ubytování: hotel **

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Nástup / Výstup: Praha - Letiště Václava Havla - čas odletu je dán v pokynech na cestu do týdne před plánovaným odletem. Primárně se jedná o dopolední odlety.

ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ.

Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 16 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.
V případě nenaplnění minimální kapacity bude dána náhrada v nejbližším možném termínu nebo alternativa v podobě zájezdu autokarem.

LON21 LON31 LON4 London 4 London 5 London 6 LONDÝN STR 181

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu do / z destinace
  • Kabinové zavazadlo dle podmínek dopravce (zavazadlo k odbavení za poplatek - k vyžádání u CK - orientační cena 1.000,- 20kg)
  • Ubytování na příslušný počet nocí v 2 - 3* hotelu se snídaní
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy do objektů
  • MHD - splatné na místě v GBP cca 50 GBP
  • Kapesné doporučujeme cca 120 GBP
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Londýn

Málo hlavních měst hraje tak důležitou roli v kulturním i obchodním životě země jako Londýn. Dokládá to i nebývalý zájem turistů i obchodníků o toto město. Londýn je klenotnicí umění všech slohových údobí, sídlo mnoha muzeí a galerií. Nabízí tradice, které trvají po staletí, jako např. okázalou výměnu stráží v Buckinghamském paláci. Mezi významné církevní stavby patří katedrála sv. Pavla, Westminsterské opatství a římskokatolická westminsterská katedrála. Každý zná i sídla královské rodiny, jako je Tower, kde lze spatřit korunovační klenoty, nebo Kensingtonský, Buckinghamský a Svatojakubský palác. Z řeky Temže je impozantní pohled na komplex budov parlamentu zakončený známou věží Big Ben. Symbolem města je i Tower Bridge, poslední most přes Temži před ústím do moře.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí