CK Pohoda Česká republika Zájezd č. L.Jachymov

Lázně Jáchymov - Aktivní dovolená

Česká republika
Krušné hory, Jáchymov
Lázně Jáchymov leží v hlubokém údolí Krušných hor nedaleko Karlových Varů. Lázeňství…

5Počet dnů:

21.12.2019Termíny od:

5 790 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Lázně Jáchymov leží v hlubokém údolí Krušných hor nedaleko Karlových Varů. Lázeňství se v Jáchymově začalo provozovat od roku 1906, kdy zde byly založeny 1. radonové lázně na světě. Lázně jsou unikátní svým přírodním léčivým zdrojem – radonovou vodou o teplotě 29 - 36 °C.

Vybavení a služby:
Lázeňské centrum Agricola - 2 plavecké dráhy o délce 25 m, zbylá část bazénu slouží pro zábavné aktivity. V bazénu jsou umístěny boční masážní trysky, dnové masážní rošty a vodopád. Na tobogánu s vlastním dojezdovým bazénkem se vyřádí děti i rodiče.
Součástí bazénové haly je i whirlpool - masážní bazén pro 8 osob s masážní deskou umístěnou na dně bazénku, bočními masážními tryskami s teplotou vody 34 - 36 stupňů, dále pak dětské brouzdaliště s vodopádem o teplotě 30 - 32 stupňů, rehabilitační bazének pro cvičení Aquafitness o teplotě 30 - 32 stupňů a Kneippův chodník. Dále je k dispozici kulečník/biliard, pétanque, ruské kuželky, stolní tenis, turistické trasy, lov zvěře. Úschovna kol.

Základní léčebné služby:
Balneologické procedury (radonové aj. koupele), rehabilitace (cvičení v bazénu), fyzikální terapie (elektro-, magneto-, kryoterapie aj.), masáže (reflexní, podvodní, lymfodrenáže), vodoléčba (vířivé a perličkové masáže, skotské střiky), vč. ostatních speciálních terapií (akupunktura, oxygenoterapie, suché CO2 koupele aj.).

Indikace:
Nemoci pohybového aparátu (artrózy, revma, Bechtěrevova choroba), stavy po úrazech a operacích, nemoci periferního nervového systému (neuritida, neuralgie), kloubní komplikace, dna, osteoporosa.

Lyžování na Klínovci - Nový SKI areál Klínovec
Největší lyžařské středisko Krušných hor, s přepravní kapacitou 12 500 osob/hod. Nachází se pouze 3 km od lázeňského centra Jáchymova. Po celou sezónu nabízí výtečné sněhové podmínky na 18 km sjezdových tratí obtížností, o rozloze 50 ha, které jsou z 90% zajištěny technickým sněhem.

Na Klínovci najdete 4 sedačkové lanovky a 7 lyžařských vleků. K dispozici je také snowpark s mnoha skoky a překážkami. Pro běžkaře je v okolí Klínovce 50 km upravovaných běžeckých tratí. V neposlední řadě něco pro děti, které zabavíme i pohlídáme v dětském skiparku. Samozřejmostí jsou parkoviště pro 1 300 vozů zdarma.

Ubytování: hotel ***

Hotel ASTORIA***
Moderní hotelový komplex, apartmány s kuchyňským koutem, v centru lázeňské čtvrti naproti Lázeňskému centru Agricola.
Hosté tak mohou využít nejen bazén a saunový svět, ale také široké spektrum wellnesových procedur.
Vybavení a služby: nová recepce 7:00 -19:00hod, restaurace, WiFi, výtah, zákaz kouření, malá psí plemena jsou dovolena.
Radonové koupele, další léčebné a wellness procedury a bazén v Lázeňském centru Agricola (cca 50m), parkoviště (cca 300m, za poplatek 80Kč/den).
V případě nedostatku kapacity v jídelně hotelu probíhá stravování v komplexu Curie. (150 m).

Ubytování:
Komfort - koupelna se sprchou nebo vanou a WC, pohodlný nábytkem, TV/SAT, internete, telefone a lednice.
Komfort Plus - pokoje 28-35 m2, vkusně zařízené světlým nábytkem (lůžko, skříň a psací stůl), telefone, SAT/TV, internet, lednice a moderní koupelna se sprchovým koutem.
Apartmány - 8x prostorných 2lůžkových apartmánů (42 m2) s možností 1-2 přistýlek, plně vybavená kuchyňka s lednicí, varnou deskou a varnou konvicí.

• Penzion Dagmar
2 propojené domy se slunečnými terasami, nachází se v mírném svahu v blízkosti lázeňského komplexu Curie*** (cca 250 m). 29 pokojů, 7x Studio s kuchyňkou s max. 2 přistýlkami.
Všechny pokoje jsou vybaveny sprchou, WC a SAT/TV, lednice, WiFi. Léčebné procedury jsou poskytovány v Lázeňském centru Agricola nebo v komplexu Curie.

V penzionu úschovna kol a lyží a malé wellness - vířivá koupel, sauna, parní sauna a útulná odpočinková místnost pro relaxaci: 80 Kč / 45 min. 240 Kč / 45 min. pro uzavřenou společnost (skupina 1-5 osob).Parkování na parkovištích v areálu lázní (80 Kč / den) nebo na parkovišti bez obsluhy u penzionu Dagmar dle volné kapacity (zdarma).

Stravování: polopenze

Bufetové snídaně, obědy a večeře.

Doprava: vlastní

Jachymov_Mincovna klinovec_3 LLJ_Agricola Aquacentre - 10 LLJ_Agricola Aquacentre - 12 LLJ_Agricola Aquacentre - 13 LLJ_Agricola Aquacentre - 8 LLJ_Agricola Spa Centre_Aquafitness pool -1 LLJ_Agricola Spa Centre_Autumn_ext1 LLJ_Agricola Spa Centre_cafe - 1 LLJ_Agricola Spa Centre_fitness center - 1 LLJ_Agricola Spa Centre_infrared sauna LLJ_Agricola Spa Centre_Kneipp walk LLJ_Agricola Spa Centre_relaxation area LLJ_Agricola Spa Centre_Salt Cave - 2 LLJ_Agricola Spa Centre_sauna LLJ_Astoria LLJ_Astoria 1 LLJ_Astoria_Cat. I. A_DBL room -1 LLJ_Astoria_Cat. I. A_SGL_bathroom LLJ_Astoria_Cat. I.A_DBL room - 1a LLJ_Astoria_Common room with TV and Wi-Fi - 1 LLJ_Astoria_Common room with TV and Wi-Fi - 2 LLJ_Astoria_I.A Plus_2 LLJ_Astoria_I.A Plus_3 LLJ_Astoria_I.A Plus_bathroom_1 LLJ_Astoria_I.A Plus_bathroom_2 LLJ_Astoria_I.A Plus_bathroom_4 LLJ_Astoria_I.A Plus_detail_1 LLJ_Astoria_I.A Plus_Kitchen_1 LLJ_Astoria_restauration LLJ_Dagmar LLJ_Dagmar_Cat. I. A_SGL and DBL_bathroom LLJ_Dagmar_Cat. I.A_DBL room - 1 LLJ_Dagmar_Cat. I.A_DBL room - 2 LLJ_Dagmar_Cat. I.A_DBL room - 3 LLJ_Dagmar_Cat. I.A_SGL room LLJ_Dagmar_dasenka_2015 (2) LLJ_Dagmar_dasenka_2015 (3) LLJ_Dagmar_dasenka_2015 (5) LLJ_Dagmar_dasenka_2015 (6) LLJ_Dagmar_dasenka_2015 (7) LLJ_Dagmar_restaurant1 LLJ_Dagmar_restaurant2 LLJ_Dagmar_restaurant3 LLJ_Dagmar_sauna LLJ_Dagmar_small wellness LLJ_Dagmar_Studio_1 LLJ_Dagmar_Studio_2 LLJ_Dagmar_Studio_3 LLJ_Dagmar_Studio_bathroom_2 LLJ_Jáchymov_Hotel Astoria Pension Dagmar2 pension_dagmar Spa Center Agricola  Aquacentre Spa Center Agricola 2 Spa Center Agricola 3 terasa_dagmar terasa_dagmar2

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 4x ubytování s polopenzí
  • 4x bazén se saunou (120 min.) v Lázeňském centru Agricola
  • 2x solná jeskyně (45 min.) v Lázeňském centru Agricola.
  • internet
  • 4x sladké občerstvení pro deti (10-15.let).

Cena nezahrnuje

  • Na místě se hradí lázeňský poplatek (15 Kč / den).

Příplatky

  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 5 dní (příplatek: 70 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 5 dní (příplatek: 60 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 5 dní (příplatek: 135 Kč)

Slevy

  • Děti do 2 let mají pobyt ZDARMA.
  • Děti do 12 let mají v doprovodu rodičů v našich lázních 30 % slevu.

Krušné hory

Krušné hory ohraničují podél severozápadní státní hranice České republiky českou kotlinu v délce 130 km a šířce 6 až 19 km od Lubského sedla po Nakléřovské sedlo u Tisé. Nejvyšší hora je Klínovec (1244 m). Oblast Krušných hor je vyhledávána turisty zejména v zimním období, kdy jsou zde ideální podmínky pro provozování zimních sportů. Vede zde Krušnohorská lyžařská magistrála z Hory Svaté Kateřiny severovýchodním směrem s délkou cca 30 km. Na běžeckém stadionu Eduard je celkem 19,5 km upravených běžeckých tratí. Nejznámějším střediskem zimních sportů a pěší turistiky je Klínovec. Na vrcholku stojí rozhledna s televizní věží a restaurací.

Jáchymov

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí