CK Pohoda Itálie Zájezd č. 768957

Cvičení v Kalábrii

Itálie
Kalábrie
Prožijte svůj pobyt v Kalábrii aktivně. Čeká na vás nejen koupání a poznávání, ale…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Prožijte svůj pobyt v Kalábrii aktivně. Čeká na vás nejen koupání a poznávání, ale také lekce cvičení, které prospějí vašemu zdraví. Hotel Parco dei Principi je příjemný hotel, nacházející se v samém srdci Cedrátové riviéry (Riviera del Cedro) a v jednom z nejvyhlášenějších letovisek na pobřeží – ve Scalee, cca 600 metrů od jejího centra a cca 80 metrů od pláže.

Ubytování: hotel ****

Popis hotelu

Hotel Parco dei Principi je příjemný hotel, otevřený celoročně, který se nachází v samém srdci Cedrátové riviéry (Riviera del Cedro) a v jednom z nejvyhlášenějších letovisek na pobřeží – ve Scalee, cca 600 metrů od jejího centra a cca 80 metrů od pláže. V okolí hotelu najdete obchody, bary, vlakové nádraží je cca 700 m. Místní autobusová linka spojuje přímořská města. Nedaleko hotelu se konají 1x týdně typické italské trhy. Přímo na hotelu probíhá jednou týdne “Kalábrijský večer” s typickým jídlem, kroji a hudbou.

Transfer z letiště Lamezia Terme do hotelu je cca 120 km.

V rámci hotelu Parco dei Principi 3*+ naleznete vybavení a servis:


162 pokojů

recepce

Wi-Fi připojení ve společenských prostorách zdarma

trezor na recepci (pro úschovu hotovosti)

2-4 lůžkové pokoje

venkovní bazén (uzavírá se každý den po dobu siesty)

sluneční terasa u bazénu s lehátky a slunečníky zdarma (do vyčerpání)

restaurace

bar

v barech možná platba pouze nabitou hotelovou kartou, kterou klient získá na recepci

společenská místnost s barem (otevřen v době společenských programů)

parkoviště

POKOJE

Hotel svým klientům nabízí plně vybavené 2-4 lůžkové pokoje, které jsou vybaveny balkonem a nabízí výhledy na moře nebo k bazénu. Tří a čtyřlůžkové pokoje jsou řešeny formou přistýlky či přistýlek.

Vybavení pokoje:


balkón (jednolůžkové pokoje nedisponují balkonem)

telefon

minilednička

TV

topení/klimatizace 

WC, koupelna (sprcha či vana)

fén

minibar na vyžádání (za poplatek)

PLÁŽ

Prostorná soukromá písečná pláž (s malými oblázky) je vzdálena cca 80 m od hotelu a je od něj oddělena pobřežní komunikací. Na pláž se dostanete pohodlně místním podchodem. 

Plážový servis (slunečník, 1 lehátko a 1 plážové křešílko ) na pokoj v ceně. Vodní sporty (kanoe) v ceně. Z pláže možnost výletů lodí po okolí (za poplatek).  

Pláž vybavena toaletami, sprchami a barem (otevřen s ohledem na počasí a obsazenost hotelu).
AKTIVITY


plážový volejbal

fotbalové hřiště

amfiteátr

vodní sporty (kanoe)

z pláže možnost výletů po okolí (závislé na počasí a obsazenosti hotelu)

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Vaše cvičení pro zdraví a dobrou kondici Během vašeho zájezdu bude cvičení probíhat ve dvou blocích. Dopolední lekce jsou zaměřené na rozproudění energie, posílení oslabených svalů, jejich protažení a pozvolné rozcvičení ztuhlých kloubů a páteře. Aby cvičení bylo bezpečné a nedošlo při něm k poškození těla, zahřejete se nejdříve aerobními cviky, které navíc pomohou odvádět škodliviny z vašeho těla. Lekce budou probíhat v příjemném tempu, podle fyzických možností všech členů skupiny. Podvečerní lekce plynou v klidnějším tempu a šetrným způsobem protahují všechny tělesné partie s ohledem na maximální přínos pro vaše zdraví a pohodu. Vliv cvičení na lidský organismus O blahodárných účincích fyzické aktivity na lidský organismus i ve zralém věku již informoval nejeden vědecký výzkum. Vyjmenujme si alespoň ty nejpodstatnější výhody: Cvičení posiluje svaly – pevné svaly zajišťují správné držení těla a tím se výrazně ulevuje celému pohybovému aparátu od bolestivých obtíží. Navíc je pravidelná fyzická aktivita prevencí vzniku osteoporózy. Cvičení podporuje zdravý oběhový systém – lepší činnost srdce a krevního oběhu, optimální hodnoty krevního tlaku i cholesterolu jsou dalšími benefity pravidelného pohybu. Cvičení udržuje dobrou kondici – díky pravidelnému pohybu můžeme docílit zdravé tělesné hmotnosti a vynikající formy až do vysokého věku. Nepostradatelný je pak pohyb pro osoby trpící diabetem. Cvičení zlepšuje psychickou odolnost – sportování na čerstvém vzduchu je jako balzám na nervy. Posiluje psychiku, odbourává stres a pomáhá klidnit emoce. Vhodné aktivity v přiměřeném množství navíc pomáhají zlepšit kvalitu spánku. Seznamte se s lektorkami Jitka Hlaváčková termín: 20.6. – 27.6. 2019 Jitka  vede lekce cvičení ve sdružení Senior Fitness a její hodiny jsou velmi oblíbené. Cvičení a sportu se věnuje již od mládí, ale její cvičitelskou kariéru nastartovala až operace kyčle. Nevzdala se a ambiciózně se rozhodla opět dostat do formy pravidelným cvičením. „Snažím se lekce vést tak, aby každá část těla byla opečovaná a tělo se před cvičením dostatečně prohřálo a na konci hodiny také řádně zrelaxovalo. Usiluji o to, abyste ze cvičení neodcházeli rozbití, ale s pocitem uvolnění a plní energie.“ Vlasta Johnová termín: 12.9. – 19.9. 2019 Vlasta si vybudovala kladný vztah k pohybu již v dětství. Ze všech sportů jí je nejbližší cvičení podle hudby. Po složení zkoušek instruktora II. a III. třídy u Asociace Českého sportu v roce 2000 se cvičení věnuje profesionálně. Specializuje se na aquagymnastiku, bodyform, tabatu, p-class a pilates. „ Cvičit můžete začít kdykoliv, nikdy není pozdě. Já sama jsem se stala profesionální cvičitelkou až ve 40 letech. Pojeďte si zacvičit právě se mnou, pro vaši ještě větší krásu a pevné zdraví!“
Foto - Cvičení v Kalábrii Foto - Cvičení v Kalábrii Foto - Cvičení v Kalábrii Foto - Cvičení v Kalábrii Foto - Cvičení v Kalábrii

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kalábrie

Kalábrie patří dodneška k výjimečným krajům Itálie, hlavně pro svou panensky nedotčenou přírodu, průzračně čisté moře, bílé písečné pláže. Členité pobřeží ideální pro potápění se nachází v oblasti Tropea a Capo Vaticano, zatímco jónské pobřeží nabízí úžasné podmínky pro surfování. Za vidění stojí určitě Tropea, malebné městečko na skále nad mořem, které žije čilým životem, Stilo a jeho byzantský cihlový chrám Cattolica, Reggio di Calabria, kde se nachází úžasné muzeum Museo Nazionale della Magna Grecia.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí