CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E465-19

Kanárské Ostrovy

Španělsko
Kanárské ostrovy
Navštívíme ostrov Tenerife, největší a nejpestřejší z Kanárských ostrovů. Tenerife…

15Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

15 - denní zájezd

Navštívíme ostrov Tenerife, největší a nejpestřejší z Kanárských ostrovů. Tenerife nabízí fantastické přírodní scenérie: na severu rozsáhlá zelená údolí, na jihu polopouštní krajinu s kaktusy a sukulenty, v centru úchvatné borovicové lesy, členité kaňony a národní park, na pobřeží černé-vulkanické nebo saharské pláže. Vyjedeme na zelený ostrůvek La Gomera, který nabízí divoké vavřínové lesy v Národním parku Garajonay, palmová údolí a neskutečný pohled k bílé špičce vulkánu Pico del Teide, nejvyšší kótě nejen Tenerife, Kanárských ostrovů, ale i celého Španělska.

Puerto de la Cruz - Playa Jardín - Lago Martiánez - NP Las Caňadas - Pico del Teide – Los Gigantes - Masca - Garachico - Icod de los Vinos - La Orotava - poloostrov Anaga - Santa Cruz - Las Teresitas - Taganana - La Laguna - La Gomera - San Sebastian - NP Garajonay

TENERIFE A LA GOMERA,

PRODLOUŽENÝ RELAXAČNÍ POBYT U MOŘE

Orientační ceny vstupného: Puerto de la Cruz - Botanická zahrada: 3 € 9-18:00 hod.
Loro Park: 37 € 8:30-18:45
Lago Martianez: 5,50 €
Výlet na La Gomeru 69 €
Lanovka na Teide 27 €
Katamarán – velryby 55 €

Kapesné: Na vstup a výlety doporučujeme 150 €.

Ubytování: ano

Hotel Turquesa Playa**** v Puerto de la Cruz, v blízkosti pláže Playa Jardín (cca 150 m) – 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, TV/sat., centrální klimatizace (v omezených hodinách), fén, telefon, lednička, balkon nebo terasa. Venku 2 bazény, vířivka, snack bar a terasa na slunění s lehátky a slunečníky zdarma. WiFi připojení zdarma v baru (v omezených hodinách). Internetový koutek za poplatek.

hotel****

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Nástupní místa: 17.05. - 31.05. odjezd L2, L3

27.09. - 11.10. odjezd L2, L3

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy na ostrov TENERIFE , největší a nejznámější z Kanárských ostrovů, transfer a ubytování v hotelu.
2. den:Individuální volno, procházka příjemným historickým centrem PUERTO DE LA CRUZ , "tenerifská šedá eminence" jíž se turistika dotýkala už koncem 19. stol. a v současné době jedno z nejkrásnějších turistických letovisek na ostrovech, návštěva botanické zahrady Jardín Botánico, zahrad Casina Taoro nebo zahrady orchidejí. Odpočinek na vulkanické pláži PLAYA JARDÍN se subtropickou zahradou nebo koupání ve slavných přímořských bazénech s gejzíry LAGO MARTIÁNEZ .
3. den:Celodenní výlet do Národního parku LAS CAŇADAS (UNESCO) s měsíční krajinou a nejvyšším vrcholem Španělska Pico del Teide (3718 m n.m.). V případě pěkného počasí lze vyjet fakult. lanovkou pod vrchol kráteru, odkud je nádherný pohled na Tenerife a okolní ostrovy. Průjezd kaňonem v gigantických monumentálních skalách LOS GIGANTES s půvabnou horskou vesničkou MASCA , prohlídka lávou zničeného města GARACHICO, výlet zakončíme v ICODU DE LOS VINOS u údajně tisíciletého dračince.
4. den:Pobyt u moře a polodenní výlet místní dopravou (2,10 €/jeden směr) do koloniálního města LA OROTAVA. Procházka kouzelným historickým centrem kolem radnice, kostelů, zahrad, návštěva katedrály a zastavíme u slavných "balkónových domů". Město se právem řadí k nejpůvabnějším na Tenerife a k jednomu z nejvíce "kanárských" míst na ostrově.
5. den:Celodenní výlet na poloostrov ANAGA . Výlet zahájíme delší procházkou městem LA LAGUNA (UNESCO), původní hlavní město ostrova, jedinečně dochovaná středověká architektura. Přes vavřínové lesy projedeme poloostrovem Anaga a pokračujeme klikatou horskou silnicí prudce klesající klesající k vyhlídce na TAGANANU v zeleném a rozsochatém pohoří. Nenecháme si ujít nejkrásnější pláž Tenerife LAS TERESITAS (možnost koupání), která se svým světlým saharským pískem a množstvím palem připomíná karibské pláže. Den zakončíme návštěvou hlavního města Tenerife SANTA CRUZ , pulzující, typicky španělská metropole s moderní výstavbou. Navštívíme náměstí Plaza de Espaňa s vládní budovou, množstvím nákupních zón a moderním přístavem.
6. den:Pobyt u moře nebo fakultativní celodenní výlet trajektem na sousední ostrůvek LA GOMERA , malý kulatý ostrov plný přírodních krás. Pro vazby na slavného objevitele se mu také říká Isla Columbina neboli Kolumbův ostrov. V rámci výletu navštívíme městečko SAN SEBASTIAN, prohlídka historického jádra. Uvidíme dům, kde bydlel Kryštof Kolumbus cestou do Nového světa i kostel, kde se modlil za zdar výpravy. Přes vyhlídky na palmová údolí pokračujeme do Národního parku GARAJONAY (UNESCO), jedinečné vavřínové lesy. Seznámíme se se specifickým místním nářečím ( pískacím jazykem ) během oběda, který je zahrnut v ceně výletu.
7. den:Pobyt u moře nebo fakultativní výlet katamaránem za velrybami, popř. návštěva vyhlášeného Loro Parku , kouzelná botanická a zoologická zahrada čítající přes 2000 papoušků, delfinárium, vystoupení kosatek, akvária s podmořskou faunou a flórou, tunelem se žraloky, iglů s největším umělým ostrovem tučňáků a dalšími zvířaty z celého světa.
8. - 14. den:Pobyt u moře , individuální program, možnost dalších fakult. výletů po ostrově.
15. den:Snídaně, volno dle odletu z Tenerife. Transfer na letiště a odlet do republiky.
Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - La Laguna Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - Las Teresitas Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - Los Gigantes Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - NP Teide Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife - Santa Cruz Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife, Puerto de la Cruz Poznávací zájezd Španělsko - Kanárské ostrovy -Tenerife - Las Teresitas Španělsko - Kanárské ostrovy - Tenerife Španělsko - Kanárské ostrovy, Tenerife - Los Gigantes

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 14x polopenzi
  • 14x ubytování v hotelu**** - 2lůžk.pokoje s příslušenstvím
  • dopravu klim. autokarem program 3 a 5. den
  • leteckou přepravu Praha -Tenerife - Praha
  • letištní taxy a poplatky
  • služby českého průvodce
  • transfer z/na letiště

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 8400 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • fakult. výlety
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 530 Kč s možností vyššího připojištění storna zájezdu +250 Kč
  • pokoj s výhledem na moře 4600 Kč/14 nocí
  • vstupné
  • vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Slevy

  • BONUS pojištění zdarma při objednání zájezdu do 31.1.2019

Kanárské ostrovy

Leží západně od pobřeží Afriky. Díky vynikajícímu klimatu se stálou teplotou a slunečním počasím jsou označovány příznačně jako Ostrovy věčného jara. Kanárské ostrovy jsou vyhledávány turisty hlavně v zimním období.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí