CK Pohoda Slovensko Zájezd č. RE/SK673-19

Nízké Tatry, Termály A Turistika

Slovensko

Letní dovolená v krásném horském prostředí Nízkých Tater s koupáním v termálních…

7Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Letní dovolená v krásném horském prostředí Nízkých Tater s koupáním v termálních bazénech a lehkou turistikou nám umožní prožít kombinaci aktivní dovolené s relaxací a odpočinkem. Ubytováni budeme v jedné z nejhezčích dolin Národního parku Nízké Tatry v Jánské dolině, která je dlouhá 17 km a končí na úpatí nejvyššího vrcholu Nízkých Tater – Ďumbiera.

Liptovský Ján - Jasná – Chopok – Ďumbier – Ružemberok – Vlkolínec – Liptovská Mara - aquapark Tatralandia – termály Bešeňová – Svatý Kříž – Demänovská dolina a jeskyně – Liptovský Ján – Stanišovská jeskyně – Svatý Kříž - Pribylina

POBYT S VÝLETY V JÁNSKÉ DOLINĚ

Orientační ceny vstupného: Lanovka na Chopok 19 €
Skanzen Vlkolínec 2 €
Aquapark Tatralandia - celodenní vstupné 26 €, 3 hodiny - 24 €
Termal Raj 10 €
Demänovská ledová jeskyně 8 €
Vodní pak Bešenová 26 €
Stanišovské jeskyně 6 €

Kapesné: Doporučujeme min. kapesné ve výši cca 130 € (dle individuálního zájmu o návštěvu objektů).

Ubytování: ano

Hotel leží v Jánské dolině v Liptovském Jánu. Hostům je k dispozici fitness centrum, sauna, stolní tenis a biliard, půjčovna sportovních potřeb a horských kol, tenisové kurty, minigolf, WiFi připojení v baru.

Hotel**

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 4.8. - 10.8. odjezd A (Olomouc bez příplatku)

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd na ubytování v Liptovském Jánu. Odpoledne ubytování, seznámení se s prostředím JÁNSKÉ DOLINY , možnost procházky, večeře.
2. den:Odjezd do horského střediska JASNÁ , celodenní kombinace lehké pěší turistiky a lanovek. Lanovkami vyjedeme na CHOPOK (2004 m) a odtud se vydáme lehčí hřebenovou túrou na nejvyšší vrchol Nízkých Tater ĎUMBIER (2043 m), rozsáhlý kruhový rozhled na téměř všechny pohoří středního a severního Slovenska. Na vrcholu Chopku se nachází vyhlídková restaurace Rotunda se sochou draka Damiána a s exkluzívním 360° panoramatickým výhledem. Budeme si tak moci vychutnat jedinečnou okolní scenérii z nejvýše položeného Rum Baru s bohatou nabídkou rumů a dezertů.
3. den:Centrum Liptova RUŽOMBEROK , prohlídka historického centra, katedrála. Nedaleký VLKOLÍNEC (UNESCO) zachovalá dřevěná lidová architektura, obec představuje nejzachovalejší a nejucelenější urbanistický celek původních lidových staveb ve střední Evropě. Na závěr LIPTOVSKÁ MARA , první přehrada Vážské kaskády, pro svou velikost se ji říká Slovenské nebo Liptovské moře, možnost vyhlídkové plavby lodí. Variantně lze individuálně navštívit Aquapark Tatralandia , odpočinek a relaxace v největším areálu vodní zábavy ve střední Evropě, 14 bazénů s mořskou, termální i čirou vodou nebo relaxace v termálních bazénech Termal Raj v LIPTOVSKÉM JÁNU nedaleko našeho hotelu. Náhradní varianta pro ty z vás, kdo nebude chtít na autobusový výlet.
4. den:Celodenní pobyt v DEMÄNOVSKÉ DOLINĚ . Odjezd do horského střediska Jasná, kde se vydáme na jednu z nejhezčích stezek v Nízkých Tatrách - stezku Demänovská dolina . Trasa vede kolem Vrbického Plesa na Tri Vody – Brhliska – Pod Orlí skálou – na Lukovú – rozcestí v Široké dolině a dále až na Lúčky . Odpoledne prohlídka Demänovské ledové jeskyně , jedna z nejstarších popsaných jeskyní v Evropě.
5. den:Celodenní relaxace ve vodním parku BEŠEŇOVÁ , odpočinek v termálním srdci Liptova, bazény s teplotou do 39°C, s podvodní masáží nebo perličkovou koupelí a řadou dalších atrakcí. Cestou zpět navštívíme v obci SVATÝ KŘÍŽ významnou kulturní památku – dřevěný artikulární kostel z roku 1729, jeden z největších dřevěných kostelů ve střední Evropě, kam se vejde téměř šest tisíc návštěvníků.
6. den:Dopoledne návštěva STANIŠOVSKÉ JESKYNĚ , nejstarší jeskyně Liptova i Slovenska. Průvodce nás vybaví čelovými lampami a pod jeho dohledem projdeme temné prostory, které byly jen minimálně upravené člověkem. Odjezd do nedaleké PRIBYLINY , Muzeum liptovské dědiny, seznámení se s liptovským folklorem, řemesly a chovem huculských koní , což je rarita tohoto muzea. Odpoledne koupání v termálních bazénech Termal Raj v Liptovském Jánu nebo individuální poznávání JÁNSKÉ DOLINY .
7. den:Po snídani odjezd do ČR.
Poznávací zájezd Slovensko - Chopok Poznávací zájezd Slovensko - Tatry Poznávací zájezd Slovensko - Vlkolínec Poznávací zájezd Slovensko - Vlkolínec Slovensko - Čičmany Slovensko - Liptovská Mara Slovensko - Ružomberok - katedrála Slovensko - Vlkolínec Slovensko Nízké Tatry

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 6x polopenzi (snídaně formou švédských stolů, večeře výběr z menu)
  • 6x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu klim. busem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 1 200 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • fakult. služby, lanovky, termální koupaliště a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 250 Kč
  • vstupné

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí