CK Pohoda Francie Zájezd č. RE/FR422-19

Korsika - Azurové Moře

Francie

Ostrov, jehož subtropická příroda nabízí nejen azurové moře s fantastickým pobřežím,…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Ostrov, jehož subtropická příroda nabízí nejen azurové moře s fantastickým pobřežím, ale i štíty horských velikánů, romantické kaskády a zákoutí ve stínu staletých pinií a korkových dubů.

Bastia - Corte - Propriano - Calanche - Spelunca - Porto - Ajaccio - Filitosa - Sarténe - Bavella - Bonifacio - Polischellu

A ŠTÍTY HORSKÝCH VELIKÁNŮ

Kapesné: Jako kapesné na celou dobu pobytu by Vám mělo stačit asi 160 EUR

Ubytování: ano

jednoduché bungalovy v zátoce Valinco u Propriana cca 250 m od pláže. Bungalov má dvě navzájem oddělené ložnice - 2lůžk. s manželskou postelí a 2 - 3lůžk. ložnice (palanda a samostatné lůžko). Pro oba pokoje je společná kuchyňka (lednička, vařič, kávovar, základní nádobí), společná koupelna (WC, umyvadlo, sprcha) a terasa. V areálu je k dispozici velký a dětský bazén.

bungalov

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 30.05. - 10.06. odjezd J* + Břeclav, Bratislava

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. - 2. den:Odjezd z ČR (upřesnění času odjezdu v závislosti na novém jízdním řádu trajektů), trajektem z Itálie do BASTIE na Korsice. Návštěva starobylého CORTE s hrdě se tyčící citadelou pod horskými velikány (platí pro zájezdy s nočním trajektem). Překrásným hornatým vnitrozemím pokračujeme na západní pobřeží do zátoky Valinco u městečka Propriano, která je ideálním místem na výlety po celé Korsice. Ubytování v bungalovech.
3. den:Pobyt u moře v zátoce Valinco u Propriana, krásná dlouhá písčitá pláž, na jedné straně zakončená stejnojmenným městečkem, na druhé skalisky s janovskou věží. Odpoledne seznámení s městem.
4. den:Celodenní výlet k. Odjezd do EVISY (805 m), odtud příjemný pozvolný sestup do soutěsky SPELUNCA (2-3 hod.), jedné z nejkrásnějších atrakcí ostrova, možnost osvěžujícího koupání v kaskádách. Poté návštěva nedalekého malebného města PORTO s janovskou věží. Odpoledne navštívíme bizardní skály CALANCHE (UNESCO), barevné skalní útvary kontrastující s azurovou hladinou moře. Pokračujeme do nedalekého CARGHESE , jehož obyvatelé jsou potomky Řeků.
5. den:Pobyt u moře. Pozdě odpoledne navštívíme nedaleké proslulé naleziště prehistorické kultury FILITOSA s mnoha menhiry, večerní život v městečku SARTENE , úzké a křivolaké uličky, dýchne tu na nás duch minulosti vendety a pirátských výprav.
6. den:Ráno turistický výlet s překrásnou scenérií skalních věží BAVELLA . Dvě varianty obtížnosti, mírnější zvládne každý, aniž by byl o něco ochuzen. Pozdě odpoledne koupání a pobyt u moře.
7. den:Přejezd do vyhlášeného BONIFACIA , prohlídka města, které je svými bělostnými útesy řazeno k největším pozoruhodnostem Evropy. Pro zájemce projížďka lodí pod skalnatými útesy (cca 20 €/os.), možnost koupání u skalisek nebo fotogenické procházky po útesech až k majáku na pláž u ostrůvku St. Antoine. Odpoledne návrat.
8. den:Pro zájemce odjezd do hlavního města Korsiky - AJACCIA . Po prohlídce města, která bude ponejvíce věnovaná jeho rodákovi Napoleonovi Bonaparte, se vydáme k nedalekým ILES SANGUINAIRES . Zde si společně zajdeme k překrásné janovské věži. Návrat do kempu.
9. den:Pobyt u moře.
10. den:Pro zájemce přejezd k bílé pláži ROCCAPINA se skalními útvary zvanými Lví kameny s možností nenáročné pěší túry na vedlejší pláž D‘ERBAJU s malými písečnými dunami.
11. den:Ráno odjezd z kempu do BASTIE , v případě časových možností krátká prohlídka přístavního města (v závislosti na jízdním řádu trajektů). Trajektem plavba do Itálie. Odjezd směr ČR.
12. den:Návrat do ČR.
Pobytově-poznávací zájezd - Francie - Korsika - Sarténe Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika -  Corte Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika -  pláž Ostriconi Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika - Bonifacio Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika - Bonifacio Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika - Calanche Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika - pláž Palombaggia Pobytově-poznávací zájezd Francie - Korsika - Porto

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Bungalov 2+2

Cena zahrnuje

  • 9x ubytování v bungalovech
  • dopravu klim busem
  • povlečení
  • průvodce
  • trajekty
  • vstupní a výstupní korsickou daň

Cena nezahrnuje

  • 8x polopenze (3.-11. den) 4160 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 420 Kč
  • neobsazené lůžko 4800 Kč
  • vstupné, lodní výlet, vratnou kauci na bungalov (30 €/os.) a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí