CK Pohoda Francie Zájezd č. RE/FR544-19

Atlantické Pobřeží Francie

Francie

Vydejte se s námi na zájezd k Atlantickému pobřeží Francie, čeká nás relaxace na…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Vydejte se s námi na zájezd k Atlantickému pobřeží Francie, čeká nás relaxace na obřích písečných dunách, ochutnávky vína, ústřic, panorama španělských Pyrenejí, bohaté tradice a jedinečná kultura Baskicka.

La Rochelle – ostrov Ile d´Aix – Bordeaux – Gujan-Metras – Dune du Pilat - La Rhune – Sare - San Sebastian – St-Jean-De-Luz – Biarritz – Bayonne – Äinhoa – Ezpeleta – St-Jean-Pied-Du-Port –Lourdes – NP Cirque de Gavarnie – Toulouse – Carcassonne

MAJESTÁTNÍ PYRENEJE A HRDÉ BASKICKO

Orientační ceny vstupného: La Rochelle:
- akvárium 13 €
- autobus na ostrov Ile de Ré 5 €
- lodní výlet na ostrov Ile d´Oléron 25,50 €
- muzeum modelů 12€
Bordeaux:
- degustace vína 18 €
Arcachon:
- ochutnávka ústřic 8 €
- muzeum ústřic 6 €
Pyreneje:
- vláček na vrchol La Rhune 19 €
San Sebastián:
- muzeum námořnictví 12 €
Pau:
- zámek 7 €
Toulouse:
- muzeum kosmonautiky a vesmíru 35 € - muzeum středověkých starožitností 7 €
- muzeum baziliky St. Sernin 7 €

Kapesné: Dle individuálního zájmu o návštěvu památek doporučujeme 150 €

Ubytování: ano

hotel

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: 04.07. - 11.07. Odjezd C, P

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Program zájezdu

1. den:V dopoledních hodinách odjezd z ČR.
2. den:V ranních hodinách nás v LA ROCHELLE přivítá nekonečná vodní pláň Atlantiku. Projedeme se starým přístavem se strážní věží Tour de la Chabne. Lodí poplujeme kolem známé pevnosti Boyard na ostrov Î LE D´AIX a navštívíme jedno z největších akvárií v Evropě. Odpoledne pojedeme do oblasti Cognac na degustaci koňaku a pineau a přejedeme na ubytování v oblasti Bordeaux.
3. den:Dopoledne prohlídka velkolepé vinařské metropole a přístavu na řece Garonne BORDEAUX (UNESCO). Dobu největšího rozmachu města připomínají okázalé paláce, slavné butiky, kavárny a katedrála St. André. Navštívíme Muzeum vína a obchod s vínem ve čtvrti Chartrons s možností degustace. Přejezd do obce GUJAN – MESTRAS v Arcachonském zálivu, ochutnávka mořské delikatesy ústřice a dovíme se vše o jejím náročném rozmnožování a chovu. DUNE DU PILAT , nejvyhledávanější přírodní atrakce oblasti, písečné duny na pobřeží Atlantiku. Odpočinek a koupání až do odjezdu na ubytování.
4. den:Po snídani se vydáme na cestu ke španělským hranicím. Zubačkou vyjedeme na horu LA RHUNE , fantastický výhled, jak na atlantické pobřeží Francie, tak i na vrcholky Pyrenejí. Návštěva typické baskické vesničky SARE a španělského letoviska SAN SEBASTIAN , oblíbené také španělskou královskou rodinou, která ho využívala jako své letní sídlo a později také generál Franco. Osobitá atmosféra, možnost koupání. Zastávka v rybářské vesničce ST-JEAN-DE-LUZ s nejvýznamnějším baskickým kostelem Église St-Jean-Baptiste, který se stal dějištěm okázalé svatby Ludvíka XIV. Před návratem na ubytování zastávka v mondénním letovisku BIARRITZ .
5. den:Oblast hrdých francouzských Basků. BAYONNE , prohlídka katedrály a místní tržnice. ÄINHOA hlavní město baskické červené papriky. EZPELETA , malebné domy a masivními kamenné kostely. ST-JEAN-PIED-DU-PORT , typická baskická kultura ale i svatojakubská cesta. Přejezd na ubytování.
6. den:Po snídani zamíříme do zázračných LOURD , atmosféra mystického poutního místa. Procházka v CIRQUE DE GAVARNIE (UNESCO) nám zprostředkuje zážitek zcela jiný. V tomto národním parku, který je obklopen 11 třítisícovými vrcholy, se s hukotem řítí do hloubky nejdelší evropský vodopád. V případě špatného počasí podnikneme náhradní program, zavítáme do místní jeskyně, projedeme se loďkou i vláčkem. Přejezd na ubytování v TOULOUSE v blízkosti Aeroskopie.
7. den:Na okraji města TOULOUSE budeme mít možnost navštívit Muzeum letadel a letectví - AEROSCOPII , pro omezený počet zájemců je možné zarezervovat též návštěvu výroby Airbusu A380. Odpoledne městské tržiště, církevní stavby, např. největší románská bazilika St-Sernin, honosná budova radnice a nábřeží řeky Garonne s mostem Pont Neuf. Cestou domů krátce zastavíme v CARCASSONNE (UNESCO), výspa katarů a útočiště středověké intelektuální elity, romantické město s dvojitým prstencem hradeb ozdobené několika tucty mocných věží.
8. den:Příjezd do ČR ve večerních hodinách
Francie - Atlantické pobřeží, Baskicko Francie - Bayonne Francie - Biarritz Francie - Biarritz - Atlantické pobřeží Francie - dune Pilat Francie - St.Jean de Luz Francie Carcassonne Španělsko San Sebastian Španělsko San Sebastian

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 5x snídani
  • 5x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím
  • dopravu lux. klim. busem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 4290 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 280 Kč
  • ochutnávky
  • plavby lodí, fakult. služby
  • vstupné, pobytovou taxu

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí