CK Pohoda Francie Zájezd č. RE/IT484-19

Plavba Z Itálie Na Ibizu

Francie

Užijte si krásné pláže, historii i bujarý noční život. Naloďte se v Italském Janově,…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Užijte si krásné pláže, historii i bujarý noční život. Naloďte se v Italském Janově, ve francouzské Marseille ochutnejte slavnou rybí polévku a pak už zamiřte do Palma de Mallorca. Stravte den a noc na proslulé Ibize, seznamte se s krásnou Neapolí a nakonec si nechte jedno z nejromantičtějších italských měst, Livorno. Využijte při tom služeb českého průvodce. Janov – Marseille – Palma de Mallorca – Ibiza – Neapol – Livorno - Janov

SE ZASTÁVKAMI V MARSEILLE A NEAPOLI

NA LODI MSC FANTASIA

1. den zájezdu V podvečerních hodinách odjezd z ČR. 2. den zájezdu Příjezd do JANOVA , vtěsnaného mezi moře a hory a na každém kroku spojený s K. Kolumbem, individuální volno. V 18.00 hod. nalodění, program na palubě lodi. 3. den zájezdu Ráno v 8:00 hod. připlujeme do MARSEILLE , volný program nebo výlet s průvodcem - historická část města, projížďka vláčkem na Notre Dame de la Garde, staré město, individuální volno. V 20:00 hod. nalodění a vyplutí zpět směr Janov. 4. den zájezdu Dopoledne v 10:00 hod. připlujeme do hlavního města ostrova Mallorca - PALMA DE MALLORCA - procházka historickým centrem s gotickou katedrálou La Seu, s renesančními paláci a dalšími významnými stavbami. Večer individuální program, procházky španělskými uličkami historického centra, posezení v jedné z mnoha restauracích, atmosféra večerního města. Jednu hodinu po půlnoci odplujeme k dalšímu Baleárskému ostrovu. 5. den zájezdu V 08:00 hod. připlutí. Celodenní program v městě IBIZA , které si uchovává atmosféru španělského provinčního městečka 50. let. Osobní volno nebo prohlídka s průvodcem - stará čtvrť Ibizy "Dalt Vila", katedrála, brána Portal de ses Taules, kostely s barokními interiéry, koupání, individuální volno, v 19:00 hod. odplutí k italským břehům. 6. den zájezdu Celodenní plavba Středozemním mořem, relax na lodi. 7. den zájezdu V 7:00 hod. připlutí do NEAPOLE , hlavní město italské provincie Kampánie, přístav na pobřeží Tyrhénského moře s mohutnou pevností Castel Nuovo. Procházka neapolskými uličkami, navštívíme Dóm, Náměstí plebiscitu s Královským palácem a operou Teatro di San Carlo či obchodní galerii Umberta I. V 17:00 hod. odplutí. 8. den zájezdu V 9:00 hod. připlutí do LIVORNA , osobní volno nebo celodenní fakult. výlet s průvodcem do PISY , prohlídka monumentálního komplexu na travnatém náměstí Piazza dei Miracoli, šikmá věž, katedrála, baptisterium. Návrat a v 19.30 nalodění. 9. den zájezdu Připlutí v 8:00 hod. do JANOVA , vylodění, prohlídka historického centra - třída Via Garibaldi s nádhernými paláci (UNESCO), kostel Chiesa del Gesú, historický přístav Porto Antico, Akvárium, katedrála San Lorenzo s románským průčelím, Palazzo San Giorgio aj. V odpoledních hodinách odjezd do ČR. 10. den zájezdu Návrat v ranních hodinách do ČR. Poznámka: Seznam aktuálních fakultativních výletů bude znám cca 1 měsíc před odjezdem na plavbu, program výletů je pouze orientační.

Ubytování: ano

Ubytování v kajutě vybrané kategorie (7 nocí). Kajuty jsou vybavené samostatným sociálním zařízením, klimatizací, TV, šatní skříní, kosmetickým stolkem, vysoušečem vlasů, trezorem a telefonem. Přístavní poplatky, portýrské služby při nalodění a vylodění, denní úklidový servis, neomezené vyloďování/naloďování v navštívených přístavech a výhody Vámi zvolené třídy ubytování.

Stravování: plná penze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 30.08. - 08.09. Odjezd Praha, Brno

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Plavby Středomořím Plavby Středozemím s CK REDOK Poznávací zájezd Itálie - Neapol Španělsko ostrov Ibiza

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - vnitřní kajuta Bella

Cena zahrnuje

  • dopravu lux. klim. busem do Janova a zpět
  • přístavní poplatky
  • portýrské služby při nalodění a vylodění
  • denní úklidový servis
  • užívání bazénu, vířivek, fitness a jiných sportovně-rekreačních zařízení na palubě
  • účast na všech akcích pořádaných na palubě
  • průvodce po celou dobu zájezdu
  • 7x ubytování v 2lůžk. vnitřní kajutě Bella s rozšířenou plnou penzí - 3 hlavní jídla denně, svačiny a půlnoční bufet, nápoje - čaj, káva, voda z z automatu v rautové restauraci po celý den
  • plavbu lodí MSC Fantasia

Cena nezahrnuje

  • fakult. výlety, vstupné
  • místní dopravu
  • nápoje k obědu a večeři, alkoholické nápoje
  • povinné spropitné pro obsluhu na lodi (od 12 let a více 10€/os./noc, od 2-11 let 5 €/dítě/noc)
  • fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 330 Kč
  • připojištění vyššího storna +250 Kč
  • 2lůžk. kajuta Fantastica s balkonem 10550 Kč/os
  • 2lůžk. kajuta Bella s balkonem 7500 Kč/os
  • 2lůžk. kajuta Fantastica s oknem 7040 Kč/os
  • 2lůžk. kajuta Bella s oknem 4200 Kč/os
  • 2lůžk. kajuta vnitřní Fantastica 2110 Kč/os

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí