CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19RLBDTB

Schladming - Dachstein - To nejlepší z Dachsteinské bomby ****

Rakousko
Štýrsko, Schladming Dachstein
Ramsau am Dachstein – jedna z nejlépe položených horských vesnic v Alpách, svět hor,…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Ramsau am Dachstein – jedna z nejlépe položených horských vesnic v Alpách, svět hor, pastvin, vodopádů a salaší, ledovec Dachstein – atrakce vyhlídková plošina, Ledovcový palác, pro odvážlivce visutý Dachsteinský most a Schody do prázdna, „zrcadlové“ jezero Spiegelsee, jezero Bodensee a procházka k vodopádům Schleierwasserfall, výlet do Filzmoosu, dvouvrcholová osamělá hora Bischofsmütze 2.458 m, hora Rittisberg – nádherné výhledy, koloběžky. Svět divoké vody – vodopády Riesachwasserfall, krásná cesta soutěskou po můstcích a žebřících až k jezeru Riesachsee. Hochwurzen – túra ke křížku Rossfeld s krásným výhledem do okolí.

Poznámky: Průvodce: Míla Nováková

cenik: Termín 2019DospělíDítě 5-13,9 letDítě 14-16,9 let15.06.-20.06.11 5906 6008 600

nas_tip: Ramsau am Dachstein – jedna z nejlépe položených horských vesnic v Alpách a vstupní brána k masivu Dachstein. Svět hor, pastvin, vodopádů a salaší, ledovec Dachstein s atrakcemi, „zrcadlové“ jezero Spiegelsee, překrásné výhledy a turistika pro každého. „Dachsteinská karta“ v ceně zájezdu, luxusní hotel **** s vynikající polopenzí, bazénem (28°C) a vířivkou přímo v Ramsau.

Ubytování: hotel ****

Osvědčený hotel **** s příjemnou atmosférou leží na krásném a strategickém místě v Ramsau am Dachstein. Z hotelu je krásný výhled na masiv Dachsteinu nebo na Nízké Taury s vrcholem Hochgolling. Přímo pod hotelem vede stezka, po které se nádhernou krajinou a příjemnou procházkou cca 45 minut dostanete přímo do centra Ramsau, kde jsou obchody. Zároveň je možné využít i místního autobusu, zastávka je kousek pod hotelem. Stravování je formou polopenze (snídaně velmi bohatý bufet, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne), v ceně je i jeden malý nápoj u večeře (malé pivo, sklenka vína nebo nealko). Hotelovým hostům je k dispozici hotelový bazén, sauna a malá posilovna.Ubytování: ve vedlejší budově v penzionu vzdáleném cca 140 m od hotelu. V hotelu se využívají veškeré služby.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a České Budějovice.Svozy:Brno (+400 Kč), Kolín (+150 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Lanškroun (+200 Kč), Ústí na Orlicí (+200 Kč), Trutnov (+200 Kč), Jaroměř (+150 Kč), Hořice (+150 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč).CK je oprávně již potvrzený transfer zrušit, pokud je na trase méně než 6 cestujících - příplatek za tzv. "svoz" bude samořejmě vrácen.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy, odpoledne příjezd do Ramsau, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, autobusový výlet do Filzmoosu, kde se po mýtné silnici dojede až pod hřeben Gosaukamm, který leží vedle známějšího Dachsteinu. Symbolem pohoří je dvouvrcholová osamělá hora Bischofsmütze 2.458 m, které se u salaše Oberhofalm ocitnete téměř tváří tvář. Hodinová nenáročná procházka kolem jezírka a posezení na salaši. Po poledni návrat do Ramsau, výjezd lanovkou na horu Rittisberg – nenáročná turistika dle vlastních sil, nádherné výhledy na Dachstein a Taury. Zpět je možné sjet lanovkou, sejít pěšky nebo si vypůjčit koloběžky (cca 5 Euro) a sjet na nich do údolí. Večeře. 3. den – snídaně a různé varianty, jak strávit den v okolí ledovce Dachstein: výjezd autobusem až k základní stanici lanovky ledovce Dachstein – výjezd lanovkou na ledovec (2.700 m). Visutá vyhlídková plošina se skleněnou podlahou „Skywalk“ neboli nebeský krok do prostoru. Tato plošina se tyčí na 250 m vysoké skalní stěně a je to jedna z nejkrásnějších vyhlídek v Alpách. Dalšími atrakcemi jsou Ledový palác (podzemní ledové království s nádhernou výzdobou, vstupné cca 10 Euro), pro odvážlivce visutý Dachsteinský most a Schody do prázdna. Návrat autobusem nebo pěšky kolem salaše až do hotelu, volné odpoledne, relaxace v hotelovém wellness. Večeře. 4. den – snídaně, odjezd autobusem do Pichlu, výjezd lanovkou do horské oblasti Reiteralm. 1. Lehká turistika – procházka po zpevněné cestě podél jezer Waldsee a Untersee až k jezeru Spiegelsee, které je nazýváno „zrcadlovým jezerem“. Při dobrém počasí se v něm zrcadlí masiv ledovce Dachstein, celkem 1,5-2 hodiny chůze. 2. Středně náročný panoramatický okruh s řadou plesových jezírek včetně jezera Spiegelsee, u kterého začíná stoupání kotlinou na hřebeny k vrcholu Gasselhöhe (2.001 m), 3,5-4 hodiny chůze. Večeře. 5. den – snídaně, celodenní výlet naším autobusem nebo individuální program v okolí Ramsau. 1. Středně náročná turistika – výlet do „Světa divoké vody“ v údolí Untertal – vodopád Riesachwasserfall – největší vodopád ve Štýrsku, který si divoce razí cestu soutěskou, kterou se prochází. Překonávání visutých mostů přes soutěsku, zdolávání cest po jištěných žebřících a vyšlapání více než 500 schodů až k salaši Gfölleralm a jezeru Riesachsee. Odpoledne přejezd do Rohrmoosu a výjezd lanovkou na Hochwurzen (1.849 m) a nenáročná túra kolem klečí ke křížku Rossfeld (1.919 m), který se nachází na nádherném panoramatickém plató (celkem 2 h). Večeře. 2. Při pobytu v Ramsau procházky např. kolem hory Kulmberg nebo celodenní pěší výlet k soutěsce Silberkarklamm s vodopády po dřevěných schodech a lávkách až k chatě Silberkarhütte (vstupné cca 3 Euro). 6. den – snídaně, odjezd ke krásnému štýrskému jezeru Bodensee a nenáročná procházka kolem jezera až k vodopádům Schleierwasserfall. Před polednem odjezd do ČR, návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby **** Foto - Ramsau - To nejlepší z Dachsteinské bomby ****

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 5x ubytování v hotelu **** v Ramsau s polopenzí (snídaně formou velmi bohatého bufetu, večeře menu o 4 chodech s možností výběru hlavního jídla od 2. dne), 1 nápoj u večeře (malé pivo, 1/8 l vína nebo nealko), 1x za pobyt svačina v hotelu – koláč, káva, čaj, využívání bazénu s vířivými proudy, průvodce, Dachsteinskou kartu (využívání lanovek, místní dopravy, bazénů), mýtné po silnici k salaši Oberhofalm, pobytovou taxu, ložní prádlo, pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 210 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 1 200 Kč/zájezd

Slevy

  • slevy platí pro děti 5-16,9 let ubytované na 3. nebo 4. lůžku

Štýrsko

Pro lesní bohatství se mu také říká "zelené srdce" Rakouska. Od ledovcových plání Vysokého Dachsteinu (2995 m) až po vinohrady regionu jižně od Štýrského Hradce se můžete setkat s nejrůznějšími typy krajiny a četnými kulturními památkami. Štýrská Solná komora, obklopující lázně Bad Aussee, kraj jezer a hor, je jednou z nejlákavějších oblastí této spolkové země.

Schladming Dachstein

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí