CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19RLBODP

Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům ***

Rakousko
Vorarlbersko, Flirsch
Merano – šarmantní lázeňské město, jedinečné zahrady zámku Trauttmansdorff – kvetoucí…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Merano – šarmantní lázeňské město, jedinečné zahrady zámku Trauttmansdorff – kvetoucí oáza uprostřed Alp, Arosa – místo „na konci světa“, jihotyrolský ledovec Schnalstal, plavba lodí po Bodamském jezeře, všechny vstupy a jízdné v ceně zájezdu!

Poznámky: Průvodce: Bohuslava Bubeníčková

cenik: Termín 2019Osoba04.05.-08.05.10 590

nas_tip: Merano – šarmantní lázeňské město, jedinečné zahrady zámku Trauttmansdorff – kvetoucí oáza uprostřed Alp, Arosa – místo „na konci světa“, jihotyrolský ledovec Schnalstal, plavba lodí po Bodamském jezeře, všechny vstupy a jízdné v ceně zájezdu!

Ubytování: hotel ***

Gasthof se nachází v městečku Flirsch am Alberg. Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV, rádio. Stravování je formou polopenze, snídaně bufet, večeře menu o 3 chodech.

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Hradec Králové, Pardubice, Praha a Plzeň.Svozy:Brno (+400 Kč), Kolín (+150 Kč), Svitavy (+250 Kč), Litomyšl (+250 Kč), Lanškroun (+200 Kč), Ústí na Orlicí (+200 Kč), Trutnov (+200 Kč), Jaroměř (+150 Kč), Hořice (+150 Kč), Liberec (+300 Kč), Mladá Boleslav (+200 Kč), Ústí nad Labem (+350 Kč).CK je oprávně již potvrzený transfer zrušit, pokud je na trase méně než 6 cestujících - příplatek za tzv. "svoz" bude samořejmě vrácen.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy, k večeru příjezd do gasthofu ve Flirsch am Arlberg, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, přejezd přes Lichtenštejnsko do Švýcarska, krátká zastávka ve Vaduzu, hlavním městě Lichtenštejnského knížectví, přejezd do městečka Chur, které je  nejstarším alpským městem Švýcarska. Odtud výlet panoramatickým vláčkem do Arosy usazené vysoko nad údolím, která má své osobité kouzlo a pro její odloučenost se jí říká „místo na konci světa“. Tato úzkokolejka na trase Chur – Arosa je výjimečná  tím,  že  na  pouhých  26  kilometrech překonává pomocí několika mostů, viaduktů a tunelů převýšení přes 1.150 metrů. Cesta trvá hodinu a nabízí se při ní krásné výhledy na okolní alpské štíty. Večeře.3. den – snídaně, přejezd do Itálie přes průsmyk Reschenpass (1.504 m) kolem modrého přehradního jezera Reschensee, které při výstavbě zatopilo staré vesnice. Dopoledne odhalení meranského ta - jemství: středomořské klima, palmy a olivovníky v údolí, aristokratické venkovské vily a hrady v pozadí se zasněženými třítisícovými vrcholy – město Merano a zahrady zámku Trauttmansdorff, které patří mezi jedny z nejkrásnějších v Itálii. Vyhlídková plošina – umístěna vysoko ve svahu, kde budete odměněni pocitem, že se volně vznášíte nad zámeckými zahradami s grandiózním výhledem na Merano. Přejezd do vysokohorského údolí Schnalstal - výjezd lanovkou na jihotyrolský ledovec Schnalstal do 3.212 m. Posezení na terase s panoramatickým výhledem na zasněžené třítisícovky (možnost občerstvení), výstava věnovaná ledovcovému království a „show gallery“ sněžného muže Ötziho, jehož mumie byla nalezena v tomto údolí. Večeře. 4. den – snídaně, celodenní okruh Vorarlberskem, přejezd přes vysokohorské průsmyky do oblasti Bregenzwald, kde se mísí jednoduchá elegance s neuvěřitelnou rozmanitostí a okouzlující krajinou na relativně malém prostoru. Návštěva sýrárny, kde se dozvíte vše o ruční výrobě sýrů a budete mít možnost sýry ochutnat i nakoupit. Přejezd do středověkého ostrovního města Lindau, které patří mezi nejhezčí bavorská města, procházka historickým centrem. Plavba výletní lodí po Bodamském jezeře do hlavního města Vorarlberska Bregenzu, krátká prohlídka. Večeře. 5. den – snídaně, odjezd z gasthofu do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Flirch am Arlberg - Od palem k zasněženým třítisícovým vrcholům *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji *** Foto - Wachau - Perly Dolního Rakouska s plavbou lodí po Dunaji ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 4x ubytování v gasthofu ve Flirsch am Arlberg s polopenzí (snídaně formou bufetu, večeře menu o 3 chodech), průvodce, všechny vstupy a jízdné uvedené v programu, pobytovou taxu, ložní prádlo, poj. proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 175 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 900 Kč/zájezd

Vorarlbersko

Nejzápadnější země Rakouska leží mezi jezerem Bodensee a Arlbergem. Je charakteristická svou geografickou rozmanitostí, kulturou a pohostinností, s níž vítá především rodiny. Návštěvníky lákají tisíce kilometrů turistických stezek – od procházek u jezera Bodensee až po vysokohorské lezecké túry, cyklistické stezky, trasy pro horská kola - a spousta dalších sportovních možností od tenisu přes golf až po canyonig. Vorarlbersko nabízí po celý rok i kulturu: vedle letního hudebního festivalu Bregenzer Festspiele a festivalu Franze Schuberta mají své pevné místo koncerty, divadla a národopisné slavnosti. Vorarlbersko je lyžařskou zemí par excellence. Nabízí zaručeně zasněžené sjezdovky: od cvičných louček pro děti až po vysokohorské svahy, které kladou velké požadavky na um lyžařù, moderní vleky a lanovky, inovativní lyžařské školy a regionální lyžařské permanentky. Vorarlbersko je také výchozím bodem pro výlety k nejkrásnějším pamětihodnostem v okolí jezera Bodensee.

Flirsch

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí