CK Pohoda Velká Británie Zájezd č. 18ADV022

Londýn - Adventní Londýn letecky z Pardubic ***

Velká Británie
Londýn
Poznámky : Cena 8.990 Kč platí při objednání zájezdu do 31.8.2018 nebo do vyprodání…

3Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Poznámky : Cena 8.990 Kč platí při objednání zájezdu do 31.8.2018 nebo do vyprodání (max. 14 osob). Po tomto termínu může být cena aktualizována dle nabídek letecké společnosti. V případě většího zájemu bude vypsán ještě termín 6.-8.12.2018. Plánované časy: odlet z Pardubic ve čtvrtek v 10.00 hod, přílet do Pardubic ve 21.00 hod. Časy letů určuje letecká společnost a mohou se měnit.

nas_tip : Během pobytu uvidíte s průvodcem nejznámější dominanty města, vychutnáte si vánoční atmosféru na vánočních trzích v Covent Garden, navštívíte "ledové království" Wonderland a ve volném čase zvládnete nákupy nebo některé z mnoha muzeí.

Ubytování: hotel ***

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Odlet z Pardubic v dopoledních hodinách, přílet do Londýna, transfer na hotel. Po poledni přejezd vlakem/metrem do centra přímo pod obří kolo London Eye, procházka po nábřeží řeky Temže, výhled na Houses of Parliament (sídlo Dolní a Horní sněmovny), hodinovou věž Big Ben, přejdeme přes most Westminster bridge k Westminsterskému opatrství (místo korunovace králů) a k večeru návrat metrem/vlakem na hotel. Možnost nákupů, večeře. Nocleh.2. den: Po snídani přesun do centra Londýna (vlak/metro). Prohlídka oblasti Westminster, uvidíme nejznámější náměstí Trafalgar Square s památníkem adm. Nelsona, Buckingham Palace (sídlo britské královny), ulici Whitehall se slavnou Downing Street (sídlo britského ministerského předsedy), oblast Soho, China Town (možnost oběda v čínské restauraci), náměstí Piccadilly (slavné světelné reklamy), odpoledne prostor pro vaše individuální zájmy - Národní galerie, Přírodovědné muzeum, British museum, projížďka London Eye, stadion Chelsea, stadion Arsenal, voskové figuríny Madame Tussaud´s, nákupy, procházka Hyde park, Kensington garden a jiné na doporučení průvodce (každý si vybere dle přání, nedá se ale stihnout vše). V podvečer návrat na hotel, nákupy, večeře, nocleh.3. den: Po snídani přesun do centra Londýna nebo oblast Greenwich, Stratford (vlak/metro). Prohlídka oblasti City, katedrála Sv. Pavla, autobusem (doubledecker) přesun k pevnosti Tower, procházka kolem řeky do doků Sv. Kateřiny, poté přes nejvíce fotografovaný most Tower Bridge, kolem lodě Belfast až pod mrakodrap The Shard (Střep 310m). Návrat na hotel a odpoledne transfer na letiště, večerní odlet a návrat zpět do Pardubic.
Foto - Londýn - Adventní Londýn letecky z Pardubic ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu včetně tax z Pardubic do Londýna a zpět, 2x ubytování v hotelu se snídaní, služby průvodce, pojištění CK proti úpadku, transfer z letiště do hotelu a zpět, příruční kabinové zavazadlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: jednolůžkový pokoj 1.500 Kč, doobsazení na pokoj zdarma na dotaz, komplexní cestovní pojištění vč. storna 105 Kč.Cena nezahrnuje: nepovinné vstupné do vybraných objektů, MHD, kapesné, pojištění do zahraničí, zavazadlo větší než kabinové a do 15 kg, obědy a večeře (vše bude upřesněno v pokynech 14 dní do odletu, ale přibližně na vlak/metro/doubledecker celkem 30 GBP)

Londýn

Málo hlavních měst hraje tak důležitou roli v kulturním i obchodním životě země jako Londýn. Dokládá to i nebývalý zájem turistů i obchodníků o toto město. Londýn je klenotnicí umění všech slohových údobí, sídlo mnoha muzeí a galerií. Nabízí tradice, které trvají po staletí, jako např. okázalou výměnu stráží v Buckinghamském paláci. Mezi významné církevní stavby patří katedrála sv. Pavla, Westminsterské opatství a římskokatolická westminsterská katedrála. Každý zná i sídla královské rodiny, jako je Tower, kde lze spatřit korunovační klenoty, nebo Kensingtonský, Buckinghamský a Svatojakubský palác. Z řeky Temže je impozantní pohled na komplex budov parlamentu zakončený známou věží Big Ben. Symbolem města je i Tower Bridge, poslední most přes Temži před ústím do moře.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí