CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 18AD100

Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu

Rakousko
Salzburg, Salcbursko
Velmi oblíbený zájezd posledních let - historický Salcburk a největší Krampuslauf…

1Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

1 - denní zájezd

Velmi oblíbený zájezd posledních let - historický Salcburk a největší Krampuslauf světa ve Schladmingu.

nas_tip : Poznejte s námi krásy adventního Salcburku, zámek Mirabell, adventní trhy na Mirabellplatz nebo před salcburským dómem, pevnost Hohensalzburg a večerní průvod Krampuslauf ve Schladmingu – největší průvod čertů v Evropě.

Ubytování: ano

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trasa Q - Trutnov (+180) , Hostinné (+300), Dvůr Králové nad Labem (+250), Hořice (+250), Úpice (+250), Červený Kostelec (+250), Náchod (+300), Jaroměř (+150) Trasa R - Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+100), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady (dálnice)Trasa U - Benešov (-100), Tábor dálnice (-150), České Budějovice (-200)

Program zájezdu

1. den:Odjezd z ČR v nočních hodinách (HK 3:00, PCE 3:30, Praha 5:00 a další nástupní místa analogicky), ráno příjezd do Salcburku. Prohlídka města s průvodcem – zámek Mirabell, salcburský dóm, rodný dům Mozarta... Individuální volno, které je možno využít k návštěvě adventních trhů, např. na Mirabellplatz nebo před salcburským dómem, případně k vystoupání nebo vyjetí lanovkou na pevnost Hohensalzburg, odkud jsou nádherné výhledy na celé město i nedaleké Alpy. Navečer přejezd do Schladmingu na největší průvod čertů v Evropě zvaný „Krampuslauf“ (vstupenka na průvod čertů cca 12 EUR/ osoba). Podívaná na průvod více než tisíce čertů z celé Evropy v nejrůznějších maskách a s povozy, ze kterých šlehají plameny, se pro Vás jistě stane nezapomenutelným zážitkem. Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR, návrat v časných ranních hodinách druhého dne.
Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu Foto - Salcburk - Salcburk a průvod čertů ve Schladmingu

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní cestovní pojištění vč. storna 70 Kč. Vzhledem k tomu, že zájezd
  • zasahuje do dalšího dne, je nutné uzavřít cestovní pojištění na 2 dny, tj. 24. a 25.11.2018

Salzburg

Pro zachovalost mnoha historických památek je město nazýváno Římem severu. Proslulo i tím, že je rodištěm W. A. Mozarta, na jehož počest je tu každoročně pořádán hudební festival. Mozartův rodný dům ve staré části města se těší značnému zájmu turistů. Centrem města je Rezidenční náměstí (Residenplatz) obklopené historickými budovami. Na věži tu každý den vyhrává zvonkohra s 35 zvony Mozartovu melodii. Západní stranu náměstí zaujímá velký komplex kláštera sv. Petra. Další z klášterů - Nonnberg - je nejstarším ženským klášterem Evropy. Nad městem na kopci se tyčí pevnost Hohensalzburg, jedna z nejzachovalejších středověkých staveb.

Salcbursko

Hory, jezera, Mozartovo město - Salcbursko splňuje veškeré předpoklady pro to, abyste zde mohli strávit krásnou letní nebo zimní dovolenou. Čeká na Vás pohádková krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty, šťavnatými loukami a malebnými vesničkami. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro aktivně strávenou dovolenou v horách, pro rodinnou dovolenou na selském statku nebo pro lenošení u jezera, v Salcbursku můžete mít ode všeho trošku. Záleží jen a jen na Vás, co si vyberete: turistika, cyklistika, lenošení u jezera nebo adrenalinové sporty a tradiční pamětihodnosti a atrakce jakými jsou Krimmlské vodopády, Grossglocknerská vysokohorská silnice, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein dodají Vaší dovolené na pestrosti a rozmanitosti. Ani milovníci zimních sportů nepřijdou zkrátka, oblast obsahuje několik kvalitních skiareálů.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí