CK Pohoda Polsko Zájezd č. 18ADV003

Wroclaw - Advent ve Wroclawi a Krakowě

Polsko
Wroclaw
nas_tip : Prožijte s námi adventní čas v polských metropolích Wroclawi a Krakowě…

2Počet dnů:

08.12.2018Termíny od:

2 590 Kč Cena od:

2 - denní zájezd

nas_tip: Prožijte s námi adventní čas v polských metropolích Wroclawi a Krakowě. Čeká na Vás prohlídka pamětihodností s průvodcem a adventní trhy plné místních specialit v podobě pitného medu nebo uzeného grilovaného sýru.

Ubytování: hotel

v 3* hotelu v Krakowě se snídaní

Stravování: snídaně

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trasa M - Praha, Poděbrady dálnice Trasa O -Hranice (+500), Olomouc (+300), Svitavy (+200), Litomyšl (+200), Vysoké Mýto (+200), Holice (+100) nebo Chrudim (+ 100), Pardubice, Hradec Králové, Jaroměř, Náchod (-100)

Program zájezdu

1. den:V ranních hodinách (Praha 5:30, PCE 7:00, HK 7:30 a další nástupní místa analogicky) odjezd do Wroclawi, přezdívané „město sta mostů“, které patří k nejstarším a nejhezčím v celém Polsku. Město si prohlédneme s průvodcem, nevynecháme Tumský ostrov ani Staré Město. Místní raritou jsou sošky trpaslíků, kterých je po celém městě více než 200. Individuální volno k návštěvě adventních trhů, kde najdete opravdu vánoční zboží, a také tu můžete ochutnat místní specialitu pitný med nebo uzený grilovaný sýr. V podvečer přejezd do Krakowa, ubytování v hotelu nedaleko centra. 2. den: Po snídani přejezd do centra Krakowa, prohlídka města s průvodcem – katedrála, ve které bylo korunováno 37 polských králů a princů, královský hrad Wavel (prohlídka interiérů v rámci individ.volna), krakowský Rynek, tržnice Sukiennice, Radniční věž, bývalá židovská čtvrť Kazimierz. Individuální volno k návštěvě adventních trhů. Tradiční trh se koná na Hlavním náměstí, kde nakoupíte polské ruční výrobky nebo ochutnáte některou z místních specialit. V podvečer odjezd do ČR.
Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě Foto - Wroclaw  - Advent ve Wroclawi a Krakowě

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu busem, 1x ubytování v 3* hotelu v Krakowě se snídaní, služby průvodce a pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: jednolůžk. pokoj 400 Kč, komplexní cestovní poj. vč. storna 70 Kč

Wroclaw

Wroclaw patří k nejstarším, nejrozlehlejším a nejlidnatějším polským městům (640 tis. obyv.). Je sídlem arcibiskupství několika církví, vysokých škol, Akademie věd, Opery, filharmonie, divadla, muzea... Je městem parků a zahrad, má svou zoologickou a botanickou zahradu, říční přístav, film.studio, mezinárodní trhy. V centru města, na náměstí Rynk stojí radnice ze 14.-15.stol. a řada měšťanských domů. Za návštěvu stojí jistě budovy Staré burzy, Univerzity, bazilika sv.Alžběty, barokní kostel Jména Ježíšova, kostel Nejsvětější P.Marie Na Písku, katedrála sv.Jana Křtitele, budova Opery atd.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí