CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19RZBDAC

Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd

Rakousko
Salcbursko, Dachstein West
Privátní penziony v AbtenauPopis a poloha: privátní penziony jsou rozmístěny v rámci…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Privátní penziony v AbtenauPopis a poloha: privátní penziony jsou rozmístěny v rámci celého Abtenau, cca 15 minut jízdy naším autobusem od Russbachu v lyžařském středisku Dachstein – West. Vybavení: místnost, kde se podávají snídaně.

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek: 3 denní dospělí 112 Euro, děti roč. 2003-2012 45 Euro, junioři roč. 2002-2000 81 Euro.

nas_tip: Pohodový prodloužený víkend na lyžích mimo hlavní sezonu, blízká vzdálenost z ČR, doporučujeme i pro běžkaře - bežkařský ráj – údolí Lammertal (Abtenau, Lungötz) a Postalm.

cenik: TermínPočet nocíDní lyžováníOsoba08.03.-12.03.19233 690

Ubytování: pension

2-4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením. 4 lůžkové pokoje doporučujeme jen rodinám s 2 malými dětmi.

Stravování: snídaně

rozšířená servírovaná snídaně v penzionech. Večeře si řeší účastníci zájezdu individuálně. V centru Abtenau se nachází restaurace.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor/Písek, České Budějovice.

Program zájezdu

1. den:Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu.
Foto - Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd Foto - Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd Foto - Dachstein-West - Dachstein-West - autobusový lyžařský zájezd

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu, 2x ubytování v privátních penzionech v Abtenau ve 2-4 lůžkových pokojích s vlastním soc. zařízením, 2x snídani, delegáta, pobytovou taxu, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění 175 Kč/osobu a zájezd, 1 lůžkový pokoj 300 Kč/zájezd, permanentka

Salcbursko

Hory, jezera, Mozartovo město - Salcbursko splňuje veškeré předpoklady pro to, abyste zde mohli strávit krásnou letní nebo zimní dovolenou. Čeká na Vás pohádková krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty, šťavnatými loukami a malebnými vesničkami. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro aktivně strávenou dovolenou v horách, pro rodinnou dovolenou na selském statku nebo pro lenošení u jezera, v Salcbursku můžete mít ode všeho trošku. Záleží jen a jen na Vás, co si vyberete: turistika, cyklistika, lenošení u jezera nebo adrenalinové sporty a tradiční pamětihodnosti a atrakce jakými jsou Krimmlské vodopády, Grossglocknerská vysokohorská silnice, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein dodají Vaší dovolené na pestrosti a rozmanitosti. Ani milovníci zimních sportů nepřijdou zkrátka, oblast obsahuje několik kvalitních skiareálů.

Dachstein West

Ledovce a exponované svahy severního Dachsteinu který dosahuje nadmořské výšky 3000 metrů, patří mezi nejkrásnější lyžařské oblasti Solné komory. Jeho střediska jsou propojena jedním lyžařským skipasem, do něhož patří všechna nejlepší místa lyžování v Solné komoře: tj. Krippenstein, Gosau, Russbach, Lungötz, Annaberg, St. Martin a Abtenau. Terény: Výborné lyžování vhodné zejména pro středně pokročilé lyžaře a rodiny s dětmi obsluhuje přes 30 lanovek a vleků na bezmála 90 kilometrech sjezdových a 100 km běžeckých tratí. Výraznou výhodou tohoto areálu je snadná dostupnost z našeho území, které je vzdáleno asi jen 180 km. Jde většinou o severní svahy, proto jsou zde výborné sněhové podmínky až do dubna, které vylepšuje rozsáhlé zasněžování.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí