CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 19RZBFLA

Salzburger Sportwelt - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu

Rakousko
Salcbursko, Salcburský Sportwelt Amadé
Popis a poloha: oblíbený rodinný gasthof Torrenerhof s vedlejší budovou leží na klidném…

6Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

Popis a poloha: oblíbený rodinný gasthof Torrenerhof s vedlejší budovou leží na klidném místě na okraji lesa, cca 2 km od centra Gollingu. Vedlejší budova je naproti gasthofu. Během zájezdu se bude lyžovat ve 4 velmi pěkných lyžařských střediscích, cesta naším autobusem trvá do každého cca 30-40 minut. Lyžování 1x ve Flachau, 1x Flachauwinkl, 1x Hochkönig a poslední den v Dachstein West. Vybavení: v hlavní budově recepce, jídelna, společenská místnost s TV, wi-fi zdarma, výtah, malá diskotéka (není otevřená každý den). Ve vedlejší budově jsou pokoje pro hosty.

Poznámka: Orientační ceny skupinových permanentek: 4 denní dospělí 171 Euro, děti ročník 2012-2003 83 Euro a junioři ročník 2002-2000 127 Euro.

nas_tip: Pestrá kombinace 4 pěkných středisek, jarní prázdniny Hradce Králové, Trutnova a Pardubic, lyžování ve všední dny mimo přetížené víkendy, zájezdy bez nočního přejezdu, neomezená konzumace nápojů do 21.00 hodin.

cenik: TermínyPočet nocíDní lyžováníDospělíDítě 2-9,9 letDítě 10-15,9 let03.02.-08.02.19446 6901 7904 45024.02.-01.03.19446 950 - vyprodáno1 790 - vyprodáno4 750 - vyprodáno

Ubytování: gasthof

Gasthof Torrenerhof *** v Gollingu - 2-4 lůžkové jednoduše vybavené pokoje mají koupelnu s WC, TV, některé s balkonem, 3. a 4. lůžko v pokoji je přistýlka.

Stravování: all inclusive

lehké all inclusive – snídaně bufet, u snídaně je možné si připravit malou svačinu (obložený chléb), odpolední svačina (do 17.00 hodin), bohaté večeře formou menu o 3 chodech s možností výběru od 2. dne nebo formou bufetu. Nápoje neomezeně od 10.00 do 21.00 hodin jako např. točené pivo, stolní víno, nealko v určené jídelně, formou samoobsluhy.

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Tábor (Písek), České Budějovice.

Program zájezdu

1. den:Příjezd na ubytování v podvečerních hodinách, ubytování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.
Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu Foto - Golling - Flachau,Hochkönig,Dachstein-West zájezd bez nočního přejezdu

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu, 4x ubytování v gasthofu Torrenerhof s lehkým all inclusive, pobytovou taxu, ložní prádlo, delegáta

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění 210 Kč/osobu a zájezd, 1 lůžkový pokoj 800 Kč/zájzed, permanentka

Slevy

  • ceny pro děti 2-15,9 let platí na přistýlce ve 2-4 lůžkových pokojích viz tabulka cen, dospělí na přistýlce sleva 1 000 Kč

Salcbursko

Hory, jezera, Mozartovo město - Salcbursko splňuje veškeré předpoklady pro to, abyste zde mohli strávit krásnou letní nebo zimní dovolenou. Čeká na Vás pohádková krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty, šťavnatými loukami a malebnými vesničkami. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro aktivně strávenou dovolenou v horách, pro rodinnou dovolenou na selském statku nebo pro lenošení u jezera, v Salcbursku můžete mít ode všeho trošku. Záleží jen a jen na Vás, co si vyberete: turistika, cyklistika, lenošení u jezera nebo adrenalinové sporty a tradiční pamětihodnosti a atrakce jakými jsou Krimmlské vodopády, Grossglocknerská vysokohorská silnice, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein dodají Vaší dovolené na pestrosti a rozmanitosti. Ani milovníci zimních sportů nepřijdou zkrátka, oblast obsahuje několik kvalitních skiareálů.

Salcburský Sportwelt Amadé

Největší souvislý lyžařský areál v rakouských Alpách obsluhovaný jedním skipasem, který je jakousi rakouskou obdobou francouzských „Tří údolí“. Jde o rozlehlý soubor horských údolí jižně od Salcburku, tvořený řadou středisek, která se táhnou od západu na východ a jsou propojena důmyslným systémem lyžařských houpaček. Mezi středisky dominují mondénní Wagrain, centrální údolí Flachau, lyžařsky exponovaná oblast Zauchensee a rozlehlý areál Radstadt. Situování sjezdovek ve výšce kolem 2000 metrů zaručuje dostatek sněhu od prosince do dubna.
Terény:
Propojením 11 lyžařských středisek se 120 lanovkami a vleky a více než 350 km sjezdových tratí vznikl jeden z největších areálů v Rakousku. Za jeden den se lze na lyžích bez potíží dostat z východního konce na západní a zase zpět. Nejnavštěvovanější částí celého komplexu je lyžařská houpačka tří údolí Flachau-Wagrain-St.Johann in Pongau. Všechna střediska jsou propojena zdarma skibusem.
Aprés ski:
Možnost nočního lyžování na sjezdovkách s umělým osvětlením (Flachau, Filzmoos, Alpendorf) nebo návštěvy aqaparku Amadé ve Wagrainu. Tato oblast je propojena jedním skipasem se Schladmingem a údolím Gasteinu, zahrnujícím 850 km sjezdovek.

 

Sjezdové tratě: 60/104 km, 115/169 km, 19/42 km
Běžecké tratě:
220 km
Lanovky:
Poma 81, sedačka 30, kabina 9
Vzdálenost z ČR:
Praha 450 km, Brno 440 km

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí