CK Pohoda Španělsko Zájezd č. POZ-AND

Andalusie - Costa del Sol - Poznávací zájezd ANDALUSIE ****

Španělsko
Costa del Sol
Tento náš zájezd je zaměřen na poznání nádherné pohádkové oblasti Andalusie. Navštívíme…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Tento náš zájezd je zaměřen na poznání nádherné pohádkové oblasti Andalusie. Navštívíme světově proslulá místa s maurskou historií, jako jsou Granada, Sevilla, ev. Cordoba, ale i bílá andaluská městečka, často neuvěřitelně rozložená na skalních útesech. Zájezd si zpestříme výlety do zajímavých přírodních oblastí
(např. NP Torcal, skála Gibraltar).

1.DEN – Odlet z Prahy, přílet do Andalusie.
2.DEN – Procházka v PŘÍRODNÍM PARKU TORCAL DE ANTEQUERA , kde vápencové skály tvoří rozsáhlé skalní městečko.
Území je chráněnou krajinnou oblastí kvůli hojnému výskytu vzácných rostlin. ANTEQUERA – zastávka u unikátní památky – dolmenů na okraji městečka. Prohlídka města CORDOBA , jednoho ze skvostů Andalusie se spoustou zajímavých památek – katedrála/mešita, římský most, židovská čtvrť aj.
3.DEN - Výlet do srdce Andalusie – města GRANADA (UNESCO) - zasazeného do přírody na úpatí pohoří Sierra Nevada s pohádkově krásnými památkami z doby maurské nadvlády – palác Alhambra, letohrádek Generalife se zahradami, pevnost Alcazaba, čtvrť Albaicín se širokým výhledem aj. (vstup cca 900 Kč –není zahrnut v ceně zájezdu).
4.DEN – Odjezd brzy ráno na dlouhý výlet za dalšími jedinečnými místy Andalusie. Zastávka v romantickém městečku VEJER DE LA FRONTERA – půvabné "bílé městečko" s krásnými vyhlídkami. Prohlídka centra města CÁDIZ – malebné bílé město ležící na úzkém poloostrově, významný přístav, pěkná katedrála, příjemné promenády. Na závěr zastávka ve "městě cherry" – Jerez de la Frontera.
5.DEN – Pobyt u moře. Pro zájemce půldenní výlet vláčkem (jízdné cca 3,6 Eur jedna cesta) s průvodcem do nedalekého města MALAGA – přímořské historické město s mohutnou katedrálou, maurskou pevností a rodným domem Pabla Picassa.
6.DEN – Prohlídka GIBRALTARU – britská kolonie s bezcelní zónou, výlet na mohutnou skálu s pevností a s výhledy na africký kontinent. Jediná volně žijící kolonie opic v Evropě. Přejezd přes hory do oblasti bílých městeček a návštěva Rondy. RONDA – malebné nad skalní rozsedlinou rozložené městečko, které upoutá každého návštěvníka svou roztomilostí.
7.DEN – Pobyt u moře nebo možnost fakultativního výletu do Sevilly (není zahrnut v ceně). SEVILLA (UNESCO) - město přezdívané pro svou krásu perlou Andalusie s třetí největší katedrálou v Evropě, s překrásným romantickým zámkem v maurském slohu a bílou židovskou čtvrtí.
8.DEN – Transfer z hotelu na letiště a odlet do Prahy.

Poloha: Hotelový komplex situovaný v pečlivě udržované zahradě se nachází v klidnější části letoviska Fuengirola. Hotel Monarque Fuengirola Park se nachází cca 150 metrů od železniční stanice Torreblanca. Od letiště ve městě Malaga je vzdálen cca 25 km. Nákupní možnosti, bary a restaurace najdete cca 500 m od hotelu.

Pláž: Krásná, písčitá pláž se nachází jen pár kroků od hotelu cca 150 m, kam se dostanete přes místní komunikaci, popř. lze využít hotelový podchod. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. (cca 9 Eur - 2x lehátko + slunečník).

Akce: Vhodné pro aktivní seniory, kterým nevadí náročnější program.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí otevřena 24 hodin denně, hlavní restaurace, bar, snack bar, kavárna, herna, půjčovna kol, zahrada, Wi-Fi připojení k internetu, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), vnitřní bazén, spa (za poplatek), parkoviště..

Vybavení pokojů: Pokoje s vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní TV, Wi-Fi, fénem, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou.

Stravování: polopenze

Polopenze formou švédských stolů vč. sklenice vody a vína k večeři

Doprava: letecky

alhambra alhambra-1205446_960_720 alhambra-1785052_960_720 alhambra-36.JPG alhambra-37.JPG alhambra-39.JPG alhambra-40.JPG alhambra-41.JPG alhambra-42.JPG alhambra-872599_960_720 Bazén Fuengirola Park cadiz-02.JPG cadiz-07.JPG cadiz-11.JPG cadiz-12.JPG generalife-06.JPG generalife-10.JPG generalife-14.JPG generalife-16.JPG Gibraltar-02 Hotel Fuengirola Park Hotel Fuengirola Park Hotel Fuengirola Park Hotel Fuengirola Park Hotel Fuengirola Park Hotel Fuengirola Park 2 Hotel Fuengirola Park 3 Hotel Fuengirola Park 4 Krytý bazén Fuengirola Park 2 Krytý bazén Fuengirola Park 3 Krytý bazén Fuengirola Park 5 Lobby bar Fuengirola Park Lobby bar Fuengirola Park 1 np-torcal-02 np-torcal-04 Pokoj Fuengirola Park Pokoj Fuengirola Park 1 Pokoj Fuengirola Park 2 Restaurace Fuengirola Park Restaurace Fuengirola Park 1 ronda-02 ronda-07 ronda-10 ronda-13 ronda-22

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Costa del Sol

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí