CK Pohoda Itálie Zájezd č. 107

Sicílie, Liparské ostrovy - letecky

Itálie

Tento pobytový zájezd s výlety je organizován s ubytováním a polopenzí v ***hotelu…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

23 990 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Tento pobytový zájezd s výlety je organizován s ubytováním a polopenzí v ***hotelu Capo Skino na nádherném severním pobřeží Sicílie. Trajektem z Neapole připlujete rovnou na Sicílii a zkrátíte si tak dlouhé přejezdy. Kromě odpočinku u moře navštívíte nejvýznamnější památky z dob normanské vlády (Palermo, Monreale, Cefalú) i nejkrásnější přírodní zajímavosti Sicílie (např. stále činná Etna).

Ubytování: hotel ***

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Odlet do Itálie, ubytovaní v hotelu.
2. den:Brzy ráno přistoupení do autobusu, přejezd do NEAPOLE (UNESCO), prohlídka centra města s několika hrady a výhledem na sopku Vesuv. V podvečer nalodění na trajekt Neapol – Palermo. Noční plavba na Sicílii, v ceně kajuty.
3. den:TINDARIS – poutní místo i antické vykopávky položené vysoko nad mořem, pěkná katedrála. CEFALÚ – půvabné historické městečko s normanským dómem, nad kterým se tyčí jako dominanta mohutná skála. Dojezd na ubytování.
4. den:Pobyt u moře.
5. den:Výlet lodí na LIPARSKÉ OSTROVY (UNESCO) známé svou sopečnou aktivitou – doutnající sopka Vulcano, možnost výstupu na Velký kráter s krásnými výhledy, koupání v sirném bahenním jezírku s léčivými účinky, na výběr je černá i bílá sopečná pláž. (Lodě se platí na místě.)
6. den:Výjezd na ETNU k dolní stanici lanovky, nejvyšší činná sopka v Evropě. Zájemci mohou (při příznivých povětrnostních podmínkách) dále lanovkou a terénním vozem do výšky cca 3000 m n.m. Nádherná „měsíční“ krajina s rozeklanými lávovými útvary a bočními krátery, obří lávová pole. TAORMINA – okouzlující městečko na terase nad mořem s úchvatnými pohledy na Etnu.
7. den:Pobyt u moře. Pro zájemce fakultativní výlet: SYRAKUSY (UNESCO) – město s památkami připomínajícími jeho skvělou minulost: antická čtvrť Neapolis s řeckým divadlem s vynikající akustikou, starověké lomy, Aretúsin pramen na ostrovní staré části města Ortygia, dóm, ruiny chrámu Apollona a Artemidy, barokní katedrála Santa Lucia. CATANIA - zastávka u nádherné katedrály.
8. den:MONREALE – nádherná katedrála a klášter z doby normanské s bohatou mozaikovou výzdobou, velkolepé mozaiky uvnitř katedrály z 12. Století zaujímají plochu 6340 m2. PALERMO – hlavní město Sicílie, rušné město s malebnými zákoutími, tržišti i významnými paláci, kostely a katedrálou. Noční plavba do Neapole, v ceně kajuty.
9. den:ŘÍM (UNESCO) – antický Řím (Koloseum, Forum Romanum, Pantheon), Piazza Navona, Fontana di Trevi, Piazza di Spagna aj. Ubytování.
10. den:Odlet do Prahy.
Cefalu-07 Cefalu-16 Monreale-10 Monreale-11 Monreale-14 Ostrov Vulcano-04 Ostrov Vulcano-07 Ostrov Vulcano-10 Ostrov Vulcano-14 Palermo-09 Palermo-12 Syrakusy-21

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • zpáteční letenku do Itálie
  • dopravu lux. autobusem
  • 9x nocleh: 7x nocleh v hotelu*** (dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím) a 2x nocleh na trajektu (kabiny)
  • 5x polopenzi
  • průvodce

Výlety

  • pojištění léčebných výloh a storna (příplatek: 330 Kč)
  • pojištění vyššího storna (příplatek: 200 Kč)
  • výlet 7. den - Syrakusy, Catania (příplatek: 350 Kč)
  • 1/1 pokoj (příplatek: 3500 Kč)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí