CK Pohoda Řecko Zájezd č. 18KLSIA

Sidari - hotel Sidari Alkion ***

Řecko
Korfu, Sidari
Poloha: velmi pěkný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v klidnější části Sidari,…

7Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Poloha: velmi pěkný hotel s přátelskou atmosférou se nachází v klidnější části Sidari, cca 300 metrů od živého centra letoviska a 180 metrů od hlavní pláže s pozvolným vstupem do moře.

Pláž: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 180 m od hotelu.

Sport a zábava: Zábava : hotel pořádá zábavní večery – řecký večer, bingo, karaoke a další. Na pláži v Sidari široká nabídka vodních sportů. Autobusová zastávka před hotelem – přímé spojení do hlavního města nebo letovisek v severní části ostrova.

Pro děti: Dětská cena platí pro dítě ubytované na 3. lůžku. Děti do 2 let (bez nároku na lůžko a služby) jsou ZDARMA.

nas_tip : Příjemný hotel s kvalitními službami v klidné části letoviska Sidari, přesto však na dosah živého centra letoviska s řadou barů, hospůdek a taveren.

Ubytování: hotel ***

Vybavení hotelu : recepce s trezory pro hosty, bazén s oddělenou dětskou částí s lehátky a slunečníky zdarma, bar u bazénu, dětské hřiště, obchod se šperky a suvenýry, výtah. Wifi ve společných prostorách zdarma.

dvoulůžkové pokoje s balkonem mají možnost jedné přistýlky, vlastní sociální zařízení, SAT-TV, klimatizaci zdarma, ledničku a fén.

Stravování: polopenze

polopenze formou bufetu je podávaná v příjemné klimatizované hotelové restauraci. Možnost anglické snídaně za příplatek.

Polopenze

Doprava: letecky

Letecky

Svozová místa : Pardubice, Hradec Králové, Hořice, Chlumec nad Cidlinou, Poděbrady (dálnice).

Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion *** Foto - Sidari - hotel Sidari Alkion ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • letenku Praha – Korfu – Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer z/na letiště v místě pobytu, ubytování s polopenzí, služby česky mluvícího delegáta, pojištění pro případ úpadku cestovní kanceláře ve znění zákona 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 35 Kč/osoba/den

Korfu

Ostrov Korfu je považován za jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středomoří. Překrásné přírodní scenérie jsou v této oblasti na severu Jónského moře kombinovány s významnými historickými památkami. Zdá se, že Corfu existuje mezi dvěma světy. Jeden je útěkem do úžasného klidu, druhý je plný zábav a hostin v pozadí průzračného moře, dlouhých i krásných minipláží, taveren, restaurací a barů. Přidáme-li k tomuto jiskřivému životu srdečnost a pohostinnost Korfanů, čisté moře a příjemné klima, nabízí se jednoduchá odpověď na otázku, proč turisté opakovaně navštěvují tento ostrov na severozápadě Řecka. Ideální klimatické podmínky zde umožňují prožití příjemné dovolené od května do října.

Sidari

Původně rybářská vesnice, dnes oblíbené letovisko známé svým rušným nočním životem, leží na severovýchodě ostrova, přibližně 50 km od hlavního města Kerkyry. Pláže i pobřeží v okolí patří k nejkrásnějším na ostrově. Žlutobílé pískovce zvláštních a bizardních tvarů zde vytvářejí mnoho zátok a úzkých kanálů, z nichž nejznámější je „Canal D`Amour“ (kanál zamilovaných). Pověst praví, že kdo jím proplave dříve než se sluneční paprsky dotknou hladiny, prožije šťastnou celoživotní lásku. Pořádají se odtud výlety na Diapontijské ostrovy Othoni, Erikoussa a Mathraki, které tvoří severozápadní řeckou hranici. Na plážích lze provozovat řadu vodních sportů (vodní lyžování, banana, ringo, parasailing a další). V rušném centru letoviska naleznete množství obchůdků se suvenýry, supermarkety, restaurace, taverny, kluby, diskotéky, bary a kavárny. Nechybí zde ani směnárny, bankomaty, půjčovny aut, motocyklů, kol, lékařské ordinace a lékárny. Autobusy do hlavního města Kerkyry či do nedalekého Kassiopi jezdí několikrát za den. Vzdálenost od letiště cca 50 km.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí