CK Pohoda Německo Zájezd č. RE/A720-18

Přírodní Park Reutte

Německo

Pobyt v oblasti přírodního parku Reutte, brána k Tyrolsku, kombinace hor, jezer,…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Pobyt v oblasti přírodního parku Reutte, brána k Tyrolsku, kombinace hor, jezer, údolí, termálních lázní a hradních zřícenin. Hradní svět Ehrenberg s muzeem, visutý most Highline179, hora Hahnenkamm a lehká turistika v nezaměnitelném i když ještě ne příliš známém regionu.

1. den zájezdu Ráno odjezd autobusu z ČR, u REUTTE návštěva "Highline179" – nejnovější a nejpůsobivější turistická atrakce regionu – v závratné výšce (114,6 m) nad údolím se klene visutý lanový most . Délkou 408 m je nejdelším svého druhu na světě a je zapsán v Guinessově knize rekordů. Nebojácní účastníci zde mohou vyzkoušet svoji odvahu (vstup cca 8 Euro). Ostatní, kterým stačí pouhý pohled, mohou navštívit hradní zříceninu nebo muzeum Hradního světa Ehrenberg (vstup cca 8 Euro) nebo přírodní expozici "Der letzte Wilde" , popisující divokou řeku Tyrolska Lech (vstup cca 5 Euro). Příjezd na hotel, 2. den zájezdu Odjezd do nejvýše položeného města v Bavorsku – FÜSSENU , které leží v samotném srdci Allgäuských Alp . Nejdříve procházka po Cestě mezi korunami stromů v délce přes 480 m. Výhledy na hory kolem Füssenu a divokou řeku Lech (vstup v ceně). Cesta pokračuje k vodopádům Lechfall na řece Lech, které jsou zhruba 12 m vysoké a jsou tvořeny přepadem vody v celé šířce přehrady a trasa končí v historickém centru městečka Füssen se Starým městem s romantickou atmosférou. Prohlídka města, kde tiché uličky střídají rušná náměstí chráněná městskými hradbami. Odpoledne výjezd lanovkou na vrchol Hahnenkamm (1740 m) – krásný výhled na okolní hory a i na nejvyšší horu Německa Zugspitze. Procházka po Stezce bosých nohou , která je 1,2 km dlouhá a má 18 různých povrchů (tráva, štěrk, kameny, šišky…). Jiná trasa vede k alpské květinové zahrádce, kde na ploše tří hektarů roste šest set druhů rostlin (výjezd lanovkou v ceně). 3. den zájezdu Odjezd k jezeru HEITERWANGER SEE , které je propojeno plavebním kanálem s vedlejším jezerem Plansee a dohromady tvoří obě jezera největší vodní plochu Tyrolska. Plavba lodí po průzračném jezeře (jízdenka v ceně). Přejezd autobusem k zámku LINDERHOF , který je jedním ze zámků bavorského krále Ludvíka II. Prohlídka zahrad (vstup cca 5 Euro) nebo prohlídka zahrad i interiérů (vstup 9 Euro). Cestou zpět zastávka u kláštera ETTAL , oázy klidu, který je proslaven především svým barokním kostelem Nanebevzetí Panny Marie, který je i poutním kostelem. Jedním ze známých klášterních produktů je klášterní kvasnicové pivo (možnost nákupu). Na závěr dne relax v alpských termálních lázních EHRENBERG , kde načerpáte síly po aktivním dni. Vstup do bazénů na 2 hodiny v ceně, sauny za příplatek. 4. den zájezdu Cestou zpět zastávka u stadionu v GA-PA – dějiště zimních olympijských her v roce 1936 a zároveň místo, kde se každoročně koná Turné čtyř můstků. Odjezd do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).

Ubytování: ano

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 14.06. - 17.06. odjezd N

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Německo - Linderhof Rakousko - Plansee Rakousko - Plansee

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 3x ubytování v hotelu
  • dopravu lux. klim. busem
  • polopenzi
  • průvodce
  • většinu vstupů a jízdné uvedené v programu

Cena nezahrnuje

  • 1lůžk. pokoj 2000 Kč (povinné při nedoobsazení)
  • fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplexní pojištění vč. storna zájezdu 140 Kč
  • vstupné (vstupy cca 8-17 Euro)

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí