CK Pohoda Španělsko Zájezd č. RE/E466-18

Mallorca - Perla Středomoří

Španělsko
Mallorca
Ostrov patří bezesporu k nejkrásnějším a nejzajímavějším ve Středozemním moři. Mallorca…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Ostrov patří bezesporu k nejkrásnějším a nejzajímavějším ve Středozemním moři. Mallorca je jako stvořená pro poznávání přírodních krás - divoké pohoří Serra de Tramuntana, rozeklané pobřeží s útesy, úchvatné soutěsky, krasové jeskyně ale i jedinečné kulturní památky a navíc každý den krásné koupání ve Středozemním moři.
Barcelona - Valldemossa - Estellencs - Port d´Andratx - Cap de Formentor - Port de Pollenca - Alcúdia - Sóller - Port del Sóller -Inca - Palma de Mallorca - Cuevas del Drach - Portocristo - Manacor

PŘÍRODNÍ KRÁSY, KULTURA, KOUPÁNÍ A NÁVŠTĚVA BARCELONY

1. den zájezdu

Odjezd z ČR v dopoledních hodinách.



2. den zájezdu

Příjezd do BARCELONY (UNESCO), návštěva nejzajímavějších památek, noční trajekt na Mallorcu (4lůžk. kabiny).



3. den zájezdu

Výlet do jihozápadní části ostrova. Přejezd přes jižní část pohoří SERRA DE TRAMUNTANA do městečka VALLDEMOSSA . Malebné městečko s kartuziánským klášterem, které se zalíbilo i F. Chopinovi a G. Sandové. ESTELLENCS starobylá obec na strmých horských svazích s nádhernými výhledy. Přejezd přes vyhlídku MIRADOR DE RICARDO ROCA (výhledy na temně modré moře a příkrá skaliska) do původního rybářského přístavu PORT D’ANDRATX . Na závěr koupání na plážích jižní části ostrova.



4. den zájezdu

Výlet do severní části Mallorcy k mysu CAP DE FORMENTOR , poloostrov s mohutnými skalnatými útesy. PORT DE POLLENCA , pěkný přístav, východisko výletních lodí. Kouzelné městečko ALCÚDIA , připomínající ve svém středu barcelonskou gotickou čtvrť, památky na římskou část dějin. Koupání na některé ze zdejších pláží.



5. den zájezdu

Návštěva romantických městeček SÓLLER a PORT DE SÓLLER . Zájemci mohou mezi městečky projet historickou tramvají. V případě pěkného počasí možnost fakult. výletu lodí do romantické zátoky SA CALOBRA . Odtud pro¬cházka přes několik tunelů k ústí soutěsky Torrent de Pareis a dále do nitra druhé největší evropské erozní soutěsky nebo koupání na romantické pláži. Cestou návštěva kláštera LLUC , hlavní poutní místo na ostrově, proslulé již ve středověku díky tmavé sošce Panny Marie (La Moreneta). Zastávka v městečku INCA – centrum kožedělného průmyslu.



6. den zájezdu

Dopoledne podrobná prohlídka města PALMA DE MALLORCA – hlavní město ostrova s významnými památkami - monumentální gotická katedrála La Seu , palác de l’Almudaina (původně arabský Alcázar), kostel sv. Eulanie, klášter sv. Františka, Arabské lázně aj. Odpoledne koupání a odpočinek na pláži.



7. den zájezdu

Výlet na východní část ostrova. Návštěva proslulých jeskyní CUEVAS DEL DRACH (Dračí jeskyně), ve kterých je jedna z největších podzemních vodních ploch na světě. Romantickou atmosféru divadla stalaktitů dokresluje krátký koncert klasické hudby se světelnými efekty. Zastávka v městečku PORTOCRISTO . Cestou zpět návštěva města MANACOR , které je proslavené manufakturou na výrobu perel Majorica.



8. den zájezdu

Pobyt u moře .



9. den zájezdu

Trajekt na katalánské pobřeží (cca 8 hodin). Odjezd do ČR.



10. den zájezdu

Příjezd do ČR v odpoledních hodinách.

Orientační ceny vstupného : Barcelona (výběr, nelze absolvovat všechny vstupy během jednodenní návštěvy): Sagrada Familia – 25 € (min. počet pro návštěvu je 20 os.) výtah – 4,5 € výtah v památníku Kryštofa Kolumba – 6 € akvárium – 20 € katedrála sv. Eulálie - 7 € jízdenka MHD – 2 € / 1 jízda Místní průvodce v Barceloně – 5 € (skládá-li se celá skupina, počítáno na 40 os.) Mallorca: Valdemossa - klášter - Chopinovo muzeum - 10 € Palma de Mallorca - katedrála - 6 € Královský palác Almudaina a kaple – 4,50 € Arabské lázně - 2 € Klášter sv. Františka - 1 € Nadace Pilar a Joan Miró - 6 € pevnost Belveder - 2,5 € místní doprava – 1,1–1,25 € Mariland (delfíni) – 21 € Plavba do soutěsky Sa Calobra z Porto de Soller - 15 € / plavba jedním směrem. Soller - tramvaj - 5 € / 1 cesta Cuevas de Drach - 14,5 € Jízdné S´Arenal - Palma de Mallorca – 1,25 € / 1 cesta. Loď Port de Pollenca – Formentor – 10,5 €. Vlak La Palma – Soller – 11 € / 1 cesta, 19,5 € zp.

Kapesné : dle individuálního zájmu o návštěvy památek, doporučujeme na vstupy cca 95 €

Zajímavosti :

Ubytování: ano

hotel

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 31.05. - 09.06. odjezd J* + Plzeň

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Španělsko -  Mallorca Španělsko - Mallorca Španělsko - Mallorca Španělsko - Mallorca Španělsko - Mallorca Španělsko - Mallorca mys Formentor Španělsko - Mallorca pláž Alcudia Španělsko - Mallorca Tramuntana Španělsko - Mallorca Valdemossa Španělsko -Mallorca Palma de Mallorca

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou

Cena zahrnuje

  • 6x polopenzi
  • 7x ubytování (6x v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím, 1x kabina na trajektu - 4lůžk. kabiny)
  • dopravu lux. klim. busem vč. výletů
  • průvodce
  • trajekt na Mallorcu a zpět

Cena nezahrnuje

  • fakult. služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu 330 Kč
  • vstupné

Mallorca

Dříve nebo později, a čím dříve tím lépe, musí všichni navštívit ostrov pomerančovníků, citrónovníků a palem – Mallorcu. Je to tak velký a dostatečně rozmanitý ostrov, že vyhovuje snad každé chuti a náladě. Mallorca je místy romantická, místy rušná, ale vždy fascinující, s překrásnými sceneriemi vinoucími se od divokého skalnatého pobřeží na západě ostrova až po kilometry dlouhé zlaté pláže, které přímo vyzývají k zasněným procházkám. Snad všichni si oblíbí majestátní zálivy s hlubokou, průzračně modrou vodou, které jsou vyhledávány jako kotviště překrásných jachet. Nezapomenutelným okamžikem je, když v únoru rozkvetou květy několika milionů mandloní. Místní obyvatelé nazývají tuto nádheru „sníh na Mallorce“. Ať se rozhodnete dělat na Mallorce cokoliv, ať se vypravíte kamkoliv, Mallorca zůstane ve Vašich srdcích okouzlujícím ostrovem, na který se lehce nezapomíná.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,47 Kč
euro 25,16 Kč

Počasí