CK Pohoda Španělsko Zájezd č. LUZ-PLA

Andalusie - Costa de la Luz - Playaballena Spa Hotel ****

Španělsko
Costa de la Luz
Další destinace v programu zájezdů pro seniory 55+ je tady! Andalusie, to není pouze…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Další destinace v programu zájezdů pro seniory 55+ je tady! Andalusie, to není pouze proslulé Costa del Sol. Costa de la Luz pro seniory 55+ Vám umožní poznat dosud málo prozkoumanou část Andalusie. Na samém jihu Španělska, na pobřeží Atlantického oceánu se nachází takzvané "Pobřeží světla" – Costa de la Luz. Costa de la Luz byla dlouhou dobu turisty opomíjenou oblastí, ale postupem času se stala jednou z nejpopulárnějších turistických destinací v Andalusii i celém Španělsku. Nyní máte i Vy jedinečnou příležitost poznat tento krásný kout země během našeho zájezdu pro seniory 55+. Pro cestovní ruch se Costa de la Luz otevřela teprve nedávno, což je znát v každém koutě této oblasti. Kilometry dlouhé, přírodní pláže s jemným pískem lemují pobřeží Atlantického oceánu a společně s místní přírodou, kulturou a kuchyní lákají každoročně více a více turistů z celého světa a i to je důvodem, proč jsme se rozhodli zařadit zájezdy Costa de la Luz pro seniory 55+ do naší nabídky.

Poloha: Tento kvalitní a výborně vybavený hotelový komplex se nachází pár metrů od krásné dlouhé písčité pláže v letovisku Costa Ballena a nabízí vše, na co si během své dovolené vzpomenete. Přímo u hotelu se nachází zastávka autobusu, kterým se dostanete do nedalekého města Rota, případně do Jerezu. Cádiz se pak nachází cca 45 minut od hotelu. Hotel je umístěn v jižní části Costa de La Luz, tedy blíže k Gibraltaru. V blízkosti hotelu se nachází golfový resort Costaballena. Centrum městečka s bary, obchody a restauracemi cca 10 - 15 min. chůze od hotelu.

Tento hotel patří do oblíbeného řetězce PLAYA SENATOR, do kterého patří např. hotely Playa Bonita 4*, Marbella Playa 4*, Playabella 4* nebo Playa Almunecar Spa 4*, které již možná znáte z programu pro seniory 55+ na Costa del Sol a Costa Tropical.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 1 hod. 35 min.

Pláž: krásná dlouhá a široká písčitá pláž se nachází pár metrů od hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek (pouze v hlavní sezoně).

Akce :
NÁŠ TIP - I když si možná řeknete "to je u Atlantiku, tam bude určitě studená voda" - tak opak je pravdou! Teploty vody zde dosahují až 25 stupňů a to i v mimosezónních měsících! Moře je zde tedy srovnatelné nebo i teplejší než na Costa del Sol.

Ubytování: hotel ****

Vybavení hotelu : nonstop recepce, výtah, Wi-Fi v lobby (30 min. zdarma), úschovna zavazadel, venkovní bazén, vyhřívaný vnitřní bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky, bezbariérový přístup, vybavení pro tělesně postižené, internetový koutek (za poplatek), směnárna, obchod se suvenýry, wellness centrum (za poplatek).

Vybavení pokoje : koupelna/wc, klimatizace, satelitní TV, telefon, psací stolek, minibar (za příplatek), stropní ventilátor, trezor (za poplatek), balkon nebo terasa. Pokoje jsou bez možnosti přistýlky. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2-3 dosp. osoby.

Stravování: polopenze

polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři. Plná penze za příplatek 2 000 Kč/os. a all inclusive za příplatek 5 000 Kč/os. (službu musí objednat všechny osoby v pokoji).

Doprava: letecky

005_alta_playaballena Fachada 010_alta_playaballena Vista general 015_alta_playaballena Palmeral 020_alta_playaballena Piscina vista general 025_alta_playaballena Pisicna tobogán 030_alta_playaballena Piscina 035_alta_playaballena Jacuzzi exterior 040_alta_playaballena Vista general mar1 045_alta_playaballena Detalle piscina jacuzzi 050_alta_playaballena Animación 055_alta_playaballena Animación noche 060_alta_playaballena Chiringuito 065_alta_playaballena Habitación doble 070_alta_playaballena Suite 075_alta_playaballena Suite banera 080_alta_playaballena Suite terraza 085_alta_playaballena Spa cascada 090_alta_playaballena Spa 095_alta_playaballena Spa genérica 100_alta_playaballena Spa detalle 115_alta_playaballena Detalles mariscada 120_alta_playaballena Detalles 130_alta_playaballena Piscina 145_alta_playaballena Vista exterior 2_PESCAD.JPG hotel-playaballena-recepcion1 hotel-playaballena-restaurante1 hotel-playaballena-salones1 IMG_0970 (2).JPG IMG_0980.JPG obrázek 1.JPG Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz Turismo Cádiz

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Costa de la Luz

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí