CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 18RLBSEN

Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory

Rakousko
Salzburg, Salcbursko
Historický Salcburk, hora Untersberg, relaxace v termálních lázních, největší skanzen…

5Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Historický Salcburk, hora Untersberg, relaxace v termálních lázních, největší skanzen Salcburska, nenáročná turistika, poutavé přednášky, all inclusive a Salcburská karta na vstupy v ceně.

cenik : Termín 2018Osoba23.09.-27.09.7 990

nas_tip : Historický Salcburk, hora Untersberg, relaxace v termálních lázních, největší skanzen Salcburska, nenáročná turistika, poutavé přednášky, all inclusive a Salcburská karta na vstupy v ceně.

Ubytování: gasthof

Stravování: all inclusive

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Hradec Králové, Pardubice, Kolín a Praha a České Budějovice.

Program zájezdu

1. den:ráno odjezd autobusu z Prahy. Příjezd do gasthofu v Gollingu v podvečerních hodinách, ubytování a večeře. 2. den – snídaně, celodenní výlet do Salcburku – okouzlujícího barokního města v srdci Evropy, které bylo v roce 1997 prohlášeno mezinárodní organizací UNESCO za světové kulturní dědictví, historické jádro se stovkami jedinečných staveb, výjezd lanovkou na pevnost Hohensalzburg – největší a ve vynikajícím stavu zachovalý hrad ve střední Evropě, rodný dům W. A. Mozarta, nádherné zahrady zámku Mirabell, známá ulička Getreidegasse. Odpoledne výjezd lanovkou na horu Untersberg (1.853 m), ze které je nádherný panoramatický výhled na Salcburk a do okolí. Večeře, přednáška o historii Rakouska (1. část). 3. den – snídaně, celodenní výlet do údolí Gasteinertal. Prohlídka lázeňského městečka Bad Gastein s nádherným vodopádem přímo v centru města. Výjezd lanovkou na vrchol Stubnerkogel nebo Schlossalm. Pro zájemce koupání v termálních lázních v Bad Gasteinu – relaxace ve velmi moderních lázních s překrásným panoramatickým výhledem. Celý areál se skládá z několika různých, vzájemně propojených částí. V areálu najdete termální bazény, část s protiproudy, gejzíry, masážními proudy. Termální bazény jsou jak uvnitř, tak i venku. Jedinečné jsou i sauny a páry, které jsou jak ve vnitřní části lázní, tak i ve venkovní nebo nenáročné procházky po okolí. Večeře a přednáška o historii Rakouska (2. část). 4. den – snídaně, odjezd do největšího skanzenu v Salcbursku. Tento zajímavý a velmi pěkný rozsáhlý areál prezentuje venkovskou historii a život všech 5 oblastí Salcburska v průběhu šesti století. Najdete zde 70 domů s jejich dvory, zahradami, stodolami, ploty a nechybí zde ani kapličky nebo rybníčky, mlýny nebo pily. Součástí muzea jsou žací stroje, traktory, četnická stanice nebo venkovská škola. Odpoledne návrat do hotelu, osobní volno, odpolední svačina na hotelu (káva, čaj, koláče), možnost krátké procházky ke Gollinským vodopádům. Večeře a přednáška o umění v Rakousku. 5. den – snídaně a odjezd z gasthofu do ČR. Cestou krátká zastávka ve středověkém městečku Freistadt, které je obehnáno hradbami. Procházka úzkými a romantickými uličkami přes náměstíčka a nádvoří. Návrat ve večerních hodinách (dle jednotlivých nástupních míst).
Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory *** Foto - Salcburk a okolí - Krásy Salcburska a Salcburk pro seniory ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 4x ubytování v gasthofu s all inclusive (4x snídaně formou bufetu, 3x svačina, kterou si každý přípraví sám u snídaně, 4x večeře formou menu s možností výběru nebo formou bufetu), nápoje do 21.00 hodin (nealko, točené pivo, stolní víno), 1x svačina na hotelu, všechny vstupy dle programu, odborné přednášky, průvodce, pobytovou taxu, ložní prádlo, poj. proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: komplexní pojištění 175 Kč/osoba a zájezd, 1 lůžkový pokoj 800 Kč/zájezd, dospělí do 54,9 let při účasti seniora 0 Kč, dospělí do 54,9 let bez účasti seniora 350 Kč

Salzburg

Pro zachovalost mnoha historických památek je město nazýváno Římem severu. Proslulo i tím, že je rodištěm W. A. Mozarta, na jehož počest je tu každoročně pořádán hudební festival. Mozartův rodný dům ve staré části města se těší značnému zájmu turistů. Centrem města je Rezidenční náměstí (Residenplatz) obklopené historickými budovami. Na věži tu každý den vyhrává zvonkohra s 35 zvony Mozartovu melodii. Západní stranu náměstí zaujímá velký komplex kláštera sv. Petra. Další z klášterů - Nonnberg - je nejstarším ženským klášterem Evropy. Nad městem na kopci se tyčí pevnost Hohensalzburg, jedna z nejzachovalejších středověkých staveb.

Salcbursko

Hory, jezera, Mozartovo město - Salcbursko splňuje veškeré předpoklady pro to, abyste zde mohli strávit krásnou letní nebo zimní dovolenou. Čeká na Vás pohádková krajina s průzračnými jezery a majestátními horskými štíty, šťavnatými loukami a malebnými vesničkami. Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro aktivně strávenou dovolenou v horách, pro rodinnou dovolenou na selském statku nebo pro lenošení u jezera, v Salcbursku můžete mít ode všeho trošku. Záleží jen a jen na Vás, co si vyberete: turistika, cyklistika, lenošení u jezera nebo adrenalinové sporty a tradiční pamětihodnosti a atrakce jakými jsou Krimmlské vodopády, Grossglocknerská vysokohorská silnice, hrad Hohenwerfen a solný důl Hallein dodají Vaší dovolené na pestrosti a rozmanitosti. Ani milovníci zimních sportů nepřijdou zkrátka, oblast obsahuje několik kvalitních skiareálů.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí