CK Pohoda Španělsko Zájezd č. MEN-MVR

Menorca - Menorca Vacances Resort ****

Španělsko
Menorca
Menorca, druhý největší ze Španělských Baleárských ostrovů je pravou perlou Středomoří…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Menorca, druhý největší ze Španělských Baleárských ostrovů je pravou perlou Středomoří. Pobřeží ostrova je lemováno spoustou menších malebných zátok s křišťálově čistou vodou a neporušenou přírodou. Ostrov je i přes svoji malou rozlohu proslulý rozmanitou krajinou s panenskou přírodou a malebnými vesničkami. Hlavním městem Menorcy je Mahon, který se pyšní nejdelším přírodním přístavem ve Španělsku i celé Evropě (6 km). Kromě hlavního města stojí za návštěvu rovněž například město Ciutadella nebo poutní místo a zároveň nejvyšší hora ostrova, Monte Toro. Pokud patříte do kategorie senior 55+ a chcete strávit dovolenou obklopeni panenskou přírodou a malebnou krajinou a poznat místa, jaká jinde v Evropě nenajdete, potom je Menorca tou pravou destinací pro Váš zájezd! Neváhejte a využijte výhod, které poskytují naše dotované zájezdy pro seniory 55+!

Poloha: Resort se nachází asi 2 km od města Ciutadela a cca 50m od menší písčité pláže. Resort se skládá ze 3 budov - Blanc Palace, Blanc Cottage a Caleta Playa. V okolí se nacházejí bary, restaurace, supermarkety a autobusová zastávka.

Doba transferu z letiště do hotelu cca 45 min.

Pláž: Menší písčitá pláž se nachází cca 50m od resortu.

Akce: AKČNÍ CENY na odlety 29/5 a 5/6!!
NÁŠ TIP - velmi oblíbený hotel mezi našimi stálými klienty

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, bary, internetový koutek, Wi-fi zóna, venkovní bazén, zahrada, lehátka a slunečníky u bazénu.

Vybavení pokojů: Ubytování v apartmánech s klimatizací, WC/koupelnou, vysoušečem vlasů, oddělenou obývací místností s jídelním koutem a kuchyňkou, SAT/TV, telefonem, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou.

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu včetně 0,35l vody a 0,2l vína. Příplatek za plnou penzi 1 600 Kč/os.

Doprava: letecky

1 2 3 4 5 6 Blanc Palace2 Hotel Blanc Cottage 4* Hotel Blanc Palace 4* Hotel Blanc Palace 4* Hotel Blanc Palace 4* Hotel Blanc Palace 4* Hotel Blanc Palace 4* Hotel Blanc Palace 4* - bazén Hotel Blanc Palace 4* - pokoj Hotel Blanc Palace 4* - pokoj Hotel Blanc Palace 4* - pokoj Hotel Caleta Playa 4* Hotel Caleta Playa 4* Hotel Caleta Playa 4* Hotel Caleta Playa 4* - bazén Menorca Menorca2 Nueva imagen.JPG Nueva imagen2.JPG Nueva imagen3.JPG Nueva imagen4.JPG Vacances Menorca Resort Vacances Menorca Resort - pláž

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Menorca

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí