CK Pohoda Francie Zájezd č. 645

Disneyland v Paříži

Francie

Přáli jste si jako malí setkat se s některou pohádkovou postavičkou? Nyní budete…

3Počet dnů:

26.10.2018Termíny od:

1 990 Kč Cena od:

3 - denní zájezd

Přáli jste si jako malí setkat se s některou pohádkovou postavičkou? Nyní budete mít jedinečnou příležitost. Ať už jste děti nebo dospělí, v tomto království příběhů jistě potkáte svého oblíbence. Vždyť kdo by neznal hrdiny Walta Disneyho? Navíc si tu užijete spoustu legrace a zábavy díky široké nabídce atrakcí, která korespondují se světem pohádek.

Program : 1. den: Odjezd z ČR ve večerních hodinách. 2. den: Dopoledne příjezd do Disneylandu, kde budete mít celý den individuální volno k libovolné zábavě. Disneyland je pohádkové městečko ve stylu starého amerického západu, kde můžete na ulici potkat, podat ruku a vyfotit se s Mickey Mousem, Minnie, kačerem Donaldem, medvídkem Pú a mnoha dalšími Disneyho postavičkami. Park nabízí mnohé zábavní atrakce, kde si přijdou na své nejen děti, ale pobaví se i dospělí. Ve Fantasylandu vás jistě zaujme atrakce "Its a small world", která spočívá v plavbě na loďce a návštěvě všech kultur světa v podání animatronických loutek. Dále tu můžete navštívit bludiště Alenky v říši divů, koutek Medvídka Pú nebo se vydat na výlet se Sněhurkou. Pravé dobrodružství na vás čeká v Adventureland, jehož dominantu tvoří pirátská loď z filmu Petr Pan. Zde můžete zažit plavbu v podzemí s Piráty z Karibiku nebo se projet horskou dráhou na motivy Indiano Jonese. Adrenalin vám zvedne i atrakce ve Frontierlandu nesoucí název "Big Thunder Mountain", která vede kolem velké pískovcové hory. Neměli byste vynechat ani návštěvu strašidelného domu "Phantom Manor". V parku se jednou denně koná přehlídka alegorických vozů, na nichž přijíždí Disneyho postavičky. Na závěr se na náměstí Central Plaza koná závěrečná show, během níž vystoupí spousta postaviček, v hlavní roli s Mickey Mousem a Minnie, zakončená překrásným ohňostrojem. Odjezd do ČR kolem půlnoci. 3. den Návrat do ČR v odpoledních hodinách.

Ubytování: ano

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup : Praha – 17:00 hod proti Hlavnímu vlakovému nádraží, parkoviště u skleněných kopulí Beroun - 18:00 čerpací stanice OMW Plzeň - 18:45 zastávka MHD Černovice Rozvadov - 20:00 hod Svatá Kateřina ČASY ODJEZDŮ JSOU POUZE ORIENTAČNÍ. CESTOVNÍ KANCELÁŘ SI VYHRAZUJE PRÁVO NA ZMĚNY ČASŮ ODJEZDŮ Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 32 osob, pokud není ve smlouvě o zájezdu, nebo v potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků.

DISNEYLAND STR 37 (2)

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Autobusovou přepravu
  • 1 zavazadlo a 1 palubní tašku k přepravě
  • Služby průvodce

Cena nezahrnuje

  • Vstupy (55 euro dospělý, 50 euro dítě)
  • Cestovní a úrazové pojištění (během pobytu) bez pojištění storna 27,- Kč / den
  • Cestovní a úrazové pojištění během pobytu) s (pojištěním storna 30,- Kč / den

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí