CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. RE/HU683-18

Maďarské Termální Lázně

Maďarsko

Oblíbený zájezd, kombinující poznávání Maďarska s odpočinkem a relaxací v léčivých…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Oblíbený zájezd, kombinující poznávání Maďarska s odpočinkem a relaxací v léčivých termálních vodách. Vyzkoušíme blahodárné léčivé účinky termálních vod v Bükfürdo, Hevízu i Šárváru, navštívíme středověkou Šoproň nebo maďarské Versailles zámek Fertöd. Termální lázně, místní kuchyně, víno pověstné klobásky, marcipán, to je naše pozvánka do Maďarska. Šoproň – zámek Fertöd - Bük – Bükfürdö – Köszeg – Hévíz – Keszthely – Sárvár

SÁRVÁR - HEVÍZ - BÜKFÜRDO

1. den zájezdu Odjezd z ČR v ranních hodinách. Prohlídka města ŠOPROŇ na rakousko-maďarské hranici. Dokonale zachované středověké jádro s hradbami, gotickými domy, kostely a kláštery. Barokně-rokokový zámek FERTÖD je přezdíván maďarské Versailles, podle něhož byl tento honosný palác vystavěn maďarským magnátem Miklósem Esterházym. Stejně jako Versailles, je i Fertöd obklopen rozsáhlým francouzským parkem. Odpoledne městečko BÜK , ubytování, večeře v restauraci – typické maďarské speciality. 2. den zájezdu Po snídani krátký výlet za poznáním pohraničního opevněného města KÖSZEG se starobylým hradem a nesmírně zajímavým muzeem marcipánu. Poté již celodenní koupání a relaxace v termálních lázních BÜKFÜRDÖ s nespočtem relaxačních i zážitkových bazénů. Zdejší termální léčivá voda je bohatá na minerály, díky čemuž je koupání doporučováno na poruchy pohybového ústrojí, poúrazové terapie a léčení nemocí páteře. Pitné kůry pomáhají při zažívacích potížích. Maďarské speciality, nocleh. 3. den zájezdu Celodenní výlet a koupání v přírodních termálních lázní HÉVÍZ . Zatopený vyhaslý sopečný kráter s mírně radioaktivní vodou o teplotě až 33°C s obsahem síry a dalších minerálů. Zdejší voda má blahodárné účinky na kloubová onemocnění, revmatické a gynekologické potíže. Pitné kůry opět napomáhají při zažívacích potížích. Možnost nákupů typického maďarského vína a klobásů. Cestou na ubytování prohlídka malebného města KESZTHELY na břehu jezera Balaton. V termínech ještě chladných jarních měsíců pouze prohlídka sopečných lázní Hévíz, odpoledne pak koupání v oblíbených lázních Sárvár. Večeře a návrat na nocleh. 4. den zájezdu Po snídani moderní termální lázně SÁRVÁR s rozsáhlým parkem a vodní hladinou přesahující neuvěřitelných 3600 m2. Vedle léčebných bazénů jsou k dispozici zážitkové bazény s vlnobitím, skluzavkami a dalšími atrakcemi. Voda bohatá na minerály a stopové prvky blahodárně působí na kloubová onemocnění, revmatické a gynekologické potíže. Návrat do ČR v nočních hodinách.

Ubytování: ano

Dvoulůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím v soukromých domech v rámci jedné ulice na okraji Büku. Snídaně je podávána ve společné jídelně každého domu. K dispozici jsou prostory pro venkovní posezení i větší skupiny osob. Večeře o 3 chodech je podávána ve stylové maďarské restauraci, místní speciality.

soukromí

Stravování: polopenze

Doprava: autokarem

Nástupní místa : 30.03. - 02.04. Odjezd F, L + Ostrava (+500) 28.04. - 01.05. Odjezd F, L + Ostrava (+500) 13.09. - 16.09. Odjezd F, L + Ostrava (+500)

Přehled nástupních míst najdete ZDE

Poznávací zájezd Maďarsko - město Šoproň Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár Poznávací zájezd Maďarsko - termální lázně Sárvár

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Vysvětlivky

  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj - doobsazení
  • : dospělá osoba - Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou
  • : dospělá osoba - jednolůžkový pokoj

Cena zahrnuje

  • 3x snídani
  • 3x ubytování v soukromí - 2lůžkové pokoje s příslušenstvím
  • 3x večeře
  • dopravu luxusním klimatizovaným busem
  • průvodce

Cena nezahrnuje

  • 1lůžový pokoj 700 Kč
  • Fakultativní příplatek:
  • fakultativní služby a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje"
  • komplexní pojištění včetně storna zájezdu 140 Kč
  • vstupné včetně vstupů do lázní

Slevy

  • SLEVA 55+ ze základní ceny – 3%

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí