CK Pohoda Rakousko Zájezd č. 18RZBSOL

Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd

Rakousko
Tyrolsko, Ötztal - Sölden Arena
Popis a poloha: penziony a privátní domy jsou rozmístěné v rámci celého Längenfeldu…

5Počet dnů:

06.04.2018Termíny od:

4 350 Kč Cena od:

5 - denní zájezd

Popis a poloha: penziony a privátní domy jsou rozmístěné v rámci celého Längenfeldu. Do Söldenu k základní stanici lanovky Giggijochbahn trvá cesta naším autobusem cca 15 minut. Jedny z nejmodernějších termálních lázní v Rakousku – Aqua Dome jsou vzdáleny 10-15 minut chůze od penzionů. V lázních je několik venkovních i vnitřních termálních bazénů, s teplotou vody 34-36 stupňů a sportovní bazén s chladnější vodou. Světově proslulé jsou 3 bazény ve tvaru létajících talířů. Každý bazén má jinou funkci (vířivka, léčivý bazén se sirnou nebo slanou vodou). Vstup do bazénů na 3 hodiny stojí cca 23 Euro, sauny jsou za příplatek.Vybavení: místnost, kde se podávají snídaně.

Poznámka : Orientační ceny permanentek: 3 denní dospělí 129 Euro, děti roč. 2003-2009 77 Euro, junioři roč. 1998-2002 111 Euro, senioři ženy roč. 1958 a muži roč. 1953 a starší 118 Euro.

nas_tip : Oblíbený zájezd do vynikajícího lyžařského střediska, garance sněhu od prosince do května, 2 ledovce propojené lyžařským tunelem, doporučujeme jeden večer návštěvu termálních lázní Aqua Dome, doporučujeme včasnou rezervaci zájezdu.

cenik : TermínPočet nocíDní lyžováníOsoba06.04.-10.04.18234 350

Ubytování: pension

Penziony a privátní domy v Längenfeldu - 2-3 lůžkové pokoje s vlastním sociálním
zařízením.

Stravování: snídaně

rozšířená servírovaná snídaně v penzionech. Večeře si řeší účastníci zájezdu individuálně.
V centru Längenfeldu se nachází restaurace i pizzerie.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Beroun, Plzeň. Další nástupní místa za příplatek - info v CK.

Program zájezdu

1. den:Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.
Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd Foto - Sölden - Sölden - autobusový lyžařský zájezd

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • autobusovou dopravu, 2x ubytování v privátních penzionech v Längenfeldu ve 2-3 lůžkových
  • pokojích s vlastním soc. zařízením, 2x snídani, delegáta, pobytovou taxu, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění 175 Kč/osobu a zájezd, 1 lůžkový pokoj 500 Kč/zájezd, permanentka

Tyrolsko

Tyrolsko leží v srdci Alp a ať sem přijíždíte z jakékoliv strany, vždy Vás vítají hory. Je to ráj pro milovníky horské turistiky, horolezce i všechny ty, kteří dokáží ocenit krásu velehor. Ty jsou protkány hustou sítí různě náročných turistických cest s velmi dobrým značením. V zimním období se Tyrolsko stává nejdůležitější rakouskou spolkovou zemí. Od Arlbergu po Kitzbühel zde nalezneme širokou paletu lyžařských možností od prestižních středisek po několik míst s nabídkou klidné rekreace.

Ötztal - Sölden Arena

Špičkové středisko opakovaně v nezávislých testech zařazované mezi nejlepší v Evropě. Již tradičně v říjnu otevírá kolotoč Světového poháru v alpském lyžování. Je jeden z nejrozsáhlejších a také nejvýše položených rakouských skiregionů, s 60 vrcholky vyššími než 3000 metrů. Na jedné straně je to oblast s luxusní nabídkou služeb, na straně druhé zahrnuje i menší rodinná střediska, která poskytují lyžování opravdu pro každého. Sölden Arena se svou úrovní a rušným společenským životem podobá přepychovým místům jako St. Anton či Kitzbühel, zároveň však poskytuje velmi široký výběr sjezdových tratí všech stupňů obtížnosti i svahy vhodné pro carving. Nadmořská výška zaručuje výborné sněhové podmínky po celou sezónu a díky dvěma ledovcům Rettenbach a Tiefenbach možnost lyžování i v letních měsících.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí