CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 476422

Chorvatsko Apartmány Zoran Živogošče Porat, Makarská riviéra, doprava AUTOBUSEM, Last Moment

Chorvatsko
Živogošće, Makarská riviéra, Dalmácie - Splitská oblast
SUPER SLEVA Last Moment 2017 DOPRAVA AUTOBUSEM - vybírejte z nejlepších termínů…

10Počet dnů:

23.06.2017Termíny od:

4 490 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

SUPER SLEVA Last Moment 2017 DOPRAVA AUTOBUSEM - vybírejte z nejlepších termínů této mimořádné nabídky - Chorvatsko, Makarská riviéra, Živogošče Porat, Apartmány Zoran!.

POHODLÍ A PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ
za velmi příznivou cenu Vám nabídne ubytování v Apartmánech Zoran - PORAT, umístěných v klidném prostředí s pěkným výhledem na moře a v blízkosti supermarketu i restaurace a vzdálených jen cca 2 min. chůze od moře a promenády v oblíbeném a klidném letovisku Živogošče PORAT.
Apartmánový dům také disponuje společnou venkovní terasou s posezením a grilem!

Živogošče PORAT je letovisko vhodné pro všechny, kteří na své dovolené nehledají ruch velkoměsta a přeplněné pláže. Živogošče se nachází v jižní části Makarské riviéry a své návštěvníky přivítá dlouhými plážemi, krásnými zátokami, průzračným mořem a nádherným pohořím Biokovo. Zajisté také oceníte značené turistické trasy (vycházkové i náročnější) na pohoří Biokovo nebo jen procházky po pobřežní promenádě a pobřežních stezkách v okolí.

LAST MOMENT 2017.

Zájezdy do Živogošče Poratu - Apartmány ZORAN s VLASTNÍ DOPRAVOU naleznete ZDE

Pobytový zájezd s autobusovou dopravou a ubytováním na Makarské riviéře v oblíbeném letovisku Živogošče Porat, Apartmány Zoran - PORAT 100 m od moře. Chorvatsko 2017.

KRÁSNĚ ČISTÉ A PRŮZRAČNÉ MOŘE S PŘÍRODNÍMI A POZVOLNÝMI OBLÁZKOVÝMI PLÁŽEMI.

Pohodová dovolená u moře v krásném letovisku pro celé rodiny. Pobyt u moře plný zajímavých zážitků s možností aktivní relaxace, výletů do okolí a za zajímavými památkami, autobusem nebo lodí. Možnost sportovního vyžití, turistiky v krásné okolní přírodě a zábavy.

Chorvatsko levně pro rodiny, jednotlivce i skupiny.
Makarská riviéra, to je Chorvatsko plné slunce a teplé průzračné moře. Dovolená v Chorvatsku, kterou si můžete dovolit. Léto a levná dovolená v Chorvatsku od jara do podzimu 2017.

Ubytování: apartmán

POHODLÍ A PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ
za velmi příznivou cenu Vám nabídne ubytování v Apartmánech Zoran - PORAT, umístěných v klidném prostředí s pěkným výhledem na moře a v blízkosti supermarketu i restaurace a vzdálených jen cca 2 min. chůze od moře a promenády v oblíbeném a klidném letovisku Živogošče PORAT

Studio 1/3 (pro 3 osoby), balkon-moře, klima, sat-TV, Wi-fi
-3-lůžkové studio, WC/sprcha, vybavená kuchyně

Apartmán 2/2+1 (pro 5 osob), balkon-moře, klima, sat-TV, Wi-fi
- 2x dvoulůžková ložnice s možností přistýlky, každá s vlastním WC/sprchou, prostorná vybavená kuchyně s jídelním koutem

Stravování: vlastní

Stravování vlastní ve vybavených apartmánech.
Obchod je poblíž Vily.
Možnost cenově zvýhodněné kvalitní POLOPENZE v restauraci cca 20m od Vily jen za 300 Kč/os./den, děti 250 Kč/os./den

Doprava: autokarem

Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Frenštát p.R., Rožnov p. R., Valašské Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice, Kroměříž, Uherské Hradiště, Veselí n.M., Strážnice, Hodonín, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Břeclav, Bratislava. Odjezd z Prahy a Jihlavy svozem a rozvozem do Brna a zpět za příplatek 390 Kč obousměrně za Prahu a 250 Kč za Jihlavu. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.
Doprava: je realizována pohodlnými klimatizovanými zájezdovými autokary s WC, audio video okruhem a minibarem s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách).

Program zájezdu

1. den:pátek: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.
2. den:sobota: Příjezd do Chorvatska, ubytování v Živogošče.
3. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
4. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
5. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
6. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
7. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
8. den:neděle-pátek: Slunce, moře, pláže a výlety. Dovolená Chorvatsko.
9. den:sobota: Předání ubytování v Živogošče do 9:00 hod., pobyt u moře, individuální odjezd z Chorvatska
10. den:neděle: Příjezd do ČR v průběhu dne.
25_Villa Porat Živogošče Porat 26_Villa Porat Živogošče Porat ap_Porat_1x3-10 ap_Porat_1x3-11 ap_Porat_1x3-12 ap_Porat_1x3-13 ap_Porat_1x3-14 ap_Porat_1x3-15 ap_Porat_1x3-16 ap_Porat_1x3-17 ap_Porat_1x3-18 ap_Porat_1x3-8 ap_Porat_2-2+1 ap_Porat_2x2-2 ap_Porat_2x2-4 ap_Porat_2x2-5 ap_Porat_2x2-6 ap_Porat_2x2-7 Porat1 Porat2 Porat3 Porat4 Porat5 Porat6 Porat-APT Výlety_01_Chorvatsko_výlety lodí Výlety_02_Zlatni Rat Výlety_03_Večerní Makarská Výlety_04_Bačinská jezera Výlety_05_Dubrovník_01 Výlety_06_Dubrovník_02 Výlety_07_Dubrovník_03 Výlety_08_Kravice Výlety_09_Medjugorje Výlety_10_Mostar_01 Výlety_11_Mostar_02 Živogošče Porat_komp

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování v APARTMÁNECH/STUDIÍCH
  • spotř. el. energie, vody, úklid, atd.
  • ložní prádlo
  • služby delegáta CK
  • pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • 350 Kč pobyt.taxa dospělý / pobyt, 210 Kč 12-17 let
  • poj. léčebných výloh od 27,- Kč / os. / den
  • POLOPENZE: 300 Kč / os. / den, děti 250 Kč / os. / den
  • DOPRAVA: JEN 1490 Kč !!!
  • Parkovné: 60 Kč/noc/auto
  • Klimatizace 5 EUR / 10h provozu (není povinná)

Slevy

  • Zvýhodněná cena polopenze o 50%
  • Možnost autobusové dopravy jen za 1490 Kč (obousměrně)

Výlety

  • Výlety dle široké nabídky u Vašich delegátů v místě pobytu.

Živogošće

Živogošče je velmi známá oblast na Makarské riviéře, vyhledávaná především turisty, kteří chtěji trávit klidnou dovolenou. Do tohoto rybářského místa jezdí nejraději turisté z Německa , Dánska a Anglie, tradičně také čeští turisté, kteří si chtěji od městského hluku a pracovního přetížení odpočinout. Výhodou tohoto letoviska je nádherná, dlouhá a dá se říct, že nejlepší pláž na Makarské riviéře nejenom z pohledu čistoty moře, ale především dostatečného prostoru, který schází zejména v červenci a srpnu ostatním plážím na Makarské riviéře. Další výhodou je bezprostřední blízkost pohoří Biokovo, jehož nejvyšší vrchol Sv. Jure je vysoký 1772 m. Pláž v zátoce koncentruje výpary jódu a soli, čímž vytváří mimořádnou koncentraci těchto prvků ve vzduchu, větší než v ostatních pobytových místech. Proto pobyty doporučujeme těm, kteří se potřebují tzv. vydýchat a odpočinout. Mimo těchto přírodních atraktivit zvyšuje atraktivitu Živogošće i jeho poloha s možnostmi výletů do města Makarska (18 km), Splitu (90 km) a Dubrovníku (110 km), které pulzují značným společenským žvotem. V Živogošći ke trávení spokojené dovolené přispívá i možnost pobytu u otevřeného bazénu s mořskou vodou s možnostmi čerpat služby all inclusive zahrnující poskytování občerstvení u bazénu (alkoholické, nealkoholické nápoje, vína).Na pláži lze si zapůjčit vodní šlapadla, lodičky, motorové čluny, lehátka a deštníky. Na pláži jsou i restaurace umožňující návštěvníkům poskytování jejich služeb.

Makarská riviéra

Nejkrásnější a nejvyhledávanější část Dalmácie, pobřežní oblast pod pohořím Biokovo, jehož nejvyšší vrcholky dosahují výšky přes 1700 m a vytvářejí nádhernou kulisu nízko položené zelené krajině u moře. Z mnoha míst se přes úžinu otevírá pohled na ostrovy Brač, Hvar a hory Korčuly v pozadí, i na masiv poloostrova Pelješac.

Dalmácie - Splitská oblast

Dalmácie – Splitská oblast je jiné označení Splitsko-dalmatské župy, která se nachází v jižní části Chorvatska a sousedí na jihu s Dubrovnickou oblastí, na severu s Šibenickou oblastí, na východě s Bosnou a Hercegovinou a na západě s Jaderským mořem. K oblasti patří řada ostrovů a ostrůvků, např. ostrovy Brač, Hvar a Vis. Hlavním městem je Split. Lákadlem turistů jsou především letoviska Makarské riviéry.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí