CK Pohoda Španělsko Zájezd č. 466608

Malgrat de Mar - hotel Top Planamar - bus

Španělsko
Malgrat de Mar a Santa Susanna , Costa del Maresme, Katalánsko
Hotel Planamar se nachází přímo na hlavní přímořské promenádě letoviska, jen kousek…

10Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Hotel Planamar se nachází přímo na hlavní přímořské promenádě letoviska, jen kousek od hlavní malgratské pláže. Je oblíbený především u rodin s dětmi a skupin mladých lidí, kteří hledají hotel v blízkosti pláže a rušný noční život města. Dovolená v moderní části letoviska Malgrat de Mar, které je malebně rozloženo podél dlouhé a široké písečné pláže, naplní všechny Vaše představy. K dispozici je také bar u hoteloveho bazénu. Poloha hotelu v centru Malgrat de Mar na promenádě umožňuje hostům přístup k mnoha barům přátelským k turistům, kavárnám a restauracím, které uspokojí všechny chutě. Pláž cca 60m, centrum cca 100m.
Služby a zařízení: bazén, dětský bazén, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, zahrada, klimatizace, animace.
Za příplatek: dětská postýlka, trezor, WIFI ve veřejných prostorách hotelu.
Hotel nabízí stravování formou švédských stolů polopenze - snídaně večeře, plná penze snídaně obědy večeře, nebo All Inclusive.

Ubytování: hotel ***

2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, klimatizace, telefon, televize, centrální topení. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 14 let v době pobytu nesmí dovršit 14 let.

Stravování: plná penze

snídaně, oběd a večeře formou švédských stolů, za příplatek voda a víno k večeři

Doprava: autokarem

Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina
Luxusní autobus - klimatizace, WC, video a audio, polohovatelná sedadla, možnost občerstvení během cesty v autokaru

02_Planamar_hotel 04_Planamar_hotel 05_Planamar_hotel 06_Planamar_hotel 07_Planamar_hotel 08_Planamar_hotel Planamar01 Planamar04 Planamar05 Planamar06 Planamar07 Planamar08 Planamar09 Planamar10 Planamar10 Planamar11 Planamar12 Planamar13 Planamar14 Planamar15 Planamar15 Planamar16 Planamar17 Planamar17 Planamar18 Planamar2 Planamar22 Planamar3 Planamar4

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7 ubytování
  • 7 plná penze
  • dopravu luxusním autokarem
  • služby českého delegáta
  • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • pobytová taxa nad 16 let platba na místě cca 3,50 EUR

Příplatky

  • cestovní pojištění a proti stornu max.plnění 12500 (příplatek: 350 Kč)
  • cestovní pojištění a proti stornu max.plnění 25000 (příplatek: 740 Kč)
  • voda a víno k večeři (příplatek: 350 Kč)
  • Katalánský balíček I. 3x Barcelona (příplatek: 2190 Kč)
  • Katalánský balíček I. 3x Barcelona dítě do 12 let (příplatek: 1790 Kč)
  • Katalánský balíček II. Barcelona Montserrat (příplatek: 2590 Kč)
  • Katalánský balíček II. Barcelona Montserrat dítě do 12 let (příplatek: 1990 Kč)
  • Katalánský balíček III. Barcelona Girona Andorra (příplatek: 3190 Kč)
  • Katalánský balíček III. Barcelona Girona Andorra dítě do 12 let (příplatek: 2890 Kč)
  • svoz Brno, Jihlava, Humpolec, Velké Meziříčí, Poděbrady, Písek/Strakonice, Mladá Boleslav (příplatek: 300 Kč)
  • svoz Přerov, Olomouc, Prostějov,Vyškov, Ústí nad Labem, Teplice, Most/Chomutov (příplatek: 350 Kč)
  • svoz Pardubice, Hradec Králové, České Budějovice, Tábor, Liberec, Jablonec nad Nisou, Turnov, Ostrava, Frýdek Místek, Příbor, Nový Jičín, Hranice (příplatek: 400 Kč)
  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 4490 Kč)

Malgrat de Mar a Santa Susanna

Letoviska Malgrat de Mar a Santa Susanna jsou velmi známými a oblíbenými letovisky Costa Maresme. Infrastruktura letovisek je na vysoké úrovni - lze v ní nalézt nespočet barů, restaurací různých světových kuchyní, spoustu zajímavých obchodů se suvenýry, typickými výrobky Španělska, ale i užitkovými věcmi, obchody s oblečením všech světových i místních firem, obchody s místními potravinářskými výrobky, atp.
Santa Susanna je nejmladším letoviskem Costa Maresme - tvoří ji vlastně pás hotelů volně navazující na další letovisko Malgrat de Mar. Obě letoviska tedy spolu tak souvisí, že je nelze od sebe oddělovat.
Malgrat de Mar se skládá z části hotelové, kde je převaha turistů (a rovněž mnoho barů, restaurací, různých obchodů, zábavních zařízení - diskotéky, herny, bowling, atp.) a části městské, kde nalezneme oboje - tedy turisty (rovněž je i v městské části dosti hotelů), ale i běžný život místních lidí (obě vrstvy se zde prolínají, takže zde nalezneme vedle zábavních zařízení i prvky běžného života (obchody a restaurace spíše pro místní). Malgrat de Mar i přes mnoho turistů si zachoval příjemný ráz letoviska - rozlehlá pláž (i když ne tak rozlehlá jako v Pinedě či Calelly), za ní nově postavená promenáda (v okolí promenády a na pláži je dosti pěkných barů a restaurací), místní železnice, ulice města s veškerými dostupnými lákadly pro turisty, které se zejména ve večerních hodinách probudí čilým ruchem. Rovněž Malgrat de Mar a samostatně i Santa Susanna jsou spojeny s Geronou a Barcelonou železnicí (vlaková stanice je uprostřed Calelly). Nově je postavena výstavní promenáda s bary, krámky a dalšími atrakcemi až k posledním hotelům Santa Susanny (Caprici, Mercury), čímž se Malgrat se Santa Susannou úplně spojily. Z Malgratu je možno si udělat pěkný výlet lodí po Costa Maresme a Costa Bravě až k Tosse a dále k St. Feliu.

Pláž letoviska:
Pláž letoviska je velmi rozlehlá. Plážový písek je charakteristický pro tuto oblast - písečná zrnka jsou průměrně 1-2mm velká, chůze či ležení na písku jsou příjemné, pobyt na pláži neznepříjemňuje jinde obvyklé víření příliš prachového písku (zřejmá výhoda pro alergiky). Pláže jsou natolik rozměrné, že se je dá běžně používat pro různé druhy sportu, aniž by to mohlo vadit ostatním. Plážové služby jsou dosti široké, tj. půjčování lehátek a slunečníků, šlapadel, vodních skútrů. Přímo na pláži jsou rozmístěny bary. Vstup do vody je zpočátku pozvolný (cca 5-8m do moře je vhodných i pro dětské hry, sportování - volejbal, házení talířů, atp.), pak prudší (asi 15-20m od břehu je již zpravidla 1,8 m hloubka). Voda je v případě klidného počasí průzračná, čistá, vlny v příjemné velikosti. Možnosti k potápění omezené v tom smyslu, že téměř čistě písečné dno pouze občas s oblázky, prakticky bez mušlí a bez rostlin neskýtají tolik zajímavých podmořských pohledů. Koupání je dle možností daných počasím běžné od poloviny května do poloviny října. Pláže jakož i okraj moře jsou denně čištěny a jejich kvalita v tomto smyslu je na vysoké úrovni. Vstup psů a jiných zvířat je zakázán. Po 20. hodině jsou pláže lemovány rybáři - tento koníček je ze břehu možno provozovat neomezeně.

Costa del Maresme

Costa del Maresme neboli Mořské pobřeží je oblast táhnoucí se severně od Barcelony až k Blanes, kde dále začíná Costa Brava.

Katalánsko

Katalánsko je jedním ze 17 autonomních společenstvích Španělska. Tvoří ho čtyři provincie (Barcelona, Girona, Lleida a Tarragona) a jeho hlavním městem je Barcelona. Rozkládá se na ploše 32 114 km2 a žije v něm přes 7 535 000 obyvatel. Katalánsko sousedí s Francií a Andorou, Aragonií, Valencií a Středozemním mořem.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí