CK Pohoda Španělsko Zájezd č. EsVal

Valencie, perla pobřeží pomerančového květu, město paelly a horchaty

Španělsko
Valencie
Navštivte s námi okouzlující španělské město na Costa Azahar – Pobřeží pomerančového…

4Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

4 - denní zájezd

Navštivte s námi okouzlující španělské město na Costa Azahar – Pobřeží pomerančového květu. Valencie je po Madridu a Barceloně třetím největším městem ve Španělsku. Na každém kroku se tu setkáte s bohatou historií města, sahající až do 2. století př. n. l., kdy bylo město založeno jako důležitá římská kolonie. Valencie prošla dvaceti stoletími osudem tak typickým pro města na španělském území – má svoji historii spojenou s arabskou nadvládou, vystřídanou různými zájmy novověku španělského království. Z každého období jí zůstaly půvabné stavby historického centra umocněné jedinečnou středomořskou atmosférou města, chlubícího se také krásnými plážemi. Samozřejmou součástí vašich zážitků se jistě stanou četné ochutnávky místních specialit, kterým vévodí slavný pokrm se šafránovou rýží - paella. Nesmíte vynechat také jedinečný osvěžující a velmi zdravý nápoj vyrobený z „tygřích ořechů“ šáchoru jedlého – horchata. Ubytování jsme pro Vás zajistili v krásném 4* hotelu Checkin Valencia, upravené historické budově, umístěné v centru města, odkud budete moci navštívit všechny pamětihodnosti, pláže.

Ubytování: hotel ****

Ubytování je zajištěno v centru města Valencie v hotelu Checkin Valencia **** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Stravování: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:Odlet z Prahy v odpoledních hodinách, přílet do Valencie , transfer do hotelu Checkin Valencia ****, ubytování.
2. den:Snídaně. Pěší prohlídka (s českým průvodcem) historického centra města, kterému vévodí katedrála Panny Marie (La Seu) s alabastrovým kalichem, který je údajným Svatým grálem, postavená na místě někdejší mešity, symbol města – gotická věž s barokními prvky El Micalet (Michálek) odkud je nádherný výhled na valencijskou čtvrť El Carmen, nádherný gotický kostel s barokizujícími prvky Santa Caterina, Plaza de la Reina, Plaza de la Seu. V prohlídce budeme pokračovat k ikonické stavbě Valencie – gotické budově tzv. Hedvábné burzy, La Llotja de la Seda, zapsané na listině památek UNESCO, velmi zajímavé modernistické tržnici města Mercat Central a procházku ukončíme na největším náměstí města Plaza del Ayuntamiento – Radničním náměstí. Volný čas, kdy jistě navštívíte i slavnou Horchateríi Santa Catalina a neodoláte pozvání k paelle v některé z typických Paellerías. Návrat do hotelu Checkin Valencia.
3. den:Snídaně, individuální volno k návštěvě moderního Města vědy a umění (Ciudad de las Artes y las Ciencias), úžasná procházka monumentálním futuristickým komplexem moderních budov, rozkládajícím se na ploše 350.000 m2, vytvořeným podle návrhu slavného architekta Santiaga Calatravy. Součástí komplexu je zejména jedinečné Oceánografické muzeum s obřím akváriem, Muzeum umění, Planetárium (stavba připomínající svým tvarem pásovce), Vědecké muzeum prince Filipa s modelem vesmírné stanice.
4. den:Snídaně, dle časových možností daných odletem individuální volno (možnost dalších návštěv krásných rozlehlých městských parků vytvořených ve vyschlém korytě řeky Turia, městské pláže Malvarosa, atp.), transfer na letiště a odlet do Prahy.
Valencie Valencie Valencie Valencie

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 3 ubytování
  • 3 snídaně
  • leteckou přepravu Praha/ Valencie /Praha
  • kabinové zavazadlo dle podmínek letecké společnosti
  • letištní taxy a poplatky
  • transfer do/z hotelu
  • služby českého průvodce během procházky městem 2.den
  • zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.

Cena nezahrnuje

  • vstupy, místní dopravu, pobytovou taxu, fakultativní služby cca 60 EUR

Příplatky

  • cestovní pojištění a proti stornu (max. plnění 12500 Kč) (příplatek: 200 Kč)
  • cestovní pojištění a proti stornu (max. plnění 25000 Kč) (příplatek: 590 Kč)
  • odbavené zavazadlo do 20 kg (příplatek: 1450 Kč)
  • jednolůžkový pokoj (příplatek: 2790 Kč)

Slevy

  • stálý klient (sleva: -300 Kč)

Valencie

Valencijská oblast se rozkládá na 3.500 km2 a nabízí celkem 466 km pláží, 38 sportovních přístavů, 20 golfových hřišť a především 12 přírodních parků. Slaví se zde přes 600 lidových svátků, z nichž většinu provázejí oslavy pod širým nebem, např. ohňové slavnosti Fallas ve Valencii (12.-19.3), Fogueres v Sant Joan (17.-24.6). Z gastronomických specialit je asi nejznámější paella (králičí, kuřecí maso, fazole, rýže).

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,23 Kč

Počasí