CK Pohoda Itálie Zájezd č. hotel-caribe-brenzone

Brenzone - hotel Caribe

Itálie
Lago di Garda, Assenza
Novinka letošní sezony. Hotel Caribe nabízí úžasnou kombinaci – za skvělou cenu s…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Novinka letošní sezony. Hotel Caribe nabízí úžasnou kombinaci – za skvělou cenu s polopenzí, přímo u jezera, pokoje s výhledem na jezero, parkoviště a wifi zdarma. Co více si přát?

Zkrácené pobyt možné – 3noci a více (příjezdy)

Vzdálenosti: 50m jezero, centrum: 1km Pai, 3km Castelletto di Brenzone

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: recepce, bar, restaurace, Internet wi-fi (zdarma), parkoviště.
Venkovní bazén

Ubytování: klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek, koupelna se sprchou/WC, fén, SAT/TV, trezor. Všechny pokoje mají výhled na jezero a balkon nebo terasu.

Stravování: polopenze

POLOPENZE, snídaně formou bufetu, večeře p 3 chodech výběrem z menu.

Doprava: vlastní

Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--01 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--02 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--03 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--04 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--05 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--06 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--07 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--08 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--09 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--10 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--11 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--12 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--13 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--14 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--15 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--16 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--17 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--18 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--19 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--20 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--21 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--22 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--23 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--24 Caribe-hotel-polopenze-ubytovani-brenzone--25

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Lago di Garda

Lago di Garda nabízí návštěvníkům nádherné přírodní scenérie plné barev. Najdeme zde citroníky, oleandry, magnólie či Bouganville. Vinice a olivové háje produkují velmi kvalitní vína a olivového oleje. Zaujmou Vás jak procházky, tak výlety lodí, cyklostezky příhodné podmínky jsou pro surfing, paragliding, potápění, střelbu, motosport či horolezectví. Kromě toho, je jezero Lago di Garda ideálně situováno pro výlety do historického města Verona, Brescia, Mantua, Benátkek. V posledních letech si pro své aktivity vybírají tuto oblasti i milovníci golfu pro výbornou kvalitu golfových hřišť.

Assenza

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí