CK Pohoda Španělsko Zájezd č. 458660

ANDALUSIE 55+ VIK Gran Hotel

Španělsko
Costa del Sol, Mijas
Poloha: Vzdálenosti Hotel je skvělou volbou pro milovníky golfu, nejbližší hřiště…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Poloha: Vzdálenosti Hotel je skvělou volbou pro milovníky golfu, nejbližší hřiště se nachází cca 500 m od hotelu. Městská hromadná doprava Vás také pohodlně přepraví do nedalekých turistických letovisek Fuengirola a Marbella, případně do srdce celé Andalusie, do Málagy. Vzdálenost od letiště v Málaze je cca 35 km. Do centra letoviska La Cala de Mijas se díky velmi dobré docházkové vzdálenosti dostanete během několika minut. Najdete zde množství restaurací, kaváren, barů a obchůdků.

Andalusie Costa del Sol - pobřeží slunce
Andalusie patří mezi nejžádanější turistické oblasti na světě nejen pro opravdové skvosty islámské architektury, pro svou osobitou kulturu, gastronomii a folklór, ale též pro své přírodní krásy. Osm andaluských provincií se rozkládá mezi pouští Almeríe až k portugalským hranicím. Je to země plná ohnivých rytmů flamenca, jednohubek tapas a býčích zápasů. Obdivovat budete malebné bílé vesničky a prosluněné dlouhé pláže. Přívětivé podnebí a kompletní turistická nabídka umožňují kvalitní dovolenou během celého roku. Moderní hotely a kvalitní služby zaručují spokojenost klientů, kteří se rádi do Andalusie opakovaně vrací.

Sport a zábava: Hotel je ideální pro milovníky koupání a slunění, díky své vynikající poloze přímo u pláže. Veřejná písečná pláž nabízí svým klientům lehátka a slunečníky za poplatek. V okolí je také možnost občerstvení (minimarket, restaurace), včetně hotelového baru, který je součástí pláže.

Ubytování: hotel ****

Hotel nabízí celkem 300 pokojů a 2 rodinné apartmány (na vyžádání), které jsou komfortně vybaveny a všechny disponují balkony vybízejícími k příjemným večerním posezením doprovázeným šuměním moře. Výhledy z pokojů mohou být jak směrem k moři (za poplatek), na hory či do areálu hotelu k piano baru. Vybavení pokojů: • balkón • telefon • trezor (za poplatek) • minilednička • TV • topení/klimatizace • WC, sprcha • fén

Vybavení :
VIK Gran Hotel Costa del Sol 4* vyniká zejména svou perfektní polohou přímo u pláže Středozemního moře, od které je vzdálen pouze několik metrů. Hotel je situován zároveň u klidné promenády poblíž letoviska La Cala de Mijas, kde naleznete spoustu obchodů a restaurací.
Hotel je vybaven recepcí s nepřetržitým provozem, restaurací, barem, venkovním mělkým bazénem, u kterého jsou lehátka zdarma. Terasa u bazénu vybízí k poklidnému posezení u drinku s krásným výhledem na pláž a na moře. Z hotelu se prochází přímo na promenádu a pláž.

Stravování: polopenze

Stravování probíhá v prostorné a moderní restauraci formou bufetu. Je možné dokoupení plné penze.

Doprava: letecky

letecká Praha - Malaga - Praha

Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - Andalusie - SENIOR 55+ VIK Gran Hotel Foto - ANDALUSIE 55+ VIK Gran Hotel Foto - ANDALUSIE 55+ VIK Gran Hotel Foto - ANDALUSIE 55+ VIK Gran Hotel Foto - ANDALUSIE 55+ VIK Gran Hotel

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Málaga - Praha
  • 7 nocí ve dvoulůžkovém pokoji ve 4* Grand hotelu VIK
  • polopenzi formou bufetu včetně vody a vína
  • transfer v místě pobytu: letiště - hotel - letiště
  • Navíc k ceně zájezdu ZDARMA :
  • přípitek na uvítanou
  • promítání dokumentárního snímku o Andalusii
  • nadstandardní delegátskou péči 55+ / náš delegát je všude s Vámi
  • změna hotelu vyhrazena

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlety
  • cestovní pojištění

Costa del Sol

Mijas

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí