CK Pohoda Maďarsko Zájezd č. 458647

MAĎARSKO 55+ termální lázně

Maďarsko
Bük, Západní Maďarsko
Poloha: Maďarsko - země termálních vod Zrelaxujte se v termálních…

7Počet dnů:

22.04.2017Termíny od:

11 490 Kč Cena od:

7 - denní zájezd

Poloha: Maďarsko - země termálních vod
Zrelaxujte se v termálních lázních Bükfürdo, které patří dle oficiálních turistických stránek lázní mezi jedny z nejoblíbenějších lázní v Evropě a díky své rozloze se řadí mezi druhé největší v Maďarsku. Léčivá voda těchto lázní je díky vysokému obsahu vápníku, hořčíku a kyseliny uhličité mimořádně vhodná především pro osoby s onemocněním pohybového aparátu, ale také slouží k léčení gynekologických a urologických potíží, vč. onemocnění žaludku a poruch trávení.

Maďarsko, oprávněně označováno též „zemí termálních vod“, nabízí nejen neskutečné přírodní bohatství ve formě termálních pramenů, ale také spoustu historických památek, jež jsou často spojeny i s historií naší země a které budete moci v rámci programu našeho programu navštívit. Vydejte se s námi na pobyt plný relaxace, hýčkání a rozmazlování Vašeho těla, které si zajisté po dlouhé zimě zaslouží vydatný odpočinek.
Lázeňské městečko Bük se nachází v severozápadní části Maďarska, na rozhraní podhůří Alp a Malé uherské nížiny. Termální lázně, které toto městečko proslavily po celé Evropě, vděčí za svůj vznik šťastné náhodě, když v polovině 50. let minulého století během ropných vrtů vytryskl na povrch z hloubky 1 282 metrů vodní sloupec, vysoký asi 70 m. Díky tomuto 58 stupňů Celsia horkému pramenu se do té doby neznámé městečko Bük stalo jednou z nejnavštěvovanějších oblastí Maďarska.

1. den: Odjezd v ranních hodinách z Prahy, možný nástup v Jihlavě a v Brně, příjezd do Maďarska (obec Bükfürdo) v odpoledních hodinách, ubytování v hotelu Répce 3, večeře. Po večeři uvítací schůzka s delegátem, představení nabídky výletů, osobní volno. 2. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 3. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. Pro zájemce možnost polodenního výletu do malebného městečka Köszég, vzdáleného 30 km od hotelu a pouhých 1,5 km od rakouských hranic. Poznáte s námi jedno z nejkrásnějších městeček Maďarska, plného tajuplných uliček, obchůdků a vyhlášených restaurací. Toto městečko je díky svým krásným gotickým a barokním budovám, kterých je městečko plné, též někdy nazýváno „národní klenotnicí“. Během návštěvy městečka navštívíme Jurisicsovo náměstí, Bránu hrdinů, kostel Sv. Imre, farní kostel Ježíšova srdce nebo Jurisicsův hrad. Odjezd z hotelu po snídani, příjezd v odpoledních hodinách. 4. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 5. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 6. den: Snídaně, relax v termálních lázních, osobní volno, večeře. 7. den: Po snídani ukončení pobytu, odjezd z hotelu. V dopoledních hodinách příjezd příjezd do Bratislavy. Následuje prohlídka centra Bratislavy s delegátem a rozchod. V odpoledních hodinách odjezd z Bratislavy, předpokládaný příjezd do Prahy ve večerních hodinách.

Sport a zábava: restaurace a bar
bazén
perličková lázeň
sauna
parní kabina
jacuzzi
solárium
kadeřník a kosmetika
Wi-Fi ve vstupní hale.

Ubytování: hotel ***

Hotel Répce 3 * včetně polopenze formou bufetu.

Vybavení :
Vybavení pokoje:
koupelna
WC
TV
minibar
možnost přistýlky.

Stravování: polopenze

Polopenze formou bufetu.

Doprava: autokarem

autobusová (Praha - Bükfürdo - Praha), možnost nástupu a výstupu v Jihlavě a v Brně

Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - Maďarsko - SENIOR 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně Foto - MAĎARSKO 55+ termální lázně

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • ubytování 6 nocí v hotelu Répce 3* ve standardních dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím
  • stravování formou polopenze (bufet)
  • autobusovou dopravu Praha – Bükfüdo – Praha (s možným nástupem / výstupem v Jihlavě a v Brně)
  • služby českého delegáta během celého zájezdu (doprovod již z Prahy)
  • vstupenku do termálních lázní po celou dobu pobytu (neomezený vstup po celý den), kryté, částečně kryté i otevřené léčebné a plavecké bazény, zážitkové a perličkové bazény, jakuzzi, relaxační zóna)
  • vstup do prostoru wellness hotelu dle provozních hodin
  • zapůjčení koupacích plášťů na celou dobu pobytu
  • výlet a procházku Bratislavou
  • pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění (225,- Kč/pobyt)
  • příplatek za jednolůžkový pokoj (2 500,- Kč/ pobyt)
  • fakultativní výlety, vstupy, kapesné, spropitné, ani jiné vedlejší výdaje
  • vratná kauce pro případ ztráty nebo zničení elektronické vstupenky do termálních lázní (7 EUR, příp. 200,- Kč)
  • pobytovou taxu 1,7 EUR/ os./ noc

Bük

V místě, kde se setkává podhůří Alp a Malá uherská nížina, leží lázně Bük, které na rozloze 13 ha poskytují vynikající podmínky pro odpočinek, sport i léčbu. Zdejší léčebné prameny jsou doporučovány při onemocněních pohybového, trávicího a oběhového ústrojí. Léčivá voda se používá jak k pitné kúře, tak i k inhalacím. Teplota 14 bazénů je 24° až 39° C. Hostům, kteří dávají přednosti aktivnímu odpočinku je možno nabídnout jedno z nejkrásnějších evropských golfových hřišť s 18 jamkami, tenisové kurty, bowlingové hřiště, možnost rybaření, honby, jízdy na koních, cyklistika, minigolf. Kvalifikace léčivé vody: Vysoký obsah vápníku, hořčíku a fluoru, nasycenost kysličníkem uhličitým. Indikace: Chronické onemocnění pohybového ústrojí, zánětlivá onemocnění kloubů a kostí, rehabilitace po ortopedických a neurologických operacích,chronické gynekologické a urologické záněty, zažívací poruchy.

Západní Maďarsko

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí