CK Pohoda Černá Hora Zájezd č. CAC

Černá Hora - NP Durmitor, Sinjajevina na kole se zastávkou u moře - apartmán

Černá Hora

Na poměrně malém území se nachází jedno z nejmalebnějších a nejznámějších pohoří…

9Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

9 - denní zájezd

Na poměrně malém území se nachází jedno z nejmalebnějších a nejznámějších pohoří Černé Hory - Durmitor, který se svými 48 štíty vyšších než 2 000 m, 18 jezery, 5 kaňony a 748 prameny bude těžko hledat konkurenci v širém okolí. Pojeďte s námi poznat blíže toto úchvatné území, které bylo roku 1980 zapsáno na seznam UNESCO, na kole. Nahlédneme do hlubokých kaňonů velkých řek Piva, Tara a Sušice, hlavní horstvo překřížíme skrze průsmyky. Budeme se osamoceně toulat po loukách Sinjajeviny, kde nám jedinou společností budou pasoucí se ovce a skot. Královská etapa povede kolem celého masivu tohoto majestátného vápencového pohoří. Hlavním východiskem pro naše výlety a cyklotoulky bude v samotném srdci Durmitoru, v Žabljaku. Zpáteční cestu si zpříjemníme koupáním u moře. Provází L. Martinek.

Poznámka: V případě nedostatečného naplnění zájezdu může mít zájezd společnou autobusovou dopravu s turistickou variantou, která je koncipovaná tak aby, výrazně nenarušovala program. Svozy platí jen pro turistickou variantu.

Poznámka II: Počet elektrokol na zájezdu je omezen. Elektrokolo musí být zaznamenáno do smlouvy o zájezdu formou příplatkové služby. Při nenahlášení do CK bude jeho přeprava zamítnuta.

Ubytování: apartmán

ubytování v 2-4lůžkových apartmánech s možností vaření.

Stravování: vlastní

vlastní stravování, možnost přikoupení polopenze.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:odjezd z ČR odpoledne, přejezd přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko do Černé Hory.
2. den:ráno příjezd do Černé Hory na okraj nejkrásnějšího národního parku Černé Hory - DURMITOR. Po nefrekventované silnici ze sedla do samotného nitra NP. Přejezd přes nejznámější most Černé Hory na řece Tara. Výšlap od Tary k ubytování nacházejícímu se v srdci Durmitoru, v ŽABLJAKU (cca 40 km, náročnost 2 z 5).
3. den:toulky zapomenutým krajem SINJAJEVINY. Pro MTB kola základní trasa 60 km (50 % asfalt, 50 % louky a šotolina, náročnost 3 z 5). Pro treková kola okruh přes VRAŽJE JEZERO (možnost koupání) a RIBLE JEZERO s možností odbočky na ZMINIČKO JEZERO po asfaltu (40-50 km, náročnost 2 z 5).
4. den:sjezd do kaňonu řeky TARA. Průjezd nejdelším a nejhlubším kaňonem Evropy (UNESCO) do DUBRILOVINY (klášter sv. Jiří z 16. st.), (45 km po nefrekventované asfaltce), popř. pokračování kaňonem až do MOJKOVACE.
5. den:královská etapa - DURMITORSKÝ PRSTENEC, okruh kolem Durmitoru na kaňon řeky Sušice, přes Trsu a Sedlo zpět na hotel (cca 80 km, náročnost 3,5 z 5, stoupání 2 000 m). Lehčí trasa - výjezd na vyhlídku ČUROVAC s panoramatickými výhledy do monumentálního kaňonu řeky Tary s možností odbočky na lyžařské středisko MAMČILOV GRAD a VELKÝ ŠTUOC (40 km, náročnost 2 z 5).
6. den:malebnými vesničkami podél Pivsko jezero a dále proti proudu řeky Bukovica k nejužšímu kaňonu NEVIDIEMO. Střídání asfaltu se šotolinou s úchvatnými výhledy 600 m dolů na jezero. Na konci výhledy do kaňonu řeky KOMARNICA, kde nás bude čekat autobus u stylové restaurace (60 km, náročnost 2,5 z 5).
7. den:ze sedla v samém srdci Durmitoru sjezd nevyužívanou a velmi málo známou MTB stezkou pod tunel IVICA NAD ŠAVNIKEM. Dále po staré cestě podél SINJAJEVINY s možností koupání v blankytně modrém VRAŽJE JEZERO zpět do hotelu (15 km MTB pěšina - single track, poté 40 km asfalt, náročnost 2 z 5).
8. den:snídaně a přejezd autobusem nově postavenou zkratkou (cca 2 hod.) k moři do historického města HERCEG NOVI, koupání, relaxace na pláži, prohlídka města. Pro zájemce možnost rovinaté etapy kolem Kotorského a Risanského zálivu do IGALA (60 km). Večer odjezd z Černé Hory domů.
9. den:příjezd do ČR v odpoledních hodinách.
Durmitor_jako na dlani durmitor_kanon reky pivy Durmitor_na_krizovatce Durmitor_nastup_na_turu durmitor_pruvodce nad kanonem pivy Durmitor_Sinjajevina Durmitor_Sinjajevina_2 Durmitor_Vrazje jezero kanon_reky_ Tara Pivske jezero Pivske jezero2 Tara_most pres reku tunilky na Pivou

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,67 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí