CK Pohoda Mexiko Zájezd č. MPB

Mexiko - Pohoda na Yucatánu - Riviéra Maya a přírodní parky

Mexiko

Poloostrov Yucatán a jeho Riviéra Maya je jednou z nejatraktivnějších turistických…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Poloostrov Yucatán a jeho Riviéra Maya je jednou z nejatraktivnějších turistických destinací na světě. Jsou tu nádherné pláže s bílým pískem a oslnivě modrým Karibikem, divoká příroda a kulturní centra mayské civilizace. Riviéra Maya je pobřežní pás o délce asi 100 km, z jedné strany lemovaný Karibikem a z druhé pralesem. Město Playa del Carmen není sice tak notoricky známé jako velké letovisko Cancún, ale o to je příjemnější. Nachází se asi 50 km od Cancúnu a není tak hektické jako Cancún, ale je tu uvolněná atmosféra, krásné pláže, menší rodinné hotely a spousta vyžití. Je tím nejlepším výchozím místem pro různé výlety, ale nabízí i pestrý noční život. Velice známá je ulice 5. Avenida ležící kousek od pláže, která je plná restaurací, barů a obchodů. V blízkosti jsou mayské ruiny Tulum ležící přímo u nádherné pláže, nejvyšší pyramida v Cobá, přírodní rezervace Xel-Ha, město je také obklopeno "cenotes" - sladkovodními závrty krasového původu, které jsou unikátem poloostrovu Yucatán. Zhruba 2 hodiny cesty od Playa del Carmen nalezneme nejznámější mayské centrum Chichén-Itzá. Abychom komplexně poznali Yucatán, navštívíme i koloniální "bílé město" Méridu s přilehlým královstvím plameňáků v Celestúnu, které leží už jen 1,5 hodiny od slavného naleziště Chichén Itzá. V roce 2018 do programu zařazujeme i historickou perlu, hlavní město Mexico City s jedním z největších a nejpůsobivějších náměstí světa.

Ubytování: hotel

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den:odlet z Prahy do MEXICO CITY, v případě příznivého letového řádu noční život na PLAZA GARIBALDI, nocleh.
2. den:prohlídka MEXICO CITY - navštívíme historické centrum s 3. největším náměstím ZÓCALO, dojdeme k latinsko-americké věži TORRE LATINOAMERICANA s rozhlednou - výhled je odsud opravdu velkolepý, za jasných dní je vidět Popocatépetl. Nadchne nás mramorem zdobená operní stavba PALACIO DE BELLAS ARTES a park ALAMEDA, návštěva MUZEA TEQUILY A MEZCALU (možnost ochutnávky tequily, mezcalu nebo margarity), večer odlet do "bílého města" MÉRIDY, nocleh.
3. den:
4. den:
5. den:
6. den:
7. den:
8. den:
9. den:
10. den:volný den, poslední nákupy dárků a suvenýrů.
11. - 12. den:snídaně, dle letového řádu odlet do ČR.
Celestúnská biosférická rezervace Cobá hlavní třída La Quinta v Playa del Carmen koupání v cenotech - Mexiko Mérida Mexiko - Chichén Itzá - Kukulkánova pyramida odpočinek na pláži v parku Xel-Há ostrov Cozumel - Mexiko park Xel-Há pláž v Tulum setkání s papoušky v parku Xel-Há tanečníci v Méridě Tulum

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,76 Kč
euro 25,28 Kč

Počasí