CK Pohoda Indonésie Zájezd č. BAP

Pohoda na Bali s lehkou turistikou

Indonésie
Bali, Ubud
Chcete-li zažít nedotčenou nádheru ostrova bohů, připojte se k nám a poznejte přírodní…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Chcete-li zažít nedotčenou nádheru ostrova bohů, připojte se k nám a poznejte přírodní krásy ostrova v nejlepší kvalitě. Bali nabízí turistům nepřeberné množství historických, kulturních a uměleckých památek, ale také velké množství nádherných vodopádů skrytých v džungli, vulkány, termální laguny v blízkosti aktivních sopek, které vybízí k odpočinku, jeskyně a na pobřeží velkolepé scenérie skal. Pojeďte s námi do pralesa, na rýžové terasy, kochejte se divokou a drsnou přírodou, poznávejte život obyčejných Balijců, zažijte ohromující atmosféru fauny a flóry. Ubytování máme přímo u pláže, v ***hotelovém ubytovacím zařízení s bazénem, které ctí balijskou kulturu a přírodu.

Ubytování: hotel

Stravování: polopenze

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 2. den:odlet z Prahy na Bali, transfer na ubytování nedaleko CANDIDASY, ubytování, večeře.
3. den:snídaně, pobyt u bazénu, koupání v moři, procházka po pobřeží, relaxace, odpoledne pěšky (cca 4 km) do města CANDIDASA, návštěva místního chrámu u lotosového jezera uprostřed města atd.
4. den:po snídani se vydáme do vnitrozemí, kde budeme objevovat krásy džungle, projdeme se pěšky divokým skalním údolím až dorazíme do posvátného a tajemného kaňonu THE SECRET CANYON OF SUKAWATI. Ten je tak neuvěřitelný, že inspiruje každého, kdo chce být ohromen v reálném životě výhledem na přírodní mistrovské dílo. Procházka opičím lesem UBUD MONKEY FOREST, který je zajímavý nejen spoustou opic, ale i nádhernou bujnou vegetací. Odpoledne do centra města UBUDU, hlavního uměleckého a kulturního centra na Bali. Město je umístěno na strmé rokli mezi rýžovými poli. Zde si prohlédneme královský palác PURI SAREN AGUNG, vychutnáme si atmosférou městečka a místní kuchyni. Večer návrat do hotelu.
5. den:po snídani odjedeme do přístavu PADANG BAI a procházkou si dojdeme na pláž BLUE LAGOON, kde strávíme část dne na nejkrásnější pláži ostrova s bělostným pískem, bez davu turistů. Možnost šnorchlování v průzračné vodě. Při návratu zastávka u moře s černými písky a s chrámem GOA LAWAH (netopýří jeskyně). Navečer přejezd na ubytování, večeře.
6. den:po snídani výlet na PURA BESAKIH - největší a nejstarší matka balijských chrámů. Jeho prohlídka je téměř povinností pro všechny návštěvníky Bali. Všichni králové, kteří panovali na Bali, se chodili klanět BESAKIH CHRÁMU. Poté odjezd do TIRTA GANGGA, vodního paláce, který je obklopen bludištěm bazénů a fontán, bujnou zahradou a kamennými sochami. Při dostatku času přejezd k moři a koupání na bílé pláži VIRGIN BEACH, odjezd na ubytování, večeře.
7. den:odpočinkový den, pobyt u bazénu či moře nebo fakultativně časně ráno odjezd k výstupu na nejvyšší sopku GUNUNG AGUNG (turistika cca 9 hod.).
8. den:snídaně, relax u bazénu, koupání v moři nebo výlet do pralesa, do nedaleké vesnice TENGANAN, kde žije komunita lidí, která zachovává starověkou MAJAPAHIT balijskou kulturu. Lehká túra pralesem s výstupem na vyhlídku, sestup rýžovými terasami k řece (cca 4 hod.). Na zpáteční cestě koupání na bílé pláži VIRGIN BEACH.
9. den:ráno odjezd k posvátným pramenům TIRTA EMPUL, které jsou nejposvátnějšími prameny na ostrově a přisuzují se jim magické účinky. Místní obyvatelé sem chodí dělat rituální očistu. Přejezd ke skalním hrobkám GUNUNG KAWI z 11. století - jeden z největších a nejstarších monumentů na Bali. Do areálu vstoupíme po 371 kamenných schodech. Procházka cca 1,5 hod. Cestou zpět zastavíme u sloní jeskyně GOA GAJAN z 10. století, památka UNESCO. Pod jeskyní jsou dva bazény a cestou podél řeky můžeme dojít ke kamenným reliéfům YEH PULU vytesaných do skály. Procházka cca 2 hod. Večer návrat na ubytování.
10. den:po snídani, odjezd na VIRGINIA BEACH, relax u moře nebo fakultativně časně ráno odjezd k nádherným SECRET GARDEN OF SAMBANGAN. Po absolvování rýžových teras budeme objevovat tři tajné vodopády. Poté půjdeme z kopce přes vesnici CENGANA. V této oblasti si můžeme prohlédnout život místních lidí, uvidíme, jak místní lidé zpracovávají kávu a vyrábí tradiční medicínu, na plantážích pěstují hřebíček, kakao, exotické ovoce atd. Dále budeme pokračovat vesnicí BANTENAN k dalším čtyřem vodopádům. Všechny vodopády vyzývají ke koupeli a osvěžení. Večer návrat na ubytování.
11. den:transfer na letiště, odlet z Denpasaru.
12. den:přílet do ČR.
Adult monkeys sits and eating banana fruit in the forest. Monkey forest, Ubud, Bali, Indonesia._shutterstock_589592669 Bali - pláž Sukawati Bali - sopka Batur, hora Agung Bat cave Goa Lawah, Bali, Indonesia_shutterstock_120274537 Beautiful pond in Candidasa, Bali, Indonesia_shutterstock_413733862 Candidasa Beach - Bali - Indonésie Candidasa Beach - Bali Island Indonesia - nature travel background_shutterstock_519403624 Colony of bats, hanging from the ceiling of Goa Lawah Bat Cave Temple and sleeping, in Bali, Indonesia._shutterstock_307627106 Gunung Kawi Temple and Candi shrines in jungle at Bali, Indonesia_shutterstock_99691493 Holy Spring Water Temple Pura Tirta Empul_shutterstock_532546765 Holy Spring Water Temple, Bali_shutterstock_286319627 Mount Agung view from an air plane Window. Mount Agung is one of two active volcano in Bali Indonesia._shutterstock_716990815 Pura Besakih temple, Bali, Indonesia_shutterstock_263397020 Pura Besakih temple, Bali, Indonesia_shutterstock_306760838 Royal Palace, Ubud Bali, Indonesia, UNESCO World Heritage Centre_shutterstock_620052641 Scenic coastal landscape of high cliff at sunset near Uluwatu Temple, Bali island  Padang Bai, Blue lagoon, PadangBai, Bali, Indonesia_shutterstock_637262458 The temple of Goa Gajah near Ubud on the island of Bali, Indonesia_shutterstock_595185053 Tropical beach. Padangbai, Bali, Indonesia._shutterstock_125334848 Virgin beach, Bali_shutterstock_518306467 Water Palace of Tirta Gangga in East Bali, Indonesia_shutterstock_236275078 Yeh Pulu - ancient carving in stone, Ubud, Bali, Indonesia_shutterstock_601089848

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Bali

Ostrov Bali je nejpopulárnější destinací v Indonésii vůbec. Je oddělen od sousední Jávy pouze 2 kilometry širokou úžinou a již z dálky září krásou a starobylostí. Vnitrozemí ostrova je hornaté, se dvěma sopečnými krátery – posvátným Gunung Agung a Batur se stejnojmenným jezerem. Bali nabízí 400 km překrásných pláží, neuvěřitelně bohatou tropickou vegetaci, staré chrámy, zajímavé obětní obřady, rýžové terasy, vesničky plné lidového umění, nefalšovanou velmi přátelskou pohostinnost a v neposlední řadě tajuplnou přítomnost zdejších bohů.

Ubud

městečko Ubud je srdcem Bali, nacházejí se tu prastaré královské chrámy, monumentální paláce a vesnička řemesel. Za návštěvu stojí musea Puri Lukisana Neka se sbírkou děl místních umělců. Významným místem je také komplex dvou desítek chrámů Besakih, které se nacházejí na svazích sopky Agung a některé z nich jsou dva tisíce let staré.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí