CK Pohoda Guatemala Zájezd č. AMS

Panama, Kostarika, Nikaragua, Honduras, Guatemala - Americký most

Guatemala

Poznejte Guatemalu, Honduras, Nikaraguu, Kostariku a Panamu v jediném zájezdu.

30Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

30 - denní zájezd

Poznejte Guatemalu, Honduras, Nikaraguu, Kostariku a Panamu v jediném zájezdu.

Ubytování: hotel

Stravování: vlastní

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 3. den:letecký přesun do PANAMA CITY (koloniální čtvrť Casco Viejo s prezidentským palácem, muzei a kostely, ruiny historického Panama Viejo), PANAMSKÝ PRŮPLAV a zdymadla MIRAFLORES při ústí do Tichého oceánu, výlet do PORTOBELA, kde přistál Kolumbus (stará opevnění San Lorenzo, San Jeronímo a Santigo, královská celnice), přístav COLÓN, zdymadla GATUN u Karibiku, fakultativně jízda vlakem po historické železnici podél Panamského průplavu zpět do Panama City.
4. - 6. den:přesun napříč Panamou do horského BOQUETE, výstup na nejvyšší horu Panamy VOLCÁN BARU (3 475 m), nebo treking pralesem po stezce QUETZAL, možnost koupání v termálních jezírcích LA CALDERA, raftingu, vyjížďky na koních, nebo návštěvy kávových plantáží).
7. - 8. den:překročení hranice do KOSTARIKY, národní park Manuel Antonio (lenochodi, malpy kapucínské, leguáni, nosálové, bazilišci, tukani), možnost koupání, jízdy na kajaku a šnorchlování v Tichém oceánu.
9. - 10. den:metropole SAN JOSÉ (náměstí Demokracie, Národní divadlo, tržnice), koloniální městečka OROSÍ a CARTAGO, výlet na nejvyšší sopku Kostariky IRAZÚ (3 432 m) s kráterovým jezerem a výhledy na Pacifik a Karibik.
11. - 12. den:cesta do biosférické oblasti mlžných lesů MONTEVERDE (kolibříci, motýli), možnost procházky v korunách stromů na závěsných lávkách nebo adrenalinové jízdy na lanech - "canopy".
13. - 16. den:přejezd do NIKARAGUY, odpočinek na panenských plážích v okolí vesnice SAN JUAN DEL SUR, plavba trajektem po jezeře Nikaragua a ubytování na ostrově OMETEPE (možnost jízdy na koních, výstupu na vyhaslou sopku MADERAS (1 394 m), aktivní CONCEPCIÓN (1 610 m) nebo výletu k záhadným petroglyfům z předkolumbovské doby).
17. - 19. den:17. - 19. den: GRANADA, nejstarší koloniální město Nikaragui, prohlídka historického centra (nejstarší kostel ve Střední Americe San Francisco - nyní klášter a muzeum, poklidná promenáda plná kaváren a restaurací), výlet po regionu MASAYA s cestou na stále aktivní stejnojmennou sopku, návštěva tržiště a krámků s hamakami, možnost koupání v tyrkysových vodách laguny APOYO, krátká zastávka v hlavním městě MANAGUA, zbytky původního města LEON VIEJO na úpatí sopky Momotombo a dále do koloniálního města León (katedrála Nanebevzetí Panny Marie).
20. - 22. den:honduraská metropole TEGUCIGALPA, cesta náhorní plošinou kolem jezera YOJOA do slavného mayského města COPÁN (jaguáří schodiště, východní Akropolis, muzeum skulptur, chrám Rosalila), odjezd do GUATEMALY, obří mayské stély v Quiriguá uprostřed banánovníkových plantáží, ospalý přístav PUERTO BARRIOS a cesta člunem přes zátoku AMATIQUE a podél karibského pobřeží do černošského městečka Livingston.
23. - 26. den:plavba pralesem po řece DULCE dále do vnitrozemí až k jezeru IZABAL a pevnosti SAN FELIPE, slavné mayské město TIKAL ukryté v hloubi PETÉNSKÉHO PRALESA (70 m vysoké chrámy, Templo IV s vyhlídkou nad korunami husté vegetace, zbytky obřadních staveb z dob před Kristem), město Flores na ostrově jezera Petén-Itzá.
27. - 30. den:27. - 30. den: poutní vesnice Chichicastenango (největší tradiční mayské trhy, kostel sv. Tomáše s rituálními obřady, indiánská svatyně Pascal Abaj), bývalá metropole ANTIGUA zničená zemětřesením (ruiny kostelů, klášterů a paláců ze 16. stol.), odjezd do GUATEMALA CITY, návrat do ČR.
Guatemala_Atitlan_2014_1 Honduras_Copan_2014_1 Kostarika_opice_2014_1 Nikaragua_Masaya_2014_1 Panama_Panama_City_2014_1

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí