CK Pohoda Španělsko Zájezd č. AML

Pohodový týden - největší z Baleárů - báječná Mallorka - bus

Španělsko
Mallorca
Mallorka - největší z Baleárských ostrovů s hl. městem Palma de Mallorka, pyšnícím…

12Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

12 - denní zájezd

Mallorka - největší z Baleárských ostrovů s hl. městem Palma de Mallorka, pyšnícím se mnoha památkami, nabízí neuvěřitelné krásy - od romantických pláží s palmami, přes úrodný kraj pomerančovníků, citronovníků, mandloní, olivovníků a fíkovníků ve vnitrozemí, až po členitá pohoří s borovými lesy i středověkými kláštery na západním a severním pobřeží. To vše ještě před hlavní sezonou, kdy nás jarní Středomoří, ještě nezatížené únavou tisíců turistů, oslovuje svými barvami, které pozvedají duši, a svými exotickými vůněmi, které oživují smysly. Pozadí k tomu všemu tvoří zeleň nových porostů, která se v mořské hladině mění na tyrkysovou a ta pak na obzoru přechází v intenzivní jarní modř nebeské klenby.

Ubytování: hotel

ubytování s polopenzí v ***hotelu.

Stravování: polopenze

polopenze.

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den:odjezd z ČR v dopoledne, přes Německo a Francii do Španělska.
2. den:příjezd do BARCELONY, návštěva četných památek (nočním trajektem na Mallorku v 4lůžkových kabinách).
3. den:připlutí na ostrov, výlet do přístavu SANT ELM, písčitá pláž s výhledem na ostrůvek Pantaleo, "túra krás" nad romantickou zátokou Basset s výhledy na opuštěný skalnatý ostrov Dragoneru až k odlehlým terasovým zahradám kláštera trapistů, návrat do hotelu, večeře (4 noci na stejném místě).
4. den:snídaně, výlet ke kartuziánskému klášteru VALLDEMOSSA v zeleném horském údolí, které se proslavilo zimním pobytem Frederika Chopina a George Sandové. Následuje klasická túra lesy zimních dubů a starých uhlířských osad s možností výstupu na vrchol TEIX (1 062 m). Odjezd na ubytování, večeře.
5. den:snídaně, relaxační den: pláže v okolí Palmy, popř. návštěva vodního ráje AQUALANDU v Arenalu nebo fakult. výlet do zátoky CALA PI s lehkou turistikou po pobřeží, návrat do hotelu, večeře.
6. den:snídaně, místním busem (MHD) na prohlídku hl. města PALMA DE MALLORKA - gotická katedrála LA SEU, jedna z nejkrásnějších ve Španělsku, palác ALMUDAINA, původně arabský Alcazar a sídlo maurských vezírů, Arabské lázně, tržnice aj. Odpoledne relax u moře či bazénu. Večeře.
7. den:snídaně, výlet k poutnímu klášteru LLUC s černou madonou zvanou LA MORENETA, horský výstup na jeden z nejvyšších vrcholů ostrova TOMIR (1 103 m), naskýtající pohled na Mallorku z ptačí perspektivy. Odjezd do hotelu, večeře (4 noci na stejném místě, letecká varianta pouze 2 noci).
8. den:snídaně, výjezd na MIRADOR ES COLOMER s nádherným výhledem na skalnatý MYS FORMENTOR, a dále do historického městečka POLLENCA s templářským kostelem z 13. století. Kalvárie - výstup po 365 schodech ke kapličce, starý římský most či nedaleký klášter ERMITIA DE PUIG DE MARIA s panoramatickými výhledy. Odjezd na hotel, večeře.
9. den:snídaně, turistika na mysu ALCUDIA. Návštěva přístavního starého města a turistická okružní trasa z MAL PAS do oblasti BAIX s pláží. Možnost výstupu na vrchol TALAIA D ALCUDIA (445 m n. m.), odkud budeme mít celou Alcudii jako na dlani, včetně mysu FORMENTOR. Odjezd do hotelu, večeře.
10. den:snídaně, odjezd do historického městečka ARTÁ s klášterem SV. SALVADORA, dále do přímořské osady BETLEM. Turistika na vrchol SA ODASSA (322 m n. m.) nebo podél severního pobřeží s koupáním. Busem do hotelu, večeře.
11. den:snídaně, poledním trajektem do Barcelony a pokračování v trase přes Francii směr ČR.
12. den:příjezd do ČR ve večerních hodinách.
Mallorca - pláž Cap-de-Pinar Španělsko - Mallorka - klášter Valldemossa Španělsko - Mallorka - náměstí Soller Španělsko - Mallorka - Palma de Mallorca Španělsko - Mallorka - Palma de Mallorca Španělsko - turistika na Mallorce Španělský ostrov Mallorca Turistika na ostrově Mallorca

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Mallorca

Dříve nebo později, a čím dříve tím lépe, musí všichni navštívit ostrov pomerančovníků, citrónovníků a palem – Mallorcu. Je to tak velký a dostatečně rozmanitý ostrov, že vyhovuje snad každé chuti a náladě. Mallorca je místy romantická, místy rušná, ale vždy fascinující, s překrásnými sceneriemi vinoucími se od divokého skalnatého pobřeží na západě ostrova až po kilometry dlouhé zlaté pláže, které přímo vyzývají k zasněným procházkám. Snad všichni si oblíbí majestátní zálivy s hlubokou, průzračně modrou vodou, které jsou vyhledávány jako kotviště překrásných jachet. Nezapomenutelným okamžikem je, když v únoru rozkvetou květy několika milionů mandloní. Místní obyvatelé nazývají tuto nádheru „sníh na Mallorce“. Ať se rozhodnete dělat na Mallorce cokoliv, ať se vypravíte kamkoliv, Mallorca zůstane ve Vašich srdcích okouzlujícím ostrovem, na který se lehce nezapomíná.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí