CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10385

Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony ***

Chorvatsko
Rovinj, Istrie
Destinace Se svou typickou středomořskou starou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými…

8Počet dnů:

16.09.2017Termíny od:

4 725 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Destinace



Se svou typickou středomořskou starou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými průchody a schodišti je Rovinj jedním z klenotů Istrie. Rovinj je pro mnohé domorodce, ale i návštěvníky nejkrásnějším a nejromantičtějším městem na pobřeží Jadranu. Jeho silueta je terčem mnohých fotografů a jeho lesnaté pobřeží a blízké ostrovy jsou cílem tisíce turistů. Rovinj je rybářské město, ale také umělců. Je zde stálá výtvarná výstava Grisis. Rovinj je také známá jako místo, kde se pořádají závody plachetnic Match Race. Již za doby Rakousko-Uherska byla Rovinj lázeňským střediskem, dnes je zde např. moderní ortopedická nemocnice. Početné jsou také městské vzácnosti, od zvonice sv. Eufemie - ochránkyně města, kaple sv. Trojice ze 13. stol. až po moderní mořské akvárium. Nedaleko Rovinje je přírodní a rybí rezervace a zároveň Limski záliv, který připomíná norské fjordy.

Poloha: do 300 m od moře

Vybavení: směnárna, pizzerie, cukrárna, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětský klub, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, tobogán, ambulance, stánek s novinami, zábavní centrum, supermarket, pivnice, večerní hudba, taverna, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, kuželky, střelnice, aquaaerobic, ranní gymnastika, aerobic, škola tance, túry na kolech, kulečník.

DÍTĚ DO 2 LET BEZ NÁROKU NA LŮŽKO - ZDARMA.

DÍTĚ DO 12 LET NA PŘISTÝLCE SE 2 DOSPĚLÝMI OSOBAMI - ZDARMA !!!

Dětská postýlka pro dítě do 2 let (na vyžádání) zdarma.

Dvě děti do 12 let s jednou dospělou osobou (jedno na řádném lůžku a druhé na přistýlce) platí stejnou cenu.

Pokoje 1/1 Standard (C21)- cena při obsazení 1/2 pokoje pouze jednou osobou (single use) - na vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.1.2023 SLEVA (EBD1) 25 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.2.2023 SLEVA (EBD2) 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně. Slevy se nesčítají.

Ubytování: pavilóny

Villas Rubin Resort pavilony

Resort Villas Rubin se nachází asi 3 km jižně od centra města Rovinj. Turistické středisko je obklopeno zelení, květy a mořem. 
Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka) se nacházejí v patrovém pavilonu pod názvem CERE. Pokoje mají SAT/TV, telefon, malou ledničku, koupelnu, klimatizaci, WI-FI (omezený přístup) balkon nebo terasu. 

Studia jsou umístěná v přízemních řadových bungalovech a apartmány v samostatných vilkách.   

Hostům je ve středisku k dispozici centrální klimatizovaná restaurace, 2 restaurace á la carte, aperitiv bar, taneční terasa, pizzerie, snack bary, taverna, pivnice, cukrárna, TV sál, směnárna, kadeřnický salón, supermarket, stánek s novinami, telefonní bankomaty, ambulance. Pro děti je tu dětské hřiště (uvnitř komplexu). V hlavní sezoně resort zajišťuje animace pro dospělé a děti denně kromě soboty. Pro děti ve věku 4-11 let je tu mini club s animací. Pro dospělé v rámci animace: ranní gymnastika, aquaerobik, aerobik, túry na kolech, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, škola tance, míčové hry, škola chorvatského jazyka a další. Komplex zajišťuje večery s živou hudbou, různá vystoupení, show. Je zde venkovní bazén se sladkou vodou, jeden dětský také se sladkou vodou, s tobogánem (přímo u pláže, tobogán za poplatek). K dispozici je kulečník, videohry, stolní fotbal. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce se školou tenisu, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, střelnice, kuželky, půjčovna jízdních kol, potápěčská základna, vodní sporty a další. 

Pláže jsou přírodní kamenité, oblázkové s upravenými plochami na slunění, betonové, vzdálené cca 100-300 m. K dispozici jsou lehátka a slunečníky za poplatek.

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony *** Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony *** Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony *** Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony *** Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony *** Foto - Rovinj - Villas Rubin Resort pavilony ***

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • parkování
  • WI-FI (omezený přístup)
  • využití venkovního bazénu

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • domácí zvíře (na vyžádání) 10 EUR/den - platí se na místě v recepci

Rovinj

Velilce oblíbené a malebné přímořské letovisko v Istrii leží 36 km sz. od Puly. Městečko je stupňovitě rozloženo na nevelkém poloostrově. Střed tvoří náměstí u malého přístavu s několika pozoruhodnými stavbami, jako např. barokní radnicí nebo hodinovou věží. Na místě někdejší městské brány stojí barokní Balbiův oblouk ze 17. stol. Nad městečkem se tyčí barokní kostel sv. Eufemie postavený v 18. stol. Vedle kostela stojí samostatná zvonice, která dnes slouží jako vyhlídková věž (60m). Na rovinjském pobřeží je dostatek lesů, pěkné pláže a výborné možnosti pro vodní sporty.

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí