CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 10020

Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy ***

Chorvatsko
Istrie, Savudrija
Poloha: do 150 m od moře Vybavení: bazén venkovní, trezor na recepci , restaurace…

10Počet dnů:

10.06.2022Termíny od:

9 120 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: bazén venkovní, trezor na recepci , restaurace a lá carte, terasa, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, večerní hudba.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, animace pro děti, animace pro dospělé, vodní sporty, hřiště pro míčové hry.

Neomezené nápoje k večeři !!!

Dětská postýlka (pro děti do 3 let, na vyžádání) - ZDARMA !

Přistýlka pro dítě do 12 let na předchozí vyžádání se 2 dospělými osobami - ZDARMA !

Dítě bez lůžka se stravou se 2 dospělým osobami a starším dítětem (na přistýlce) v třílůžkovém pokoji - na vyžádání

Možnost obsazení dvoulůžkového pokoje jednou osobou (single use) je za příplatek minimálně 50% k základní ceně dle obsazenosti - na vyžádání.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20 % (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15 % (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Savudrija Plava Laguna bungalovy

Resort Savudrija se nachází se cca 9 km od města Umag, leží přímo u moře a je obklopen borovým hájem s bohatou mediteránskou zelení. Pláže jsou vzdálené do 200 m, mají různý charakter: přírodní kamenité, skalnaté, betonová plata. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Pouhých 10 minut chůze od ubytování se nachází krásný maják postavený v 19. století, a je nejstarším na pobřeží Jaderského moře.

Pokoje (bývalá depandance Moj Mir) jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje – 22 m2, jsou dvoulůžkové s možností přistýlky (pro dítě do 12ti let). Všechny mají balkon, SAT/TV, telefon.

Bungalovy – 31 m2, dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (pro dítě do 12ti let), telefonem, SAT/TV a terasou.

Apartmány - všechny mají kompletně vybavenou kuchyň, SAT/TV, telefon.

1/4 Classic – 45,5 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost se 2 rozkládacími gauči, terasa (přízemní APT mají na terase malý krb) nebo balkon, s posezením.

1/6 Classic – 47-57 m2, 2 ložnice, denní místnost s rozkládací pohovkou, terasa (přízemní APT mají na terase malý krb) nebo balkon, s posezením. 

1/6 Family – 75 m2, dvoupodlažní, v přízemí denní místnost s rozkládacím gaučem, kuchyň, terasa s krbem; v patře 2 ložnice. Koupelna s WC, druhé samostatné WC. Terasa (přízemní APT mají na terase malý krb) s posezením.

Možnost WI-FI připojení k internetu a internetový koutek na recepci – zdarma.

Hostům je k dispozici restaurace s terasou přímo na moři, bary, fast food, obchod, stánek s tiskem, bazén se sluneční terasou. Možnost využití trezoru na recepci (za poplatek). Středisko zajišťuje celodenní animaci pro děti i dospělé. Mini club pro děti 4-12 let. Večery s hudbou na terase (o prázdninách). Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, vodní sporty a další. Pláž pro psy je zde speciálně vyhrazena, směnárna v blízkosti.

Ideální místo, kde si můžete užívat slunce a moře ve středomořské zeleni, skvěle umístěné ubytování, cenově dostupné.

Savudrija má pouze 350 obyvatel a byla osídlena již v antice. Podle pověsti porazila u Savudrije benátská námořní flotila r. 1117 loďstvo Fridricha Barbarossy. Za posledních 30 let vyrostlo z klidné rybářské vesnice v příjemné a tiché letovisko, kde je zajímavý pohled na rybářský život.

Ubytování: bungalov

Stravování: polopenze s nápoji

Doprava: autokarem

bazén bazén Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Foto - Savudrija - Savudrija Plava Laguna bungalovy *** Maják (svjetionik) cca 700 m od střediska Maják (svjetionik) cca 700 m od střediska Maják (svjetionik) cca 700 m od střediska recepce recepce restaurant Moj Mir pro polopenzi restaurant Moj Mir pro polopenzi

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl, neomezeně nápoje k večeři z automatu (3.6.-9.9.2023) - nealko nápoje, lokální pivo a víno
  • úklid pokoje 2x týdně
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • Wi-Fi na recepci
  • doprava
  • venkovní bazén s mořskou vodou se sluneční terasou
  • lehátka u bazénu (limitovaný počet)
  • plážový volejbal, basketbalové hřiště
  • animační program (29.5.-1.9.2023): MINI CLUB pro děti (4-12let), dětské hřiště
  • večerní animace (1.7.-31.8.) - živá hudba, zábavní program

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • využití sportovních hřišť, zařízení a vybavení za příplatek (tenisové dvorce, minigolf, stolní tenis, vodní sporty atd.)
  • možnost trezoru na recepci za poplatek

Istrie

Istrie, největší poloostrov Jadranu o rozloze 3160 km2, je nejvíce rozvinutou turistickou oblastí Chorvatska. Pro svou vzdálenost, členité oblázkové i skalnaté pláže, přerušované pouze zálivy, často se zvolna svažující do moře, křišťálově čistou vodu je ideálním místem pro dovolenou. Istrijské vnitrozemí nabízí značné kulturní a historické bohatství, je bohaté na termální a minerální prameny. Některá městečka a obce si dodnes zachovaly téměř nedotčený středověký ráz. Centrem Istrie je město Pula s mnohými památkami. Mezi nejznámější patří antický Amfiteátr, který dodnes slouží kulturním akcím. Členité pobřeží společně s přírodními krásami a čistým mořem jsou další zárukou strávení nezapomenutelné dovolené. A k dovolené patří také dobré jídlo a pití. Na Istrii jsou věhlasně známá červená vína "teran", "merlot" a "kabernet". Mezi městy Pula a Rovinj se v délce sedmi kilometrů rozkládá souostroví Brijuni, které je jedním ze 7 chorvatských národních parků. Vyskytují se zde vzácné rostlinné a živočišné druhy, rovněž množství historických památek antického, římského a raně byzantského období. Součástí parku je rovněž zoologická zahrada s exotickými zvířaty.

Savudrija

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,77 Kč
euro 25,33 Kč

Počasí