CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. DELF

Starigrad-Paklenica - Penzion Delfín

Chorvatsko
Starigrad - Paklenica
Poloha: Příjemný rodinný penzion stojí přímo na pobřeží, blízko centra městečka…

10Počet dnů:

14.08.2015Termíny od:

7 190 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Poloha: Příjemný rodinný penzion stojí přímo na pobřeží, blízko centra městečka a malého přístavu. V blízkosti objektu jsou obchody, restaurace i cukrárna.

Pláž: Přímo před objektem najdete dvě malé pláže (písečná nebo betonové desky), na rozlehlou hlavní pláž je to odtud cca 15 minut chůze. Několik kilometrů dlouhá hlavní pláž je rozmanitá (oblázky – hrubý písek – betonové plotny), místy rušnější, jinde liduprázdná (vzdálenější část pláže bývá užívána nudisty). Vstup do vody je pozvolný.

Vybavení: Vybavení : WiFi zdarma je k dispozici na pokojích i v dalších prostorách penzionu. Parkování před domem zdarma.

Sport a zábava: Aktivity : Zelené borovicové pobřeží u Národního parku Paklenica nabízí řadu skvělých doplňkových aktivit. Jedinečná příroda národního parku zve k turistickým procházkám do soutěsek Malé a Velké Paklenice, ke sledování horolezeckých výstupů na 400 m vysokých skalních stěnách, k vysokohorské turistice např. k nejvyššímu vrcholku Velebitu (Vaganski Vrch, 1750 m. n. m.), méně náročnou procházkou je sledování naučné stezky pod horami kolem historických kamenných stavení či výstup k jeskyni Manita Peč, zajímavé jsou též Mirily - místa, kde se horalé naposledy loučili se sluncem. Delegát Vám nabídne výlet lodí kaňonem řeky Zrmanja, výlety do dalších národních parků (např. Plitvice, Krka, Kornati) a nebo výlet jeepem přírodou Velebitu se zastávkami na místech natáčení filmů o Vinnetouovi. V areálu hotelu Alan můžete navštívit muzeum natáčení 11 dílů série o Vinnetouovi, a to v původních prostorách hotelu, kde byl ubytován filmový štáb. Přímo na pláži najdete zříceninu strážní věže Večka kula.

Poznámky a slevy : Toto ubytování je na vyžádání, dostupnost můžete ověřit v CK.

Ubytování: pension

Oblíbený penzion Delfín s výbornou polohou a kvalitními službami za rozumnou cenu, stojí na břehu moře blízko centra letoviska. WiFi zdarma je k dispozici na pokojích i v dalších prostorách penzionu. Parkování před domem zdarma.

Popis pokojů : a) Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou bez kuchyňky, mají vlastní sprchu, WC, WiFi zdarma, klimatizaci (7 EUR/den) a balkon. b) Dvoulůžková studia s možností jedné dětské přistýlky mají vlastní kuchyňský kout, sprchu, WC, WiFi zdarma, klimatizaci (7 EUR/den) a balkon.

Stravování: vlastní

a) V ceně pokojů zahrnuta polopenze (servírovaná). b) Studia – vlastní vaření.

Doprava: autokarem

Nástupní místa do autobusu: Praha, Kolín, Hr. Králové, Pardubice, Chrudim, V. Mýto, Litomyšl, Moravská Třebová, Svitavy, Letovice, Brno. Doprava klimatizovaným autokarem přes Rakousko.
Vlastní doprava odpočet 800 Kč.

08.06.2013 011.JPG 10.05.2012 019.JPG 10.05.2012 020.JPG 10.05.2012 022.JPG Delfin2 hory IMG_3154.JPG paklenicahory plaz_vez.JPG plaz0.JPG

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • Ubytování na 7 nebo 2 noci (v pokojích s polopenzí), dopravu autokarem, lůžkoviny, spotřeba elektřiny a vody, úklid, služby
  • delegáta, pojištění CK pro případ úpadku a pobytovou taxu

Cena nezahrnuje

  • Služby za příplatek: Při zakoupení dvou po sobě následujících pobytů odpočet 800 Kč
  • Příplatek za cestovní pojištění je 24 Kč/os./den

Starigrad - Paklenica

Městečko a letovisko při Jadranské magistrále nabízí dobré ubytovací možnosti a pěkné koupání. Hlavním lákadlem je romantický pohled na pohoří Velebit a sousední národní park Paklenica. Chráněné území ukazuje nedotčenou přírodu a působivou scenérii. Jsou zde zastoupeny všechny krasové jevy. Centrum parku tvoří dva mohutné kaňony Velika a Mala Paklenica oddělené náhorní plošinou.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí