CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 5167601

Vodice - Moretti vila ***

Chorvatsko
Vodice, Dalmácie - Zadarská oblast
1. patro:  1/2+1 APT č.1 - (40 m2), balkon (12 m2), mořská strana   1/4(2/2) APT…

8Počet dnů:

28.05.2022Termíny od:

9 600 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

1. patro: 

1/2+1 APT č.1 - (40 m2), balkon (12 m2), mořská strana  

1/4(2/2) APT č.2 - (45 m2), balkon (12 m2)

1/4(2/2) APT č.3 - (45 m2), balkon, (18 m2), mořská strana  

1/2+2 APT č.4 - (45 m2), balkon (18 m2), mořská strana

Poloha: do 50 m od moře

Vybavení: WI-FI k dispozici dle popisu, restaurace a lá carte, café bar, parkování, zahrada.

V NEJVYŠŠÍ SEZÓNĚ (PRÁZDNINY) JSOU POVOLENY POUZE POBYTY SOBOTA - SOBOTA A NÁSOBKY.

SLEVA 20 % Z UBYTOVÁNÍ PRO TERMÍNY OD 26.8. do 30.9. !!!

Moretti vila: Villa Moretti se nachází pouhých 50 m od oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře. Od hotelu Imperial je vzdálena cca 600 m (směrem do Srimy), do centra Vodice je to cca 2 km, nejbližší obchod je cca 200 m. Vila nabízí 8 apartmánů v 1. a 2. patře, které mají vybavený kuchyňský kout, SAT/TV, ložnici (ložnice), koupelnu, balkon na mořskou stranu nebo do zahrady, WI-FI, možnost klimatizace za příplatek. U vily je parkoviště, restaurace, café bar, zahrada s grilem. Nově je k dispozici bóje pro uvázání člunu (až 7 m) – za příplatek.

2. patro: 1/2+1 APT č.1 - (40 m2), balkon (12 m2), mořská strana

1/4(2/2) APT č.2 - (45 m2), balkon (12 m2)

1/4(2/2) APT č.3 a č. 4 - (45 m2), balkon (18 m2), mořská strana

Destinace: Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku rovněž nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití.

Ubytování: apartmán

Stravování: vlastní

Doprava: vlastní

APT 1 druhe patro APT 1 druhe patro APT 1 druhe patro APT 1 druhe patro APT 1 druhe patro APT 1 prvni patro APT 1 prvni patro APT 1 prvni patro APT 1 prvni patro APT 1 prvni patro APT 2 druhe patro APT 2 druhe patro APT 2 druhe patro APT 2 druhe patro APT 2 druhe patro APT 2 prvni patro APT 2 prvni patro APT 2 prvni patro APT 2 prvni patro APT 3 druhe patro APT 3 druhe patro APT 3 druhe patro APT 3 druhe patro APT 3 druhe patro APT 3 prvni patro APT 3 prvni patro APT 3 prvni patro APT 3 prvni patro APT 3 prvni patro APT 4 druhe patro APT 4 druhe patro APT 4 druhe patro APT 4 druhe patro APT 4 druhe patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro APT 4 prvni patro Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** Foto - Vodice - Moretti vila *** prizemi prizemi prizemi prizemi prizemi

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el.energie, vody, plynu
  • lůžkoviny

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování
  • pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/ u prodejce) - platí pro pobyty od 24.6. do 26.8., v ostatních termínech je zahrnutá v ceně
  • závěrečný úklid 20 EUR/apartmán - platí se na místě majiteli
  • vratná kauce 100 EUR/apartmán - platí se na místě při příjezdu majiteli
  • klimatizace 7 EUR/apartmán - platí se na místě majiteli
  • možnost úvazu člunu do délky 7 m (na vyžádání) 7 EUR/den - platí se na místě majiteli
  • domácí zvířata (malý pes, na vyžádání) 5 EUR/den - platí se na místě majiteli

Vodice

Jedno z nejvyhledávanějších letovisek severní Dalmácie se rozprostírá v malebné zátoce přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s širokou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití. Jižní strana města nabízí pěknou, pozvolně se svažující oblázkovou pláž s tobogánem, půjčovnou loděk a šlapadel. V severní části je kamenité pobřeží s plochami na slunění, vstup do moře je pozvolný, místy s písčitým dnem, vhodný i pro menší děti.

Dalmácie - Zadarská oblast

Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí