CK Pohoda Řecko Zájezd č. KR0915

Hersonissos - Hersonissos Blue Hotel **

Řecko
Kréta, Hersonissos
Velmi jednoduchý a levný městský malý hotel se nachází u živého centra letoviska…

8Počet dnů:

01.01.0001Termíny od:

0 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Velmi jednoduchý a levný městský malý hotel se nachází u živého centra letoviska Hersonissos, kde jsou různé bary, noční kluby, restaurace, obchody, taverny, kafeterie, atd. Písčitá pláž je vzdálena od hotelu cca 15 minut chůze. Tento hotel doporučujeme mladým lidem, kteří chtějí jednoduché ubytování blízko denní i noční zábavy (400 m) v centru Hersonissos. Vhledem k tomu, že v hotelu i okolo bazénu je mnoho schodů a navíc se nachází v rušné části, nedoporučujeme tento hotel pro rodiny s dětmi a starší lidi! Jedná se o lowcost zájezd pro mladé lidi, kteří upřednostňují zábavu před komfortem ubytování.

Pláž: Kamenná pláž se nachází cca 50 m od hotelu, písečná pak cca 150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 7€/den)

Sport a zábava: Vodní sporty na okolních plážích (za poplatek), noční a denní zábava v okolí hotelu.

Storno podmínky: Všeobecné zmluvné podmienky vrátane storna zájazdu TU
Dôleži informácie k zájazdov TU

Poznámka: Tento hotel NENÍ VHODNÝ pro rodiny s dětmi a starší osoby!

Povolená hmotnost zavazadla: 15 Kg zavazadlový prostor + 8 Kg kabina

Ubytování: hotel **

Vybavení: Recepce, trezor (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), společenská místnost, snack bar, pool-bar, menší bazén se sluneční teráskou.

Vybavení pokojů: Hotel nabízí ubytování v menších, velmi jednoduše zařízených pokojích pro 2 osoby nebo ve studiích pro 2 - 3 osoby. Mají vlastní soc. zařízení, chladničku (za poplatek), klimatizaci (za poplatek), balkon nebo terasu. Studia mají navíc malý kuchyňský koutek jen se základním vybavením na přípravu nápojů.

Stravování: all inclusive

Jednoduchý All inclusive light:
kontinentální snídaně (08:00 - 10:00)
bufetové obědy (13:00 - 14:30)
bufetové večeře (18:30 - 20:30)
Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (11:00 - 22:00).

Změna složení a služeb programu all inclusive vyhrazena - dle vedení hotelu Hersonissos Blue.

Doprava: letecky

34814_2_18 34814_4_18 34814_8_18 34814_9_18 aver1 aver2 aver3 Hersonissos-Blue-photos-Exterior.JPEG hotel-entrance my-single-room pool1_at_the_averinos_rooms_former_18_30_u.JPG swimming-pool the-way-to-averinos

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Kréta

Kréta, Řeky také nazývána "malý kontinent", se nalézá ve Středozemním moři. Tento 260 km dlouhý ostrov je největší, oplývá množstvím vynikajících pláží a úchvatných pohoří. Na Krétě se vytvořila již kolem roku 2500 př.n.l. svébytná Minojská kultura, která vládla z Knossosu celé egejské oblasti. Ve středověku se odtud šířilo malování ikon po celém egejském a ionském moři. Horské vesnice si až doposud jako jedny z posledních v Řecku udržely vlastní lidové tradice, včetně písní a tanců doprovázených na lyře. Kréta se stala velice populárním cílem návštěvníků Řecka. Ti nyní "okupují" v podstatě celý ostrov, ale můžete se s nimi setkat zejména na severním pobřeží v moderních hotelích, které se rozkládají všude podél pobřeží.

Hersonissos

Hersonissos se nachází 25 km východně od Heraklia. Je to staré přístavní městečko s historií sahající až do doby římské nadvlády. V poslední době se Hersonissos stal jedním z turisticky nejvyhledávanějších míst na Krétě, zejména pro nepřebernou nabídku všech druhů zábavy. Jsou to typicky řecké taverny, nabízející krétská vína a plody moře, ale i moderní bary, diskotéky, obchody apod. Je tu ale i malý rybářský přístav, přímo vybízející k romantickým procházkám. Poblíž Hersonissa je i vodní park Water City. Asi 800 m od centra, přímo na pobřeží, vás zaujme lidové muzeum Lychnostatis, které je nejenom skanzenem krétské vesnice a folklóru, ale setkáte se zde s typickými krétskými produkty, aromatickými bylinami, kameny a minerály. Koutouloufari je původní krétská vesnička položená asi 1 km od centra na svahu hor, kde můžete prožít příjemný a romantický večer. Menší hotely v centru vyhledává hlavní mladší klientela, která má ráda zábavu. Komfortní hotely na okraji letoviska jsou vhodné pro všechny věkové kategorie a díky vhodným cenám hlavně pro rodiny s dětmi.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,71 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí