CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51645

Vodice - Imperial Ville (Ana, Luisa, Marina) ***

Chorvatsko
Vodice, Dalmácie - Zadarská oblast
Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15…

8Počet dnů:

23.09.2023Termíny od:

6 792 Kč Cena od:

8 - denní zájezd

Známé turistické letovisko rozprostírající se v malebné zátoce, leží přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s rozsáhlou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku rovněž nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití.

Poloha: do 200 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, aperitiv bar, bazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, bazén dětský venkovní mořská voda, restaurace a lá carte, terasa, kadeřnictví, televizní místnost, dětské hřiště, sauna, lehátka na pláži - za poplatek, slunečníky na pláži za poplatek, konferenční místnost, masážní salón, večerní klub, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: tenisové dvorce, stolní tenis, plážový volejbal, minigolf, potápění, vodní sporty, fitness studio.

DÍTĚ DO 3 LET - BEZ LŮŽKA ZDARMA.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 SLEVA 15 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Imperial Ville (Ana, Luisa, Marina)

Ville Imperial (Luisa, Marina, Ana) se nacházejí hned za hlavní budovou hotelu, za místní komunikací. Jsou po renovaci, pokoje 20 m2 s balkonem 3,8 m2 mají klimatizaci/vytápění, SAT/TV, WI-FI, minibar, trezor, koupelnu se sprchou, vysoušeč vlasů.

Hosté využívají služeb hlavní budovy, je jim k dispozici recepce, klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, TV místnost, snack bar, terasa v blízkosti moře, krytý vyhřívaný bazén. Je zde vybudován nový venkovní bazén s moderními lehátky (otevřen dle počasí, cca 15.6.-15.9.) s pool a snack barem. Hotel nabízí v hlavní sezoně bohatý zábavní program, animace pro děti i dospělé, k dispozici fitness, tenisové kurty, možnost výletů do blízkých národních parků (NP Krka, NP Kornati).

Ubytování: pavilóny

Stravování: polopenze

Doprava: vlastní

Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) ** Foto - Vodice - Imperial Ville depandance (villas Ana, Luisa, Marina) **

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7x ubytování
  • 7x snídaně - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • WI-FI
  • fitness
  • bazény, u venkovního bazénu lehátka a ručníky

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • povinná pobytová taxa – POVINNÝ PŘÍPLATEK (platí se v CK/u prodejce)
  • parkovné 6 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • večeře za příplatek - platí se v CK/u prodejce
  • dětská postýlka (na vyžádání) - 8 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (na vyžádání) - 20 EUR/den - platí se na místě v recepci

Vodice

Jedno z nejvyhledávanějších letovisek severní Dalmácie se rozprostírá v malebné zátoce přibližně 15 km severně od Šibeniku. Veselé a hlučné přes den a přitom tiché, čarovně okouzlující při západu slunce - to je Vodice. Lákavým cílem procházek je marina, kde kotví řada jachet, výletních a rybářských lodí, oblíbené je rovněž tržiště s širokou nabídkou ovoce a zeleniny. Letovisku nechybí promenády, upravené pláže, úzké uličky, ani sportovní a společenské vyžití. Jižní strana města nabízí pěknou, pozvolně se svažující oblázkovou pláž s tobogánem, půjčovnou loděk a šlapadel. V severní části je kamenité pobřeží s plochami na slunění, vstup do moře je pozvolný, místy s písčitým dnem, vhodný i pro menší děti.

Dalmácie - Zadarská oblast

Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,66 Kč
euro 25,27 Kč

Počasí