CK Pohoda Chorvatsko Zájezd č. 51471

Sveti Filip i Jakov - Alba hotel **

Chorvatsko
Sv. Filip i Jakov, Dalmácie - Zadarská oblast
Apartmány Croatia mají kompletně vybavený kuchyňský kout, koupelnu, SAT/TV, telefon, WI-FI,…

10Počet dnů:

27.05.2022Termíny od:

12 480 Kč Cena od:

10 - denní zájezd

Apartmány Croatia mají kompletně vybavený kuchyňský kout, koupelnu, SAT/TV, telefon, WI-FI, klimatizaci, terasu nebo balkon a nacházejí se asi 100 m od moře.

Poloha: do 150 m od moře

Vybavení: aperitiv bar, restaurace a lá carte, terasa, televizní místnost, ambulance, samoobsluha.

Sport a zábava: tenisové dvorce, plážový volejbal, vodní sporty, půjčovna jízdních kol, škola potápění.

Dětská postýlka je na předchozí vyžádání a v termínech do 25.6. a od 10.9.2022 - ZDARMA !

Domácí zvířata nejsou povolena.

Ubytování ve studiu A2 mořská strana - cena je za studio bez stravy, je to ložnice a předsíň s vybaveným kuchyňským koutem, v nabídce máme i pobyt s polopenzí (viz další nabídka zájezdů).


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2022 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají!

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=5 v termínech od 10.9.2022. Slevy se sčítají.

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech od 21.5. do 11.6. a od 3.9. do 10.9.2022. Slevy se sčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Alba hotel: Turistický komplex hotelu Alba a apartmánů Croatia se nachází v klidném prostředí, přímo u moře, obklopen zelení. Leží na pobřeží Pašmanského kanálu na cestě mezi Zadarem a Šibenikem. Od centra městečka Sv. Filip i Jakov je vzdálen cca 500 m, od města Biograd na Moru cca 3 km. 

Pokoje v hotelu Alba jsou dvoulůžkové s možností přistýlky a také čtyřlůžkové rodinné, všechny mají SAT/TV, telefon, trezor, WI-FI, koupelnu, balkon na mořskou stranu nebo do parku. Hotel má rovněž pokoje typu studia, které mají ložnici se 2 lůžky a navíc malou předsíň s vybaveným kuchyňským koutem, balkon mají na mořskou stranu. Pobyt ve studiu je možný s polopenzí nebo bez stravy.

Destinace: Letovisko vzdálené 25 km od Zadaru se středověkými památkami bylo pojmenováno po kostele sv. Filipa a Jakuba, který patřil do Rogovského opatství. V kostele je slavný gotický kříž. Městečko má kromě starších domů v centru i řadu letních vil, pěkné parky a upravené pláže. Malá pláž je přímo v městečku na okraji borového lesa, delší pláž je před turistickým střediskem Croatia. Příjemné poklidné městečko má vše, co je potřeba k hezké dovolené. Naše CK zde nabízí renovované apartmány Croatia a hotel Alba. Též ubytování v soukromí.

Dobré doporučení CK Zemek!

Ubytování: hotel **

Typy apartmánů: 1/3 typ B3 - 27,5 m2, ložnice se 2 lůžky (v některých apartmánech jsou francouzská lůžka), denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa 5,6 m2   

1/4 typ C4 - 39 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon/terasa 6,6 m2 

1/5 typ D5 – 35,5 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a gaučem pro 1 osobu, terasa/balkon 7 m2 

1/6 typ E6 jednopodlažní - 47 m2, 2 ložnice po 2 lůžkách, denní místnost s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, balkon

Hostům je k dispozici: recepce, hotelová klimatizovaná restaurace, aperitiv bar, terasa, samoobsluha, ambulance, hotelový výtah. Na pláži restaurace s taneční terasou, kde se konají zábavné večery. Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, přírodní kamenité, vzdálené cca 100 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové dvorce, plážový volejbal, půjčovna jízdních kol, škola potápění a další vodní sporty. Hotel organizuje sportovní a zábavné animace pro děti i dospělé.

Stravování: vlastní

Doprava: autokarem

Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel ** Foto - Sveti Filip i Jakov - Alba hotel *** pokoj hotel pokoj hotel studio A2 MS

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem studia s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • závěrečný úklid
  • WI-FI připojení k internetu
  • animace denně kromě soboty (v sezoně)
  • doprava

Cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • stravování
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
  • dětská postýlka (na vyžádání) - v termínech od 25.6. do 10.9.2022 za příplatek

Sv. Filip i Jakov

Malé, klidné městečko s pěknými parky, starými letohrádky a upravenými plážemi leží 25 km jižně od Zadaru a 3 km od Biogradu. Oblázková s pozvolným vstupem do vody.

Dalmácie - Zadarská oblast

Jedná se o pás pobřeží v blízkosti starobylého města Zadaru. Pobřeží se vyznačuje přírodními plážemi skalnatého a oblázkového typu, které jsou zasazeny do prostředí zelených lesíků a travnatých ploch na okrajích pláží. Výhodou celé oblasti je snadná dostupnost z našeho území. Přitom oblast patří klimaticky již k Dalmácii, tj. garance slunečného počasí a teplejší vody v moři. Další výhodou oblasti je rychlý a snadný přístup do tří národních parků v okolí, tj. velehorský národní park Paklenica zaměřený na vysokohorskou turistiku, národní park Krka se slavnými vodopády a konečně třetí národní park Kornati, který je tvořen archipelagem stovek ostrůvků. Ideální oblast též pro jachting, rybolov, windsurfing. Přes přístav Zadar je přístup na blízké ostrovy Ugljan, Silba, Premuda, Olib a Lošinj. Středisko Zaton je malá vesnička ležící 16 km severně od Zadaru. Rozsáhlý komplex apartmánů tvoří uzavřený areál s komplexní soběstačnou infrastrukturou a leží bezprostředně vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Petrčane je malá vesnička ležící 12 km severně od Zadaru. Hotelový areál Pinija pokrývá zalesněný poloostrov vedle tohoto střediska. Moře je živější. Středisko Borik je rozsáhlý komplex hotelů většinou nově renovovaných včetně luxusního prázdninového klubu s nejmodernějším relaxačním centrem, bazény, tobogány a upravenými plážemi. Leží na břehu moře na pozemku s přírodní parkovou úpravou severně od centra starobylého města Zadaru.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí