CK Pohoda Francie Zájezd č. 391425

SILVESTR PAŘÍŽI EXKLUSIVE - Lucembursko, Remeš, Paříž, Versailles, Fontainebleau - JEN U NÁS !!!

Francie
Paříž, Remeš, Versailles
TENTO EXKLUZÍVNÍ PROGRAM POUZE U NÁS !!! Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Odjezdy…

6Počet dnů:

27.12.2019Termíny od:

4 990 Kč Cena od:

6 - denní zájezd

TENTO EXKLUZÍVNÍ PROGRAM POUZE U NÁS !!!

Garance nejlepší ceny v ČR A SR !!! Odjezdy z celé ČR !!! ! 4 dny ve Francii + Lucembursko ! Vítáme rok 2019 v Paříži pod Eifelkou ! Paříž, Remeš, Fontainebleau, Versailles a Lucembursko !

Nejznámější ŠAMPAŇSKÉ MUMM PRO NOVOROČNÍ PŘÍPITEK SI VYBERETE A ZAKOUPÍTE PŘÍMO U VÝROBCE SAMI !!!

Ubytování: hotel

1, 2 a 3-lůžkové pokoje s vlastním příslušenstvím a BTV, v základní ceně 3-lůžkový pokoj ! Ostatní pokoje za příplatek !

Stravování: bez stravy

kontinentální (francouzský) bufet za příplatek 140,- Kč za den = max. až 3 x 140,- Kč = až 420,- Kč !

Doprava: autokarem

Luxusní zahraniční bus (WC, KLIMA, VIDEO). Nástupní místa po celé ČR A BEZ PŘÍPLATKU !

Program zájezdu

1. den:! EUROVÍKEND ! CENA LAST MINUTE ! NOVINKA ! EUROVÍKEND !
Ubytování vždy hotelu, v pokojích s vlastním příslušenstvím !!!
(nepoužíváme hotely Formule F 1 se společnými WC a sprchami na chodbě !)
Odjezdy z celé ČR bez příplatku !!!
NEJZNÁMĚJŠÍ ŠAMPAŇSKÉ MUMM PRO NOVOROČNÍ PŘÍPITEK SI VYBERETE A ZAKOUPÍTE PŘÍMO U VÝROBCE SAMI !!!
! 4 dny ve Francii + Lucembursko ! Vítáme rok 2019 v Paříži !
Paříž, Remeš, Fontainebleau, Versailles a Lucembursko !
Program zájezdu:
27.12.:
V 16.30 hodin odjezd z Nového Boru, v 17.30 hodin Liberce, v 18.30 hodin z Mladé Boleslavi, v 19.30 hodin z Prahy u hlavního nádraží, v 17.30 z Hradce Králové, z Plzně ve 21.00, ve 13.30 z Ostravy, v 15.00 z Olomouce, v 16.30 z Brna, v 17.45. z Jihlavy-Pávova. Z dalších nástupních míst po uvedených trasách v ČR i mimo ně dle poptávky. Tranzit Německem do Lucemburska.
2. den:28. 12.:
V ranních hodinách příjezd do hlavního města Lucemburska. Prohlídka – Adolfův most, historická budova Spořitelny, Ústavní náměstí, katedrála Notre Dame s hrobem českého krále Jana Lucemburského, Hradební vyhlídková cesta, Dolní město Grund, dále Velkovévodský palác, centrum města, tržiště, volno. V poledních hodinách odjezd do Francie. Odpoledne prohlídka Remeše - katedrála, za příplatek šampaňské sklepy firmy MUMM s ochutnávkou. (Dodává svůj šampus pro oslavy vítězství na FORMULI F 1 i na další sportovní vrcholné akce !). Možnost nákupu nejznámějšího šampaňského i pro novoroční přípitek v Paříži za nejlepší cenu přímo u výrobce (cca 26 EURO za láhev 0,75 litru !). V podvečer odjezd do Paříže na ubytování do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/, dle možností večeře v okolí hotelu – poradí Vám průvodce..
3. den:29. 12.:
Po snídani odjezd do centra Paříže na prohlídky: Eifelova věž, projížďka lodí po Seině, Vítězný oblouk, procházka po Champs Elysées, náměstí Svornosti /Place de la Concorde/, Tulerijské zahrady, Louvre nebo muzeum d´Orsay, vpodvečer osobní volno v centru Paříže s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/. Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži nebo v Eurodisneylandu !
4. den:30. 12.:
Po snídani odjezd na prohlídku bývalého letního královského sídla - zámku Fontainebleau /známá Galerie Františka I., Míčovna, kaple a další interiéry/ se zahradami, volno na individuální prohlídku centra města s pěšími zónami a stylovými kavárnami, v poledních hodinách odjezd do Versailles na prohlídku královského zámku Versailles /známý Zrcadlový sál, Sál bitev, královské a královniny komnaty a další interiéry/. Prohlídka zámku a zahrad. Po prohlídkách krátké osobní volno ve Versailles - zde. vpodvečer s možností večeře v ceně cca od 10-15 EURO (s výběrem restaurace poradí průvodce), večer odjezd do hotelu, ubytování, nocleh /1-3-lůžkové pokoje/.Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži nebo v Eurodisneylandu !
5. den:31. 12. Silvestr :
Po snídani odjezd na prohlídku moderní čtvrtě La Defense, přejezd do blízkosti Pantheonu, prohlídka, bulvár Saint Michel, Lucemburské zahrady, Senát, bulvár Saint Germain, Latinská čtvrť, Řecká čtvrť, Notre Dame, Radnice, Pompidou Centre, Montmartre, bazilika Sacré-Coeur, náměstí malířů, Moulin Rouge, Pigale, účast na Silvestrovské oslavě a novoroční přípitek na Champs Elyseés nebo u Eifelovy věže v bezprostředním kontaktu s milióny návštěvníků Paříže z celého světa do časných ranních hodin ! Tento den možnost celodenního nezávislého individuálního programu v Paříži !
6. den:1. 1. Nový rok :
Mezí 2. a 3. hodinou ranní odjezd z Paříže. Tranzit Francií a Německem do ČR.. Ve večerních hodinách příjezd do nástupních míst v ČR (návrat do Prahy cca do 19 hodin a s časovým dopočtem do ostatních míst !).
Doporučené kapesné:
120 – 180 EURO na vstupy a drobné suvenýry a také na drobné výdaje na odpočivadlech při průjezdech Německem. Vstupy: Versailles zámek cca 15-18 EURO, Fontainebleau cca 15 EURO, Eifelova věž cca 17 - 30 EURO, loď cca 15 EURO, metro a lanovka na Montmartre cca 8 EURO. Louvre a Museé d´Orsay cca po 15 EURO, Pantheon cca 15 EURO-pro mladé z EU do 25 let STÁTNÍ PAMÁTKY (MUZEA, ZÁMKY, VÍTĚZNÝ OBLOUK ATD.) ZDARMA.
Cena zájezdu: 4.990,- Kč
- původní plná cena: 7.990,-Kč,
V autobuse bude možno zakoupit občerstvení (teplé a chlazené nápoje) a dle vybavení busu i další občerstvení za Kč !
Doprava nebo další sedačka možná za 3.790,- Kč !
Cena obsahuje:
Dopravu luxusním busem (VIDEO, KLIMA, WC) , 3 x nocleh v hotelu Premiere Classe (www.premiereclasse.fr) ve 3-lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím-za příplatek 2- a 1-lůžkový pokoj, průvodce, pojištění CK.
Příplatky:
komplexní pojištění VČETNĚ STORNA od České pojišťovny:140 Kč, 2-lůžkový pokoj: 490,- Kč za osobu = celkem 980,- Kč, 1-lůžkový pokoj: 1.960,- Kč, kontinentální snídaně: 3 x140,- = 420,- Kč/os..!!!
Příplatek na prohlídku šampaňských sklepů u firmy MUMM s ochutnávkou 490,- Kč/os.! ZDE TAKÉ MOŽNÝ NÁKUP ŠAMPAŇSKÉHO !!!
(Ceny pro případný individuální výlet do Eurodisneylandu: doprava RER cca 17 euro, vstupenka cca 79 EURO, do 11 let cca 72 EURO.)
Služby za příplatek garantujeme pouze při zakoupení současně se zakoupením celého zájezdu. Při pozdějším objednání budou tyto služby zajištěny pouze tehdy, pokud to kapacitní a organizační podmínky umožní !
eiffel tower, long exposure, lights night, remich, mosel reims, cathedral, gothic versailles, castle, paris

Termíny a ceny

Tento zájezd již nenabízíme.

Cena zahrnuje

  • 3 x nocleh v hotelu Premiere Classe, 3-lužk. pokoje s vlastním príslušenstvím, 1- a 2-LUŽKOVÉ POKOJE ZA PRÍPLATEK ! - NEPOUŽÍVÁME HOTELY FORMULE F 1 S WC A SPRCHAMI SPOLECNÝMI NA CHODBE !
  • doprava lux. bus (video, klima, WC)
  • pojištení CK
  • pruvodce

Příplatky

  • jednolužkový pokoj (příplatek: 1960 Kč)
  • dvoulužkový pokoj za osobu (příplatek: 490 czk)
  • stravování-kontinentální snídane: 1 snídane je za 140,- Kc: možno celkem až 3 x v hotelu: (příplatek: 420 Kč)
  • prohlídka šampanských sklepu u firmy MUMM s ochutnávkou (příplatek: 490 Kč)
  • komplexní pojištení vcetne storna od Ceské pojištovny (příplatek: 140 Kč)

Slevy

  • SUPERSLEVA NA ZÁKLADNÍ CENU ZÁJEZDU 4.990,- KC !

Výlety

  • vstupy-platí se individuálne na místě v EURO - cca 100 EUR

Paříž

Paříž je hlavním městem a srdcem země, jejíž jazyk a kultura ovlivnily celý svět. Katedrála Notre Dame, Louvre - jedno z nejznámějších světových muzeí, pařížské kavárny i životem překypující bulváry charakterizují toto úžasné město. Dominantou a turistickou lahůdkou je zcela jistě 300 m vysoká Eiffelova věž i Vítězný oblouk na bulváru Champs Elysées. Přítomnost arabských, židovských, afrických a indočínských čtvrtí přispívá k pestrosti města, v němž žije celá třetina ze všech cizinců ve Francii.

Remeš

Remeš je historickým městem a střediskem vinařství v kraji Champagne. Je proslulé mohutnou katedrálou, která je větší než katedrála Notre Dame v Paříži. Až do roku 1830 v ní byli korunováni francouzští králové. Za 1. svět. války byla velká část města znicena, samotná katedrála byla dlouze rekonstruována a dnes je opět přístupná veřejnosti.

Versailles

Město je proslulé velkolepým Versailleským palácem ze 17. století. V jeho okolí bylo vytvořeno 100 ha překrásných pěstěných zahrad, které posloužily jako kulisa v mnoha filmech i pohádkách. Za Francouzské revoluce byl palác vyrabován a rekonstrukce se dočkal až po 1. sv. válce. V roce 1919 zde byl podepsán tzv. Versailleský mír, který tuto válku definitivně ukončil. V dnešní době tu najdeme muzeum, které navštíví každoročně více než 2 mil. návštěvníků.

Kontaktujte nás

Skype skype
tel/fax - 385 310 813
mobil - 720 154 400
info@cestovkapohoda.cz
Otevírací doba
PO a ÚT: 10:00 - 17:00
STŘEDA: 10:00 - 15:00
ČTVRTEK: 10:00 - 17:00
PÁTEK: zavřeno

Předprodej vstupenek

CB SYSTÉM, TICKET PORTAL, COLOSSEUM TICKET, TICKET MASTER

Předprodej vstupenek na koncerty, divadla, muzikály, festivaly, výstavy....

Aktuality

ZÁJEZDY do HOLANDSKA 2024!!!

Již nyní poznávací zájezdy do Holandska na rok 2024!!! KLIKNI ZDE:

ZÁJEZDY PRO DĚTI

Rezervujte již nyní !!! Disneyland, Legoland, Marineland, Delfinárium a Zoo Norimberk, Europa park, Playmobil Fun Park aj.

VELIKONOČNÍ PAŘÍŽ s ubytováním - od 4.390 Kč!!

Velikonoční PAŘÍŽ autobusem, VŠE V CENĚ!!! KLIKNI
29.3. - 1.4.2024
Doprava, 1x nocleh v hotelu, snídaně...

Aktuální kurzy

USA dolar 23,62 Kč
euro 25,24 Kč

Počasí